Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΤΗΣ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΔΕΙΤΕ...

Ποιο είναι άραγε το κορίτσι αυτό που δίνει λουλούδια στον Τσίπρα κατά την προεκλογική ομιλία του; 

Και τι της ψιθυρίζει στο αυτί ο Τσίπρας κάνοντάς το να χαμογελάει; 
Η φωτογραφία είναι...

από την προεκλογική ομιλία του Τσίπρα στη Λειβαδιά. Μετά το μνημόνιο που υπερψήφισε για να επιφέρει νέα-χειρότερη σφαγή στον λαό, οι Έλληνες ψηφοφόροι τον ξανέστειλαν στην πρωθυπουργία, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο ευφυείς είναι! 
Αν ιδεατά μεταφέραμε στο σήμερα τις φωτογραφίες αυτές, τι θα μπορούσαν να λένε άραγε;
Η μικρή θα μπορούσε να πει: "Σ' ευχαριστώ που...υλοποίησες τις υποσχέσεις σου! Τον πατέρα μου τον ξέσκισες στους φόρους και από αγρότης θα μείνει άνεργος γιατί δεν μπορεί να πληρώσει τόσο υψηλές ασφαλιστικές εισφορές. Τον ΕΝΦΙΑ είπες ότι θα τον καταργούσες, αλλά μάς τον αύξησες, με συνέπεια να μην μπορούμε να πληρώσουμε ούτε τον ΕΝΦΙΑ ούτε μπορούμε να επιβιώσουμε στοιχειδώς καλά..."
Ο Τσίπρας την χαιρετάει και της ψιθυρίζει στο αυτί: "Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Μόλις σου πάρουμε το σπίτι και το δώσουμε στους μετανάστες κοψοχρονιά, τότε θα είμαστε συνεπείς απέναντι στους δανειστές μας! Α, και μόλις απολύσουμε και την αδερφή σου από τη δουλειά της, να μου φέρεις και άλλα λουλούδια' Τώρα κάτσε να χαιρετίσω τον κόσμο και να πανηγυρίσω με το μπουκέτο λουλούδια σου..."!
"Γειά σας μα@άκες! Ξαναψηφίστε με και θα σας φέρω περισσότερη...ελπήδα. Χα,χα,χα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου