Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"!

Πρόταση για διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας ESM για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών...

της χώρας το οποίο θα οδηγήσει και σε αντίστοιχης διάρκειας πρόγραμμα χωρίς το ΔΝΤ, κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση ζητώντας παράλληλα αναδιάρθρωση του χρέους.
Νωρίτερα την Τρίτη ο πρωθυπουργός είχε συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον επικεφαλής του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ και τον Γ.Δ. του ESM Κλάους Ρέγκλινκ.
Για να υλοποιήσει η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης θα πρέπει να υπογραφεί νέο διετές μνημόνιο απαντά η πλευρά των δανειστών που φαίνεται να εκλαμβάνει την πρόταση ως μια ακόμη επικοινωνιακή προσπάθεια της Αθήνας.
«Ο ESM έχει κανόνες και η χρηματική βοήθεια που δίνει είναι υπό όρους, άρα απαιτείται νέο μνημόνιο και καινούρια μέτρα», αναφέρουν στελέχη των θεσμών.
tribune.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ .
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΟΛΟΙ.

    ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΑΤΑ, ΚΟΥΓΚΙ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ , Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΙΣΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ . ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ .Ο ΟΧΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή