Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ: "ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Ως συνέχεια του άρθρου-καταγγελία του Δημήτρη Ζαφείρη κατά της αυριανής εκδήλωσης- Σεμιναρίου που θα γίνει αύριο στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού,  η Πρόεδρος του Συλλόγου "Ουκρανο-Ελληνική Σκέψη", Γαλήνη Μασλιούκ, απαντά με σφοδρότητα στην, όπως λέει, δήθεν  αντιφασιστική τάση που εκπροσωπούν, κάνοντας λόγο για ευθεία φασιστική αντίληψη! 
Δείτε τι αναφέρει...


Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη, καλησπέρα σας,
με μεγάλη λύπη διαβάσαμε στην όμορφη και πολυπληροφοριακή ιστοσελίδα σας ένα άκρως συκοφαντικό, ανεπίτρεπτο άρθρο του γνωστού σκανδαλώδους Ανδρέα Ζαφείρη, ο οποίος, κάποια στιγμή θα έρθει – θα γίνει υπόλογος για όλα αυτά τα βρόμικα ψέματα με τα οποία επανειλημμένα προσπαθεί να παραπλανήσει τη γνώμη της ελληνικής κοινωνίας.

Ο σύλλογός μας εδώ και 20 χρόνια λειτουργεί στην Ελλάδα και έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς, όργανα τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ. Έχουμε όνομα και ιστορία, τα οποία δε θα επιτρέψουμε να αμαυρωθούν από κανέναν. Ζούμε στην εποχή, στην οποία, όπως είχε προβλέψει το μακρινό 1935 ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, “Οι φασίστες του μέλλοντος θα αυτοαποκαλούνται αντιφασίστες”.
Εμείς, οι Ουκρανοί, το βιώνουμε ήδη!

Όταν στις 16 Οκτωβρίου βγήκαμε στο Σύνταγμα στην αντιπολεμική διαδήλωση, ζητώντας τη συμπαράσταση του κόσμου για να σταματήσουμε τον αυταρχικό και ακραία επιθετικό Πούτιν να σκοτώνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ( !!!),  τα παιδιά μας παραδίπλα, μαζεύτηκαν οι οργανώσεις, ή κύματα, ή κόμματα, όπως θέλετε να τους ονομάσετε. Εμείς τους θεωρούμε ντροπή της ελληνικής κοινωνίας, συνένοχους στα εγκλήματα, γιατί γνωρίζοντας την αλήθεια, χρηματοδοτούμενοι από συγκεκριμένες δυνάμεις, βγαίνουν έξω και συκοφαντούν.
Οι φασίστες που αυτοαποκαλούνται αντιφασίστες! Ήταν καταπληκτική εικόνα που μίλαγε μόνη της – Τα γυναικόπαιδα από τη μία πλευρά και οι μπράβοι από την άλλη.

Δυστυχώς αυτοί ονομάζονται στην Ελλάδα του σήμερα αντιφασίστες.
Δεν πειράζει όμως, έχει ο Θεός.
Εμείς θα υπερασπιστούμε την αλήθεια.
Και οι Έλληνες θα πρέπει να το κάνουν, γιατί αλλιώς θα βρεθούν ξαφνικά αντιμέτωποι με τη πολύ σκληρή πραγματικότητα.

Επισυνάπτω τις πληροφορίες για το σύλλογό μας και τις θέσεις του.
Παρακαλούμε όπως τις δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα σας.
Σας στέλνω επίσης τις φωτογραφίες από την προαναφερόμενη διαδήλωση στο Σύνταγμα και κάποιες φωτογραφίες από το Σαββατιάτικο σχολείο του συλλόγου μας. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κύριε Βραχιολίδη, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία μας, έστω έτσι. Σας ευχαριστώ για την καθώς πρέπει στάση σας.

Η Ειρήνη πρέπει να υπάρχει, αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί.

Με εκτίμηση,

Γαλήνη Μασλιούκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου