Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Τα θύματα από τις επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στο κοιμητήριο Παπάγου, έχουν ονοματεπώνυμο, είναι άνθρωποι, δεν είναι ζόμπι και ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού πρέπει να αναλάβει δράση ώστε να μην υπάρξουν και άλλα θύματα.
Τρία είναι τα καταγεγραμμένα θύματα από τους σκύλους, την επιμέλεια των οποίων φέρεται να έχει αναλάβει...


η ΔΑΠΑΧΟ. Αν δεν μπορεί να τα φυλάξει, να ζητήσει την παρέμβαση της φιλοζωικής εταιρείας. Μάλιστα, ένα από τα θύματα των αδέσποτων, καταγγέλλει τους εθελοντές δασοπυροσβέστες της ΔΑΠΑΧΟ ότι κάθονταν απαθείς (ή και γελώντας), έβλεπαν τους σκύλους να τον δαγκώνουν! 
Έχουμε και λέμε: 

1ο θύμα: Είναι ο Σ.Σ. (Πρόκειται για ηλικιωμένο κύριο και αυτά είναι τα αρχικά του. Τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας. Δεν δημοσιοποιούνται ολόκληρα για ευνόητους λόγους).  Ο Σ.Σ. έπεσε θύμα των σκύλων στις 3/8/2015.
2ο θύμα: Είναι ο Π.Σ. (Πρόκειται για κύριο που έχει κάνει καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα. Είναι αυτός που κατήγγειλε ότι σε βάρος του γελούσαν οι αρμόδιοι της ΔΑΠΑΧΟ, την ώρα που τον δάγκωναν οι σκύλοι). Ο Π.Σ. έπεσε θύμα των αδέσποτων στις 13/8/2015.
3ο θύμα: Πρόκειται για την κυρία Ο.Μ. για την οποία γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση ότι μετά από τις δαγκωματιές των σκύλων χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί 10ήμερο σε νοσοκομείο!. Η Ο.Μ. έπεσε θύμα των σκύλων στις 23/8/2015. 

Αυτά είναι τα επισήμως καταγεγραμμένα συμβάντα. Λέγεται ότι υπάρχουν και άλλα. Μάλιστα, ένα από τα μη καταγεγραμμένα θύματα, φέρεται να είναι και δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής! 
Σε κάθε περίπτωση, τα περιστατικά είναι σοβαρά και ο δήμος έπρεπε ήδη να είχε αναλάβει δράση! Τι περιμένουμε ρε παιδιά; Τα θύματα αντί για το νοσοκομείο να πάνε κατευθείαν στο...νεκροταφείο για τη...δική τους κηδεία; 

82 σχόλια:

  1. Εκπαιδευμένα τα έχουν; Ti πράγμα είναι αυτοί εκει πάνω ρε παιδιά; Nα ΄΄βλέπουν΄΄ την επίθεση των σκυλιών τους στον άτυχο κύριο και να ΣΦΥΡΙΖουν αδιάφορα και να χαζογελούν;;; Προτείνω να απευθυνθούν τα θύματα σε δικηγόρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί δημαρχείας του φίλτατου κ. Ξύδη ,τέτοια πράγματα δεν υπήρχαν . Απαγορεύονταν τα σκυλιά στο κοιμητήριο .
    Υπήρχε και σχετική πινακίδα .
    Δεν έχω παρατηρήσει αν υπάρχει ακόμη .
    Αδιανόητο, να κινδυνεύουμε " επισκεπτόμενοι" ,τα προσφιλή μας πρόσωπα...
    Οι αρμόδιοι τι κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''θα μας φάν τα σκυλιά ρεεεε...''!
    ατάκα του Διονύση Παπαγιανόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντώ στον σχολιαστή 12:16 π.μ. Δεν υπάρχει η σχετική πινακίδα,γιατί τα σκυλιά την ''έφαγαν'' για...επιδόρπιο!!!
    Αντε και καλή χώνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΠΟΥΖΟΚΕΦΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oχι ρε φίλε συνσχολιαστή,δεν τα έχει πεινασμένα,τόσες μερίδες φαΪ από την δημοτική κουζίνα,που το έπερνε και δωρεάν.Κάθε μέρα τα τάϊζε τα ΄΄μπολεκάκια΄΄!!
    Άλλο τώρα αν τα κοπρόσκυλα ΄΄τρώνε΄΄ τρείς ανθρώπους στην καθισιά τους και δεν χορταίνουν με τίποτα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Φίλτατε" 12:16 ,μπορεί "ο φίλτατός σου" να μην επέτρεπε τα σκυλιά στο κομητήριο,αλλά αυτός με τις αποφάσεις του ,έφερε "τα παντός είδους σκυλιών" ,εντός και εκτός κοιμητηρίου.Αυτό για την ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους δημοτικούς υπαλλήλους ,που έχουν δαγκώσει τα σκυλιά ή τους έχουν επιτεθεί ,γιαυτούς ποιός θα μιλήσει;
    Οι ίδιοι μιλάνε... και κανείς δεν απαντά;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστός ο φίλος 1:32 π.μ. Ετσι είναι η ιστορία δυστυχώς.Με διορισμένους που δεν έχουν τα προσόντα,ή καλύτερα που έχουν ''προσόντα'' όπως και 50.000 άλλοι σαν και αυτούς...τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ ΦΙΛΕ 1:43 ΠΜ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ''ΠΗΡΑΝ ΣΟΥΒΕΝΙΡ'' ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ(?) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ''ΟΜΕΡΤΑ''
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε παιδιά τα σκυλιά εκεί πάνω είναι περισσότερα από τους εθελοντές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ιστορία διδάσκει ό,τι καμία ''νόσος'' δεν μένει διαχρονικά ανίκητη...
    ...ακόμα και η βλακεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ιστορία διδάσκει ό,τι καμία ''Νόσος'' δεν μένει διαχρονικά ανίκητη...
    ...ακόμα και η βλακεία! Συμφωνείς Μπόλεκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ!
    γαβ-γαβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο Μπόλεκ.....τελος πάντων!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο" κόσμος τ' έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ό ΄΄Σκυλοβοσκός΄΄ που το παίζει ΄΄σερίφης΄΄ εκεί πάνω,αποκάλεσε ''Ανόητο παππού'' ένα από τα θύματα των σκύλων!! Τι διάολο,τσίπα δεν υπάρχει,τόση έπαρση και αλαζονεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. exei gousto na grafei vardies stous skilous;;;;4 skilia 5 ethelontes etsi vgenoun oi xiliades ores re pseftako...tha mou peis tora na mi tous ekmetaleyti;;oli mera ekei kathonte kai dagonoun....an kanoun kai peripolies san ta skilia tou ag.venardou tote malista mono pou sto varelaki exei valei tsipouro anti gia koniak!!! xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από έπαρση και αλαζονεία άλλο τίποτα!!!
    "Αν δεν μου κάνουν ότι θέλω ,θα ...την έδρα τους..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προσοχή στα ''τσιμπούρια''...δαγκώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπόλεκ,good news!! Εχει ''γιορτή μπύρας'' στο Σ.Ε.Φ. Τρέξε να προλάβεις...όχι μόνο τσίπουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δυστυχως στο βουνο εγκαταλειπουν πολλα σκυλια και αρκετα απο αυτα καταφευγουν στο Κοιμητηριο οπου επανειλημμενα εχω δει οπως και τις γατες οτι τα ταιζουν. Αυτο δεν ειναι κακο ,αλλα καλυτερα ας μεριμνησει ο Δημος γι'αυτα (οι φολες που δινουν και παιρνουν στου Παπαγου δεν ειναι λυση αλλα εγκλημα) Το κακο ειναι οτι τα αδεσποτα λερωνουν τους ταφους. Οσοι παμε εκει ειμαστε ηδη πολυ φορτισμενοι ψυχολογικα γιατι εχουμε εκει τους ανθρωπους μας.Δεν μπορουμε να βλεπουμε και αυτο. Και φυσικα τωρα που μαθαινω οτι εχουν κινδυνευσει ανθρωποι , κατι πρεπει να γινει.Να σημειωθει οτι καποιοι τα φοβουνται η δεν ειναι εξοικειωμενοι , και στην προσπαθεια τους να ξεφυγουν μπορει να πεσουν και να χτυπησουν ασχημα αφου ηδη το εδαφος εκει εχει κλιση και σε πολλα σημεια ''σκωροφαγωμενη'' ασφαλτο. Ειναι ωραιο να ζουμε σε ενα πρασινο και καθαρο προαστιο (αν και το δευτερο τωρα τελευταια τεινει να εκλειψει απο το Δημο....) που προαγει τον πολιτισμο και κανει πραγματα για τους Δημοτες με εκδηλωσεις και κοινωνικες προσφορες. Κι αυτοι ομως που αναπαυονται στου Παπαγου ηταν καποτε κι αυτοι δημοτες και αρκετοι απο αυτους προσεφεραν. Αν οχι οπωσδηποτε εργο, τουλαχιστον την ψηφο τους που χαρη σε αυτην διοριστηκαν οι κυριοι που γελουσαν βλεποντας το σκυλο να δαγκωνει συμπολιτη μας αντι να πανε να τον βοηθησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι λες τώρα!! Εδώ η ''υπηρεσία'' έχει αποκτήσει ''σκύλους-φύλακες''.Μόνο που δεν τους εκπαίδευσε σωστά και αντί να δαγκώνουν τους κακούς εμπρηστές,δαγκώνουν τους ανυποψίαστους αθώους περαστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παιδια κατι αλεπουδες κατεβαινουν κ τρωνε τις κοτες απ τ κοτετσια του μοναστηριου μηπως τις εχει εκπαιδευσει η δαπαχο κ αυτες ;;; Οσο για τα σκυλια ειναι ολη τη μερα δεμενα (εΑν ερθετε μια βολτα επανω ετσι για το κουτσομπολιο γιατι για να βοηθησετε ουτε λογως μην χαλασετε το μανικιουρ σας) . Το βραδυ λυνονται να ξεμουδιασουν. Τα σκυλακια ειναι αδεσποτα κ τα φροντιζει η δαπαχο. Εαν γουσταρετε να τα γνωρισετε να δειτε αν ειναι ανθρωποφαγα , κοπιαστε. Επισης ολοι εσεις που γραφετε τοσο αρνητικα σχολια για τον υπευθυνο πρεπει σιγουρα να ειστε γκομενες που τον γουσταρετε κ προσπαθειτε να του κεντρισετε το ενδιαφερον, αλλιως γιατι τοσο πολεμος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όχι μόνο διασκεδάζουν με το θέαμα και γελούν με τους συμπολίτες που πέφτουν θύματα των ανεξέλεγκτων σκυλιών,αλλά ''κάποιοι'' έχουν και το θράσος,να αποκαλούν ,,,''ΑΝΟΗΤΟΥΣ''(!!!) όσους είχαν την ατυχία να βιώσουν αυτή την... ''εξαιρετική εμπειρία''!!!
    Ο απόλυτος ξεπεσμός.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε 1:34μμ, έχεις θράσος...! Τι θέλεις να μας πείς τώρα,ότι δεν ΄΄υπάρχουν΄΄ οι ανθρωποι που υπέστησαν ττις βλάβες από την επίθεση των σκύλων; ΄΄Ζόμπι΄΄είναι, ή μήπως ΄΄βαλτοί΄΄;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν ξέρω πόσο ''γοητευτικός'' είναι ο υπεύθυνός σου,στον γυναικείο πληθυσμό...και δεν θέλω να τον μάθω! Ξέρω όμως ό,τι όταν πέφτει στα γόνατα (κυριολεκτικά) και παρακαλάει, εκλιπαρόντας ένα από τα θύματα,για να μην κάνει ''καταγγελία'' κ δημοσιοποιήσει το γεγονός,είναι... γατάκι, γα-τά-κι!! You know;;
    Στις ''γκόμενες'' (όπως προσβλητικά&απαξιωτικά,αποκαλείς τις γυναίκες) δεν αρέσουν οι γλοιώδεις τύποι και τα ''γατάκια'' αυτού του είδους!!!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε αν εισαι αντρας κ κανεις τετοιο κουτσομπολιο παω πασο.

      Διαγραφή
  28. Ελα φιλε να γνωρισεις τα επιθετικα σκυλια κ μετα τα ξαναλεμε . Αλλωστε υπαρχουν κ αλλα αδεσποτα στο βουνο , δεν ειναι για τα παντα υπευθυνη η δαπαχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΊΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ... ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ''ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ'' ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε απολυτο δικιο. Θα ηθελα να σας πω οτι τα σκυλια τα συγκεκριμενα που φροντιζει η δαπαχο τουλαχιστον εχουν εγκαταλειφθει στο βουνο απο τους καλους τους ιδιοκτητες :) κ οσο για τα μικρα παιδακια επιτρεψτε μου να σας πω οτι περνωντας τουλαχιστον μια μιση ωρα στο χωρο της δαπαχο ποτε δεν επιτεθηκαν στις κορες μου ηλικιας μηνων κ 5 μιση χρονων

      Διαγραφή
  30. Καλά φίλε μου,΄΄περιμένεις΄΄ συγγνώμη...;; Δεν βλέπεις τι ΄΄απαντήσεις δίνουν΄΄;;Αντί να βάλουν την ΄΄ουρά στα σκέλια΄΄ και να κάνουν τα αυτονόητα!!
    Aυτό περιγράφετε μόνο με μία λέξη... ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. kala re ethelontarxe...mono mia& misi ora vardia; Kai pos mazeuonte toses xiliades ores pou lete oti kanete sto vouno mono 5 ethelontes k 4 skilia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ηλιθιε εχω δυο παιδια κ πηγαινω κ καθομαι οσο μπορω. Τουλαχιστον εχω βοηθαω δεν κανω κριτικη. Αντε εδω μεσα μαζευτηκατε ολοι οι εξυπνοι

      Διαγραφή
  32. Ρε τι καλοί ''ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ'' είναι αυτοί; Όταν μαζεύετε τα αδεσποτάκια, να κάνετε ΄΄κάλη διαλογή΄΄ και να προσλάβετε και έναν ΄΄σκυλόψυχίατρο΄΄ καλού-κακού, για να κάνει ΄ψυχοθεραπεία΄΄...γενικώς!!!
    ΄΄Με ένα ζμπάρο δυό τριγώνια΄΄!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα δικά σου τα παιδάκια,-και παρενθετικά σου λέω, να σου ζήσουν- έχουν ''κονε'' εσένα,ενώ απ' ό,τι φαίνεται ο δημ. σύμβουλος,αν και στέλεχος της δημοτικής αρχής δεν είχε το ''απαραίτητο κονε'' και άφησε σουβενίρ το παντελόνι και... κανένα κομμάτι κρέας...(?)
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΕΣ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ''ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ'' ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ''ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ''.
    ΕΔΩ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!ΠΟΣΟ ''ΑΝΑΛΑΦΡΟΙ'' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ??? ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν ξέρω αν είναι ''ασφαλής'' η πληροφορία,αλλά άκουσα ως φήμη, ότι ο ΄δ.σ, έχει αρχικά ονόματος το Α.Α ! Αν αληθεύει η πληροφορία,τότε θέλω να τον ρωτήσω: το παντελόνι ήταν λινό ή, ντρίλινο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το αξιοκατάκριτο ως σοβαρό ατόπημα, είναι ό,τι αυτοί οι περίεργοι τύποι, δεν έστερξαν τον συμπολίτη, απαλλάσσοντάς τον από την επίθεση και τα κυνόδοντες των σκύλων τους...!
    Ω! καιροί. Ω! ήθη...! Τραγικό!!!!
    {Road runner}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πέστε μας ,πόσοι από τους εθελοντές και τους έμμισθους έχουν αισθανθεί στα χεράκια τους και τα ποδαράκια τους τα δοντάκια των σκυλιών;
    Και μην πείτε "κανένας", γιατί και οι ίδιοι τρέμουν τα σκυλάκια ,ας κάνουν τους θαρραλέους μερικοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Υπάρχει και άλλος δημοτικός σύμβουλος, που δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο στο κομητήριο Παπάγου .
    Ευτυχώς του έσκισε μόνο το ρούχο του.
    Μου το είπε το ίδιο τ' άτομο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στις κόρες σου, ευτυχώς δεν επιτέθηκαν.
    Σ' εσένα ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τελικά ρε Μπόλεκ, ότι και να λέμε, ποτέ σου δεν μπόρεσες να ενταχθείς σ' αυτό που λέμε ''έννοια εθελοντισμού'' και ''υπόθεση Υμηττός''!!
    Απλά είσαι ένας διορισμένος ΄΄οπορτουνιστής΄΄.
    Πάρτο κι' εσύ απόφαση, για να τελειώνουμε επιτέλους.Παρέμεινες ''ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ''...τόσο απλό είναι... τι δεν καταλαβαίνεις...;
    Εθελοντισμός δεν είναι μόνο να κάνεις δασοπροστασία(που και αυτό ακόμα δεν το κάνεις σωστά, λόγω και της αβελτηρίας σου.)
    Εθελοντισμός είναι να εμφυσήσεις στους άντρες σου την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, την προσφορά και την ανιδιοτέλεια.
    Τον Υμηττό δεν τον φυλάμε για όσο καιρό θα έχει το δάσος. Τον Υμηττό τον φυλάμε ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ!!!
    Αλληγορική έννοια...ψηλά γράμματα για σένα!
    ΄΄Καληνύχτα΄΄ Μπόλεκ...-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η πλάκα είναι ,πως "ο σκυλάς", φοβάται τα σκυλιά!!! Ξέρει αυτός!!! Γιατί άραγε τόσος φόβος ;
    Μήπως ,αυτό λέει πάρα πολλά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημέρα 3:04 πμ !!!
    Παντελώς άγνωστες έννοιες για τον Μπόλεκ, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη,η προσφορά και η ανιδιοτέλεια.
    Το μόνο που " ξέρει να κάνει καλά" ,είναι απειλές στους αδαείς ,προσωπική προβολή και προσωπικό συμφέρον.
    Πάνω απ΄ αυτόν ,κανένας !!!
    Αξίες τις οποίες δυστυχώς ,έχει "εμφυσίσει" και σε πολλούς άλλους εκεί πάνω .
    Αυτό τουλάχιστον προβάλεται από τα γεγονότα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Kαι τώρα το τραγικότερο όλης αυτής της κατάστασης, με τις επιθέσεις των σκύλων της ΔΑΠΑΧΟ. Ποιος ''πραγματικά'' είναι ο υπεύθυνος και ποιος έχει την ευθύνη για τους συνανθρώπους μας που έπεσαν θύματα της ''ανθρώπινης βλακείας'' και όχι των σκύλων...!!
    ''Κύριε'' υπεύθυνε της ΔΑΠΑΧΟ, έχεις παραλάβει ναι ή όχι από την Δημοτική Αρχή, φίμωτρα για τα σκυλιά που έχεις στον περιβάλλοντα χώρο του κοιμητηρίου Παπάγου, από τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ και μάλιστα με την ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ να τα φορούν τα σκυλιά όταν περιφέρονται ελεύθερα;;;Και αν πράγματι έχεις παραλάβει τα φίμωτρα, γιατί δεν τα χρησιμοποίησες από την πρώτη ημέρα, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν με δυσάρεστη τροπή οι καταστάσεις,αρνούμενος να υπακούσεις στην εντολή, λέγοντας μάλιστα...''εγώ δεν θα τους τα φορέσω τα φίμωτρα, γιατί εδώ κάνω κουμάντο εγώ...και τα σκυλιά μου(!!!)...τα θέλω άγρια...!!''
    Αν είχες πράξει το αυτονόητο ''κύριε'' υπεύθυνε, -δλδ να προστατέψεις τους δημότες από τις επιθέσεις των σκύλων, που σαφώς και δεν ''φταίνε'' γιατί ζώα είναι και έχουν περιορισμένη νοημοσύνη, σε αντιδιαστολή με κάποια ΄΄δίποδα ζώα΄΄- και χρησιμοποιούσες τα ΦΙΜΩΤΡΑ, όταν σου παραδόθηκαν από την Δημοτική Αρχή,σήμερα δεν θα μιλούσαμε για κανένα τραυματισμό συνανθρώπου μας και για τις επιθέσεις των σκυλιών που ...πλημμελώς επιμελείσαι !!!
    Συμπέρασμα: Η Δημοτική Αρχή, εφ' όσον αληθεύει ό,τι παρέδωσε εγκαίρως(!!) τα φίμωτρα για τα σκυλιά στη ΔΑΠΑΧΟ, παύει να έχει ευθύνη για τα συγκεκριμένα περιστατικά(εκτός του ό,τι δεν φρόντισε να επιβεβαιώσει για την ορθή εφαρμογή των εντολών της) και η ευθύνη μετατοπίζεται στον ''κύριο υπεύθυνο'' που δεν υλοποίησε την εντολή και..., ΄΄έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του'' τις εντολές που του δόθηκαν!!!
    Συνεπώς, αβίαστα συνάγεται το συμπέρασμα, για το ποιος πραγματικά είναι ο ''κύριος υπεύθυνος'' και εν τέλει σε τι ολέθριες καταστάσεις ''οδηγεί η αμέλεια και η ανθρώπινη βλακεία!! ''
    Και αν όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στa πραγματικά γεγονότα...,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν σκέφτηκε από τους υπεύθυνους να προωθήσει αυτή την πολύ απλή λύση, του φίμωτρου;;;
    Αναμένω απάντηση για το ορθόν ή όχι επί των ανωτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τα καημένα τα ζωάκια ,να τα καταπιέσουμε με φίμωτρα ,αλυσίδες και όλα τα συναφεί ;
    Αδιανόητο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμε 12:53 ,αδιανόητο επίσης είναι και τα " καταπιεσμένα " ζώα ,να επιτίθενται και να δαγκώνουν ανυποψίαστους πολίτες .
    Λύση ,υπαρκτή είναι τα φίμωτρα.
    Έτσι " μ΄ ένα σπάρο δυο τριγώνια " !!!
    Και τα ζώα θα μπορούν να υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο του κοιμητηρίου ,αλλά και οι πολίτες δεν θα κινδυνεύουν .
    Επιβάλλεται όμως να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι ,να βρεθεί κάποια μόνιμη λύση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φίλε-φίλη 10:58 ,συγνώμη ,αλλά δεν είναι πρωτόγνωρο "ο κύριος υπεύθυνος" , "να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του " εντολές και αποφάσεις.
    Είναι σύνηθες φαινόμενο, αυτών που θέλουν να επιβάλουν " πρακτικές και τακτικές ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μια φορά και έναν καιρό
    σ΄ ένα όμορφο, ψηλό βουνό
    ήρθε το πορτοκαλί Αρπακτικό.
    ΔΙΚΟ ΜΟΥ είσαι λέει το Αρπακτικό
    στ΄ όμορφο ψηλό βουνό.
    ΚΟΥΜΑΝΤΟ τώρα κάνω ΕΓΩ. Μόνο ΕΓΩ.
    Και θέλω αυτό, κι αυτό, κι αυτό ......
    Χαμογελάει τ΄ όμορφο ψηλό βουνό
    καί λέει στό πορτοκαλί αρπακτικό.
    Είσαι "μικρός πολύ μικρός"
    Είσαι "κοντός πολύ κοντός"
    Είσαι καί "άσχημος πολύ άσχημος"
    Καί ξεκαρδίζεται στά γέλια τ΄ όμορφο ψηλό βουνό και μ΄ένα φύσημα απλό,
    ρίχνει κάτω τό πορτοκαλί αρπακτικό.
    Πέφτει, πέφτει, κι ακόμα πέφτει.
    Δεν είναι όμως πιά αρπακτικό.
    Είναι μόνο πορτοκαλί.
    Πλόη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. φίλη Πλόη, καλώς ήρθες στο club, πολύ καλό το ποίημά σου και ευρυματικό,λίγο-πολύ ΄΄πέτυχες διάνα΄΄...αλλά στο τέλος μήπως θέλεις να πείς...: ''Είναι μόνο πορτοκαλί...΄΄σκατό!!!!΄΄ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πολύ δυσαρέσκεια και αγανάκτηση για το συγκεκριμένο άτομο.
    Πρίν από δύο καλοκαίρια η παρέα μου και εγώ,είπαμε να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε κάτι και εμείς...όταν όμως τον ακούσαμε, καταλάβαμε ότι ''κάτι δεν πάει καλά..?'' και δεν πατήσαμε ξανά... Ισως να παρεξηγήσαμε,αλλά με αυτά που διαβάζω,μάλλον το ''ενστικτό μας'' δεν έκανε λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Λυπάμαι αν στεναχωρώ κάποιους,αλλά μηπως δεν είναι το κατάληλο άτομο για αυτή τη θέση?γιατί αυτό καταλαβαίνω,από όλα αυτά τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το ένστικτό μας, τις ποιό πολλές φορές είναι αλάνθαστο.
    Πολλοί "πήγαμε ,είδαμε, και όπου φύγει-φύγει" .
    Είναι αυτό που λέμε "μας χτύπησε ένα καμπανάκι" και μας είπε μακριά από εδώ...
    Κάτι δεν πάει καλά ... εδώ είναι " χώρος κλειστός "για λίγους ,για όσους μπορούν ν' ανέχονται δύσκολες καταστάσεις ,και την υπεροψία κάποιων ,που συναγωνίζονται στον τομέα αυτόν ,τον υπεύθυνό τους....
    ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σχολιαστή 2:24μμ , συγχαρητήρια !!!
    Μεγάλη "η τιμή " έκανες στο "αρπακτικό" ν' ασχοληθείς ,να γράψεις ποιήμα για "πάρτη του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. αν πρόσαξες φίλε 1:31 π.μ το ποίημα φωτογραφίζει ξεκάθαρα του τι πραγματικά συνέβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΑΣΧΕΤΗ ) ,ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΩ ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ .
    ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ" ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΤΕΙΘΕΜΕΝΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ), ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πως γίνεται όλοι οι ΄΄απ' έξω΄΄να βλέπουν...και οι επαϊοντες ή δεν βλέπουν, ή ακόμα χειρότερα...κάμουν ότι δεν βλέπουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ελεήστε τον αόματο... δεν έχω τα ματάκια μου...κόσμο ακούω και κόσμο δεν ΄΄βλέπω΄΄....!!ΑΟΜΑΤΟΣ ΕΙΠΑ!!! (επιτακτικά!!)
    ατάκα του Διονύση Φωτόπουλου,από την ταινία ''Η κάλπικη λύρα''
    Τυχαίο...δεν νομίζω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. καλώς ήρθες στο club,φίλε συνσχολιαστή 2:15π.μ.
    kαλημέρα και σε σένα,και για την ευχή σου...ελπίζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ " ΠΡΑΓΜΑΤΑ " ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ" ΕΙΔΗΣΗ !!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ "ΣΚΟΤΟΣ" ΟΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Έχεις δεί τις γάτες πως σκεπάζουν τα κακάκια τους με χώμα όταν τα κάνουν;;
    Tό ύφος τους το θυμάσαι, όταν αντιληφθούν ότι τις παρακολουθείς;;
    Έτσι και αυτοί στον δήμο, κάνουν ότι κάνουν και μετά προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό από τον κόσμο! Έχουν όμως την απαίτηση να μην τους ''αντιμιλάς'' όταν τους επισημαίνεις τα ''στραβά και ανάποδά τους'' φίλε μου...
    Στην περίπτωση αυτή και όταν έχουν κάνει την ''πατάτα'' ένα είναι το ''μότο''...που θα εφαρμόσουν, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ !!!
    Ελα όμως που εμείς και βλέπουμε και ακούμε και μιλάμε...! Και όταν θα έρθει η ώρα, τότε θα τους πούμε και τα ''κάλαντα''!!!
    Τότε θα επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο...! Εκεί να ''ηδείς'' γλέντια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τι έγινε ρε Μπόλεκ,μαθαίνω από κάποιους ότι είσαι όλη μέρα ''πάνω'' από ένα pc και κοιτάς την συγκεκριμένη ανάρτηση,μουγκρίζοντας και ξεφυσώντας σαν ''χαλασμένος βραστήρας''
    Αν σε πειράζει η αρνητική δημοσιότητα,τότε κοίτα να διορθωθείς (αν και πολύ αμφιβάλω,λόγω οξείας αβελτηρίας) και αντί να ''κοιτάς'' τις αναρτήσεις ''κοίτα και λίγο προς το βουνό'',αν μη τι άλλο, τουλάχιστον ΄θα έχεις μια ωραία θέα΄.
    Αν πάλι δεν σε ''ηρεμεί'' ούτε αυτό,τότε τι να σου πώ....Ξύδι !!! Ένα και ένα για τα νευράκια!!{Road runner}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μαζι με τα φίμωτρα για τα σκυλιά,δώστε και ένα φίμωτρο στον πολυλογά και φαφλατά, γιατί εδώ πάνω μας έχει ζαλίσει τ΄αυτ(ι)ά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Όταν λές ξύδι, φίλε 7:21μμ, εννοάς το ξύδι ΤΟP, ή από το ΄΄άλλο΄΄....το ΄΄χαλασμένο;;΄΄
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αν δεν προλάβεις την γιορτή μπύρας στο ΣΕΦ,γιατί δεν ''ξεκολάς'' από το pc, έρχεται η γιορτη κρασιού στο ΔΑΦΝΙ...
    ΟΥΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ...παρτο όπως θέλεις ροζ πανθηρα.
    Βλέπεις στη ζωή,άλλοι το τρώνε και δροσίζονται και άλλοι την τρώνε και ζορίζονται!
    Για την περίπτωση...τον ''ήπιε.....''
    {Road runner}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ & ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εν εικοστώ πρώτω αιώνει και δή εν Ελλάδι, εν Αττική, εν Παπάγω,
    δυστροπούντες και κακοαναθρεμμένοι κύνες,
    δάκνουσι εν μέση οδώ φιλησύχους καί ανυπόπτους διερχομένους διαβάτας.
    Είθισται παρά τοις πεπολιτισμένοις λαοίς (διά νόμου), όπως τετράποδα καί δή κύνες,
    έχοντες δύστροπον καί έναντι ανθρώπων λίαν επικίνδυνον διάθεσιν, νά εντοπίζονται οίκει παρά των κατόχων των, ή, εν περιπτώσει επιθυμίας τών συμπαθητικών τετραπόδων τούτων,
    μή δυναμένων νά παραμένωσιν εν τοις θαλαμίσκοις, προτιμομένων τών κηπαρίων,οδών,
    γωνιών και δένδρων (φυσικόν το όντι) όπως φέρουσι προστατευτικόν τι κάλυμμα επί του
    αγενούς και επικινδύνου στόματος αυτών, κοινώς ΦΙΜΩΤΡΟΝ.
    Τοιούτον τί συνέβη πρό ημερών εις προσφιλές μοι πρόσωπον.
    Φεύ όμως μή νομισθή ότι ο γράφων τηρή εχθρικήν τινά στάσιν έναντι τών πολλάκις λίαν
    συμπαθητικών καί ωφελίμων τοίς ανθρώποις τετραπόδων,πλήν όμως, ίνα μή επιφέρουσι κακόν τί, είς ειρηνικώς διαβιούντας συνανθρώπους, καλόν είναι, όπως η ευγενής
    διεύθυνσις τού δημαρχείου, θέλη πράξη πάν δυνατόν πρός αποφυγήν περαιτέρω
    επικινδύνων εκδηλώσεων εις βάρος των κατοίκων της ημετέρου κοινότητος.
    ΑΝΤΟΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΛΑ ΕΙΠΑ...ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    έπαθα ... ''κράμπα'' από τα γέλια, χα χα χα χα
    φίλε ΑΝΤΟΙΝΕ, πολύ γέλιο...!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ρε Μπόλεκ, σε ΄΄γλεντάνε΄΄ ρε γαμώτο,έχω αρχίσει και ΄΄σε λυπάμαι΄΄. Τέτοιο ΄΄τσάλάκωμα΄΄ και ΄΄γλεντοκόπημα΄΄ ούτε στο εχθρό μου (καλά μη το πάρεις και στη κυριολεξία,τρόπος του λέγειν) Τα ''ήθελες και τα έπαθες'' αφού τόσο καιρό μας έκανες το ΄΄κουτσαβάκι΄΄ ενώ είσαι γα-τά-κι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ,ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ,( ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ) ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΑ .ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΠΟΛΥ .
    Ο Κ. ΜΠΟΛΕΚ ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μα καλά...να στα ''χώνουν'' στα νέα Ελληνικά,το καταλαβαίνω !
    Να στα ''χώνουν'' και στην...καθαρεύουσα ρε φίλε(?), αυτό πάει πολύ...!
    Αν δεν το ''πάρεις απόφαση'' ότι είσαι ακατάλληλος,μήπως και μας αδειάσεις την γωνιά στο λέω, θα δείς που θα στα χώσουν και στα ....κινέζικα!!
    Θα με θυμηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Φίλε 12:18πμ...Το παλιό πολωνικό καρτούν το θυμάσαι...;
    Ενας από αυτούς είναι ''μετανάστης''! Όταν μεγάλωσε ''μπήκε σε ξένο κήπο'' χωρίς χαρτιά.......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Νέε συνσχολιαστή 12:18 ,έχεις βλέπω μια απορία ,ποιος είναι "ο κ. ΜΠΟΛΕΚ" !!!
    Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ,δεν "χάνεις " και κάτι ,που δεν ξέρεις ποιός είναι.
    Αλλά εάν θέλεις πολύ να μάθεις, (ε!!!) τότε μάθε .
    Είναι ένας που νομίζει ότι είναι "θεός" ,ένας ξερόλας ...,φαυφλατάς ...και γενικά " ένας " ...που στην πραγματικότητα όμως είναι " ο κανένας ".
    Τόσο απλά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ...μπα, μέχρι να το καταλάβει και να ξεκουμπιστεί, θα του τα ''χώσουν'' και στα αρχαία ελληνικά...! και που να δείτε πως ''ξεφτίλιζαν'' οι αρχαίοι τους ''εισβολείς'' βαρβάρους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τσιν τσα τσουν ,α του φα σταν τσου αλου μπα ντουν ,για γου ντουν, στουν ξεκουμπιστουν χαρουμ!!!!
    Σκυλουν φυμωτρουν............
    Τσι τσα τσουν !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. kala kinezika me profora kali alla exei orthografika lathi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή