Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ....ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ! ΔΕΙΤΕ...

Αγαπητοί συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, Έλληνες συμπολίτες, αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα...

της ψηφοφορίας στις 5 Ιουλίου 2015 σχετικά με το ερώτημα που έθεσε η κυβέρνηση για το αν δεχόμαστε τα μέτρα που προτείνει η Τρόικα. Από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τα μνημόνια παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις και έχω ήδη καταγράψει το πως ξεκίνησε σε αυτό το blog, με πολλές αναρτήσεις που έκανα το 2010 και το 2011. Αλλά στην παρούσα φάση θεωρώ ότι η πιο επίκαιρη ανάρτηση για να καταλάβετε τι έγινε είναι αυτή με τον στρατηγό Καρατούλια που ήταν από τους πρώτους με την Σοφία Σακοράφα που ανέδειξαν τότε πιο πραγματικά είναι το μείζον θεμα και αυτό δεν είναι άλλο από την Εθνική μας κυριαρχία.
Το Ελληνικό κράτος έπαψε να υπάρχει επίσημα στις 12 Δεκεμβρίου του 2012 με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που υπέγραψε ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (ΦΕΚ Α 262/17.12.2012) και συζητήθηκε πρόσφατα πάλι από κάποια μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο π.χ. in.gr news. Διαβάστε λοιπόν την επόμενη παράγραφο από αυτό το ΦΕΚ στην οποία λέει τα εξής :

“Η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά στα ίδια ή τα περιουσιακά τους στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της ασυλίας έναντι αγωγής , δικαστικής ή άλλης εντολής , από κατάσχεση, σύλληψη ή ασφαλιστικά μέτρα πριν την έκδοση δικαστικής απόφασης και από την εκτέλεση και επιβολή εις βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο βαθμό που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό δIn fact ίκαιο”

Τι έκανε λοιπόν ο Σαμαράς; Πιστοποίησε και αποδέχτηκε επίσημα την κρυφή συμφωνία Παπανδρέου με τους δανειστές που είχε υπογράψει στις 8 Μαίου του 2010 δια μέσου του υπουργού οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου. Το ερώτημα λοιπόν στο οποίο όλοι θα πρέπει να πάρουμε θέση γιατί μας αφορά είναι:
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΛΙΑ;
Αυτοί που ήδη το αποδέχτηκαν γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχει πια Ελλάδα αλλά μόνο Ευρώπη, αυτή των τραπεζιτών που γνωρίσαμε ήδη τα τελευταία χρόνια. Και φυσικά αυτές δεν είναι κυβερνήσεις αλλά μαριονέτες, γιατί απλούστατα δέχτηκαν να υπογράψουν συμβάσεις και μνημόνια τα οποία μας έφεραν εδώ που είμαστε τώρα. Ουσιαστικά μιλάμε απλά για εντολοδόχους των ξένων δυνάμεων που δρούσαν και συνεχίζουν να δρουν για το συμφέρον ξένων κυβερνήσεων, ή ακριβέστερα για το συμφέρον της ΜΙΑΣ παγκοσμιοποιημένης τράπεζας (Αμερική-Ευρώπη), αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία. Με απλή γλώσσα για να καταλάβει ο κόσμος μιλάμε για ΔΙΣ ΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ας σημειωθεί ότι και στην μια περίπτωση, Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ, και στην άλλη Σαμαράς ΝΔ, όταν ο λαός τους εξέλεξε με σχετική μειοψηφία επ’ουδενί δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να προχωρήσουν σε μια τέτοια πράξη για την οποία θα πρέπει τελικά να ρωτηθούμε εμείς, ο απλός πολίτης αν δέχεται να μην υφίσταται Ελλάδα με κυριαρχικά δικαιώματα και να υπάρχει Ελλάδα όπως τώρα ως προτεκτοράτο της Ευρώπης. Και τελικά ποιο ήταν το αντάλλαγμα για εμάς τους πολίτες αφού παρέδωσαν γη και ύδωρ, οι μισθοί και οι συντάξεις της πείνας, και η ανύπαρκτη ανάπτυξη του τόπου.
Και πέραν από αυτό, ήταν νόμιμο αυτό που έκαναν; Αυτοί ισχυρίζονται ότι όλα ήταν τέλεια. Εσείς τι νομίζετε ότι φρόντισαν για το δίκιο μας, για τα δικαιώματα, για τα κεκτημένα, για τί πράγμα; Για μια ακόμη φορά το ερώτημα που προκύπτει για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα είναι αν αποδέχονται αυτά που υπέγραψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ή αρνούνται να τα δεχτούν γιατί απλούστατα δεν ρωτήθηκαν και δεν υπήρξε καμιά μορφή συγκατάθεσης από πλευράς του λαού για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα. Δημοψήφισμα λοιπόν θα πρέπει να γίνει εκ νέου με βάση αυτό το απλό ερώτημα και χωρίς προπαγάνδα από τηλεόραση και χωρίς να κλείνουν τα ATM και να φοβίζουν τον κόσμο.
Και ερχόμαστε στην τελευταία ίσως και πιο δραματική πράξη την οποία ανέλαβε να παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με τον Πάνο Καμμένο. Αφού ήδη πηγαίνανε και ερχόντουσαν στην Ευρώπη χωρίς να διαμυνήουν ότι δεν αναγνωρίζουμε τι κάνανε οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Αφού αφήσανε το μείζον θέμα που είναι η Εθνική κυριαρχία και καταπιάστηκαν με τα μέτρα, ήρθαν τώρα και ζητάνε από τους συμπολίτες μας να ψηφίσουνε κιόλας αν τα δεχόμαστε ή όχι. Μα είναι προφανέστατα παγίδα, γιατί απλά παραπλανούν τον κόσμο να ξεχάσει μια και καλή ότι υπάρχει κράτος κυρίαρχο και επιπρόσθετα με το ψευτοδίλημμα τον διχάζουν και από πάνω. Γιατί δεν βάζανε σε δημοψήφισμα το θέμα της εθνικής κυριαρχίας, να ξέραμε τι μας γίνεται. Ετσι, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα αυτή την Κυριακή θα συνεχιστεί το δούλεμα από τα μέσα ενημέρωσης και από τους ίδιους, αφού όλοι θα ασχολούμαστε για το αν δεχτούμε ή όχι τα μέτρα και την όποια τιμωρία από τους Ευρωπαίους γιατί δεν πληρώνουμε το ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ. Μετά, σιγά, σιγά, πες, πες, θα χωνέψουμε και το ότι δεν ορίζουμε πια τίποτα ως κράτος.
Σας ρωτώ λοιπόν, τι θα ψηφίσετε αυτή την Κυριακή, όταν έχουν ήδη παραχωρήσει το μείζον και κανείς από αυτούς  δεν μιλάει πια για αυτό; Δεν ήρθε η ώρα ακόμα να ξυπνήσουμε και να πάρουμε επιτέλους την χώρα στα χέρια μας ;
ΥΓ: Επειδή και η διεθνής γνώμη μετράει, και ήδη πολλοί από εμάς νιώθουμε άσχημα για αυτά που γίνονται στη χώρα μας κάθησα και έγραψα στα Αγγλικά κάτι για τους φίλους μας στο εξωτερικό και κυρίως για τους ομογενείς. Αυτούς που τους ενδιαφέρει να μάθουν ποια είναι πραγματικά η αλήθεια και τι συμβαίνει στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου