Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγέλλουμε την εκδίωξη του Προέδρου της Συνομοσπονδίας Γονέων από το Δημαρχείο

Η Παράταξη 8 Προτάσεις καταγγέλλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την βίαιη εκδίωξη του Προέδρου της Ανώτατης Συνομοσπονδίας...

Συλλόγων Γονέων Ελλάδος από το Δημαρχείο κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των γονιών.

Όπως φαίνεται ο δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος, μπροστά στα αδιέξοδα που τον έχουν οδηγήσει οι πολιτικές του για τα σχολεία και οι μεθοδεύσεις του στις διαδικασίες εκλογής οργάνων των συλλόγων γονέων, έχει ξεπεράσει τα όρια του πανικού και προβαίνει σε πρωτοφανείς για τα ελληνικά, δημοκρατικά δεδομένα πρακτικές.

Αφού δεν μπόρεσε να σχεδιάσει μια αξιόπιστη πολιτική που να δίνει κάποια προοπτική στα σχολεία μας. Αφού προχώρησε σε “αναγκαστική” υποβάθμιση των σχολείων κόβοντας αίθουσες, καταργώντας βοηθητικούς χώρους και προαύλια και οδηγώντας τα παιδιά ακόμη και σε αποθηκευτικούς χώρους για μάθημα με κινδύνους ασφάλειας. Αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει οικόπεδα και χρηματοδοτήσεις για νέα σχολεία για να μη δυσαρεστήσει συντηρητικές εκλογικές  πελατείες που δεν θέλουν σχολεία στην περιοχή τους, στη συνέχεια με παράνομες πραξικοπηματικές διαδικασίες και περίεργες συνεργασίες, προσπάθησε να ελέγξει την Ένωση Συλλόγων Γονέων, προκειμένου όπως αποδείχθηκε αυτή να αδρανοποιηθεί και να μην εγείρει απαιτήσεις.

Όμως τελικά τίποτα από αυτά δεν του βγαίνει. Μετά την εκκωφαντική αποχή αρκετών σχολείων από τις διαδικασίες, οι γονείς συνεχίζουν να διεκδικούν με στεντόρεια φωνή ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά τους και κυρίως τα δικαιώματα και την ασφάλεια που απαιτεί ο νόμος.

Η έλευση του Προέδρου της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Ελλάδος κ. Λάμπρου που εκπροσωπεί πάνω από 140.000 γονείς, στην ενημερωτική συνάντηση των γονιών Παπάγου – Χολαργού, όχι μόνο ενόχλησε διότι αποσκοπούσε στην αποκατάσταση της νομιμότητας των διαδικασιών, αλλά προκάλεσε και πανικό. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Αντιδήμαρχοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, και ο αρμόδιος υπάλληλος φύλακας, “μπουκάρισαν” μέσα στην αίθουσα, έκλεισαν τα φώτα και με σκαιό τρόπο εκδίωξαν στην κυριολεξία τον Πρόεδρο και τους γονείς από το Δημαρχείο. (Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η ενημέρωση συνεχίστηκε εκτός δημαρχείου).

Ηταν μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια πανικού του δημάρχου να καταπνίξει τις φωνές διεκδίκησης των γονιών και να διαλύσει την προσπάθεια οργάνωσής τους. Μια μαύρη σελίδα για το δήμο μας αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του επιφύλαξε μια τέτοια συμπεριφορά, σε έναν τόσο σημαντικό πολιτειακό παράγοντα.

Θυμίζουμε τέλος ότι η Παράταξη 8Προτάσεις έχει επισημάνει την ανάγκη διάφανων και δημοκρατικών διαδικασιών στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και πολύ περισσότερο την αναγκαιότητα που υπάρχει στην ανάπτυξη Εταιρικής Σχέσης μεταξύ Δήμου και Γονέων για την αξιοποίηση των εργαλείων χρηματοδότησης και βελτίωσης των σχολείων ως βασικό κύτταρο ανάπτυξης όλης της γειτονιάς.

Έχουμε επισημάνει ότι η Ενωση Γονέων πρέπει να αναπτύξει τέσσερις βασικούς άξονες που τους έχουν άμεση ανάγκη οι σύλλογοι για τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία τους.

1) Δημιουργία μόνιμου ενημερωτικού υλικού (site) για τους νόμους, τις εγκυκλίους, τα δικαιώματα, τους κανονισμούς λειτουργίας και τις καλές πρακτικές, καθώς και φόρουμ – διαδικασία διαλόγου, έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια, καλή οργάνωση και αποτελεσματικότητα στους συλλόγους.
2) Αμεση σύνδεση ως δευτεροβάθμιο όργανο με όλες τις διευθύνσεις εκπαίδευσης και κυρίως με τους Σχολικούς Συμβούλους για την συνεχή παρακολούθηση και παρέμβαση στο εκπαιδευτικό έργο και κυρίως την άμεση επίλυση όλων των παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών δυσλειτουργικών.
3) Αμεση και συνεχή επαφή και σύνδεση με όλους του μηχανισμούς συμπληρωματικών προγραμμάτων εκπαίδευσης και πρωτοβουλιών παιδαγωγικής ενίσχυσης, προκειμένου να αξιοποιήσουν τα σχολεία μας όλες τις σημερινές δυνατότητες για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης.
4) Δημιουργία Γραφείου Παιδείας του Δήμου για την υποστήριξη των συλλόγων, την άμεση καταγραφή και επίλυση προβλημάτων υποδομών και την κατάρτιση προτάσεων για την ένταξη των σχολείων μας σε εκπαιδευτικά προγράμματα εκτός αναλυτικού προγράμματος.  

Όπως όλοι γνωρίζουν σ΄ αυτές τις προτάσεις αντιπαρατάχθηκαν με κοινή συνεργασία οι παρατάξεις Αποστολόπουλου, Ζήκα, Πολυκαλά, με αποτέλεσμα την  ουσιαστική διάλυση και αδρανοποίηση της Ένωσης Γονέων.
Θα θέλαμε όμως να μας απαντήσουν αν αυτή η συνεργασία περιελάμβανε και την απομόνωση των συλλόγων μας από τα πανελλαδικά όργανα και την βίαιη εκδίωξη των εκπροσώπων του Πανελλαδικού Γονεϊκού Κινήματος από τον Δήμο μας.

41 σχόλια:

  1. Ο συγκεκριμένος πρόεδρος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει καθοδηγήσει πολλές καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα με βανδαλισμούς σχολείων , ξυλοδαρμούς καθηγητών και λεηλασίες καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας . Πριν λίγα χρόνια έκαψαν όλη την Αθήνα με αποτέλεσμα την άγρια δολοφονία [τους έκαψαν ζωντανούς] αθώων ανθρώπων στην ΜΑΡΦΙΝ . Έκαψαν και μια έγκυο γυναίκα οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είσαι εσύ που νομίζεις ότι μπορείς να γράφεις συκοφαντικά πίσω από την ανωνυμία σου σε βάρος της κας Χαμηλοθώρη και να θέτεις την ίδια την εφημερίδα σε κίνδυνο να δεχτεί μήνυση; Γράψε το νοματεπώνυμό σου, βάλε την υπογραφή σου για να τρέχεις εσύ στα δικαστήρια. Το παραπάνω σχόλιο σβήνεται. Λίγο ήθελες και το γεννεαλογικό της δένδρο να καθυβρίσεις εσύ. ΝΤΡΟΠΗ σου. Αν συνεχιστεί αυτό το στυλ από ανώνυμους, θα αναγκαστώ να βάλω πάλι φραγή στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ . ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΜΓΙΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ANTARCIA ΚΚΕ ΓΝΩΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 9.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ . ΟΤΑΝ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ν Α ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βραχιολίδη αυτά που έγραψε ο Δάσκαλος είναι όλα αλήθεια και το γνωρίζουν όλοι . Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλύσει τελείως την παιδεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κ.Κουγιουμτζόπουλε, μιλάτε για τη συνάντηση που έγινε πριν 2-3 βδομάδες.Ελπίζω και εύχομαι, τα αντανακλαστικά σας στα πραγματικά προβλήματα του δήμου να είναι πιο γρήγορα.Στις 8 προτάσεις σας, να προσθέσω μια: Δωρεάν μαθήματα συγγραφής για όλους τους δημότες.
    Και κάτι ακόμα, εσείς αντί να βοηθήσετε τον πρόεδρο την ώρα του "προπηλακισμού" του γιατί χαριεντιζόσασταν με τους μισούς από αυτούς που αναφέρετε στην επιστολή σας?
    κ.Βραχιολίδη, δεν αλλάζει τίποτα.Δεν ξέρω αν το νέο σαπίζει λόγω της επαφής του με το παλιό, αλλά το πιο απλό ερώτημα θα πλανάται για πολλά χρόνια.Ως πότε πρεπει να κομματικοποιούμε τα πρέπει, τις απλούστερες των αναγκών των παιδιών μας?Ελεος πια! Βαρεθήκαμε ρεεεεεεεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Κουγιουμτζόπουλε, φίλε Χάρη,
    οι ``"όροι" παγκοσμιοποίηση, πολυπολυτισμικότητα, ανοικτά σύνορα και διεθνής κοινότητα΄΄, γίνονται πια παρωχημένες έννοιες, "γίνονται ντεμοντέ"! Αντικαθίστανται με όρους όπως, Πατριωτισμός και Έθνος και, επιστρέφουν στην ζωή μας με θετικό πρόσημο.
    Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, οι "αντιδραστικοί(!!)", που δεν είδαμε ποτέ με "καλό μάτι" το πείραμα της ``...πολιτικής ορθότητας(sic)΄΄, που εξελισσόταν για χρόνια στην Ευρώπη και στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, έχουμε περάσει στην αντεπίθεση και αρνούμαστε να αφήσουμε να καταστραφεί ό,τι έχτισαν οι πρόγονοί μας με αίμα και κόπο!
    Πλέον, όλο και περισσότεροι πολίτες, αναγνωρίζουν ότι το Έθνος-Κράτος είναι η μόνη βιώσιμη λύση, παρά τις "προσταγές της πολιτικής ορθότητας" και τους εμπνευστές της, που βάναυσα, επιχείρησαν να δημιουργήσουν ΠΑΝΤΟΥ χαβούζες βασισμένες σε αποτυχημένα...``κοινωνικά δόγματα΄΄!!!
    Επιτέλους, από την σήψη σταδιακά περνάμε στην αναγέννηση, το βλέπουμε να συμβαίνει και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη!!
    Επιστρέφουν οι ``παραδόσεις και οι ηθικές αξίες΄΄, που θεμελίωσαν την κυριαρχία του δυτικού πολιτισμού!!!
    Μήπως λοιπόν φίλε μου, είναι η ώρα να αναθεωρήσεις απόψεις & Δογματισμούς, που δεν έχουν καμμιά θέση στην Ελληνική Παράδοση και Ηθική και να συμβάλεις και εσύ, -όπως και άλλοι "παρασυρόμενοι"- στην "εκκαθάριση" της Πατρίδας από την χαβούζα, που μας επιβάλλει η ΝΤΠ;;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να φτάνεις στο σημείο να υποστηρίζεις τον Τραμπ για τον οποίο όλος ο πλανήτης ανησυχεί καταλαβαίνουμε ολοι πόσο καμένο έχεις τον ανύπαρκτο εγκέφαλό σου.

      Διαγραφή
    2. Ρε Γίδι αναρχο Καραγκιόζη τον Τραμπ τον στηρίζει όλος ο πλανήτης εκτός από κάτι απροσάρμοστους σαν και εσένα .

      Διαγραφή
    3. Εκτός του ότι είσαι ηλίθιος είσαι και αγράμματος . Δεν διαβάζεις και δεν βλέπεις τις καθημερινές διαδηλώσεις εναντίον του. Αλλά τόσο ανεγκέφαλοι σαν και σενα υπάρχουν πολλοί οπότε δεν είσαι το μόνο ζώο που γκαρίζει. Και μην τρως φασόλια το βράδυ. Πειράζουν το έντερο και κλάνεις συνέχεια βρωμόκωλε.

      Διαγραφή
    4. Έχεις καταντήσει ΕΜΕΤΙΚΟΣ!!!
      Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει το "επίπεδο" μυαλό σου;

      Διαγραφή
  7. Κύριε Κουμγιουτζόπουλε εάν τα όσα γράφεις είναι ψέματα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα και θσ πρέπει να εξαφανιστείς από τον Χολαργό . Κύριε Βραχιολίδη ας ρωτήσουμε τον υπάλληλο του Δήμου να μας πει τι έγινε και ποιός προπηλάκισε ποιόν . Εάν δεν το κάνεις κύριε Βραχιολίδη υπάρχει πρόβλημα και με εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλη αυτή η ιστορία είναι πρόχειρα φτιαγμένη και δείχνει κακοήθεια . Εδώ π χάρης την πάτησε . Εύχομαι να μην ζητήσει απολύσεις υπαλλήλων του Δήμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποκριάτικο Καρναβάλι είναι ο συνδιασμός 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον σύντροφο Λάμπρου γιατί τον έφερε άραγε ; Μήπως να διδάξει στα σχολεία Χολαργού πως γίνοντσι οι καταλήψεις η να διδάξει τον Επιτάφιο του Περικλή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρωί ένας Δάσκαλος έγραψε ένα πολύ καλό σχόλιο και ο Βραχιολίδης το διέγραψε . Έχω και εγώ κάποιες σκέψεις . Και ρωτάω .ΓΙΑΤΙ ο Κουμγιουτζόπουλος δημοσίευσε ένα ανακριβές άρθρο 20 ημέρες μετά το συμβάν ; Και μάλιστα 1 ημέρα μετά τις ανακοινώσεις κάποιων συριζαίων συλλόγων για προσφυγόπουλα ; Τι έχουν στο μυαλό τους άραγε ; Ο Δάσκαλος έχει δίκιο . Θα κάψουν τα σχολεία οι μαζοχοσυριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πιστεύω ότι τους φώναξε για τις Απόκριες . Έτσι και αλλιώς Μασκαράδες είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έξω από τα σχολεία τα παιδιά των λαθρομεταναστών, με "όχημα" την δήθεν εκπαίδευση, θα νομιμοποιήσουν τους παράνομους-παράτυπους μετανάστες γονείς τους -κάθε καρυδιάς καρύδι- που είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στο έθνος μας!!
    Ξέρουμε ποιοι είναι και τον σκοπό της αποικήσεως της Ελλάδος και της Ευρώπης!! Μόνη αποδεκτή λύση για τους γηγενείς, η εκδίωξή τους από την χώρα και απέλαση στα κράτη τους τα ισλαμικά!!
    Μην ακούτε τα νεοταξίτικα συστημικά "κανάλια που βομβαρδίζουν"...
    Αλλάζουν όλα προς το καλύτερο για τα Έθνη της ευρωπαϊκής Ηπείρου.
    Όλοι αυτοί οι νεοτάξιτες δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν!!
    Η πατρίδα μας δεν θα γίνει χαβούζα, όπως λέει ο Ανδρόνικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαβούζα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και όλη η αριστερά και αποκριάτικος θίασος οι σύλλογοι γονέων στον Χολαργό .

      Διαγραφή
    2. Να κι άλλος βαρεμένος που υποστηρίζει τον βλαμένο. Ρε όλα τα μπουμπούκια εδώ μαζεύτηκαν ; Βγάλτε και τις σβάστικες και τραγουδήστε τον ύμνο των Ναζί κοπρόσκυλα.

      Διαγραφή
    3. Τις σβάστικες να τις βάλεις εκεί που ξέρεις και αν το έχεις ξεχάσει ρώτα τον κομουνιστή MR ALEXIS MADE IN USA τον Ρουφιάνο του Γκεσταπίτη Φασίστα ΣΟΙΜΠΛΕΡ και θα σου πεί .

      Διαγραφή
    4. Φίλε 8:02μμ μην απαντάς στον άπατρι και νεομαρξιστή...για αυτόν τον μειοδότη, όλοι οι Πατριώτες είναι..."φασίστες", έτσι τον "βολεύει" δηλαδή, για να μπορέσει να "καλύψει"...και τον άκρατο ανθελληνισμό του!
      Άλλωστε αυτό είναι πασιφανές από τον "ιδιαίτερο" τρόπο γραφής του.
      Η δική του "φάρα" τρέφεται από το μίσος για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    5. Μίλησε και ο Καρνάβαλος. Γραφικός είσαι φιλαράκι γελάει όλος ο Χολαργός μαζί σου. Καραγκιοζάκος της πλάκας έτσι σε αποκαλούν και δυσικά όλοι γνωρίζουμε ποιος είσαι και τι εφημερίδες μοιράζεις.

      Διαγραφή
    6. Πρέπει να είσαι συριζαίος ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ και φασιστάκος του ΣΦΥΡΙΖΑ . Από το Καρναβάλι πως το έσκασες .

      Διαγραφή
    7. Καλώς την πορδή που πετάγεται σαν πούτσα. Καιρό είχαμε νσ σε ακούσουμε.

      Διαγραφή
    8. Έχεις καταντήσει ΕΜΕΤΙΚΟΣ!!!
      Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει το "επίπεδο" μυαλό σου;

      Διαγραφή
  15. Υπάρχει ένα φίδι στον Χολαργό........... Φαρμακερό σαν την ΟΧΙΑ ......... Και χειρότερο ακόμη ........... Αλίμονο σε αυτόν που θα τον δαγκώσει ........ Αυτή είναι η συριζαία ............ Μου θυμίζει την Σαλώμη που αποκεφάλισε τον Ιωάννη τον Βαπτιστή ........ Μισεί κάθε τι Ελληνικό ......... Μισεί την Γη μας , τον αέρα που αναπνέουμε , τον Γαλάζιο Ουρανό και την Θάλασσα της πανέμορφης χώρας μας ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι ο κύριος Κουμγιουτζόπουλος λέέί ψέματα . Κανείς δεν έσβησε τα φώτα . Ο Λάμπρου είναι γνωατός αναρχοκομουνιστής και δεν ήρθε για καλό στην πόλη μας , ούτε να διαμαρτυρηθεί για τις κατασχέσεις σπιτιών Ελλήνων . Είναι ο ρουφιάνος του ΣΦΥΡΙΖΑ . Δεν τον ενδιαφέρει ότι τα Νοσοκομεία είναι κάτεργα και πεθαίνει ο φτωχός κόσμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά τα περί δημιουργίας γραφείων στήριξης των συλλόγων . Στα τσακίδια οι σύλλογοι . Γραφείο στήριξης των Ελλήνων ανέργων και φτωχών ανθρώπων πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας . Όλοι οι αριστεροί μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στείλτε τον Λάμπρου και τον όχλο που κουβαλάει μαζί του να συνεδριάσει στα Ίμια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι αριστεροί όταν πρόκειται για τις καρέκλες του είναι ενωμένοι . Κόρακας Κοράκου Μάτι δεν Βγάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχεις καταντήσει ΕΜΕΤΙΚΟΣ!!!
    Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει το "επίπεδο" μυαλό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο φιλαράκι πως το κατάλαβες μέσα στο μυαλό μου είσαι. Προχθές έφαγα εξι πιτόγυρα και όλο το βράδυ ξέρναγα τζατζίκια. Εμετικός εντελώς.

      Διαγραφή
  21. είναι ο μόνος που μιλάει με αηδιαστική γλώσσα και χυδαία, όλο για πορδές και κώλους, αυτά έχει στο μυαλό του όλη την ώρα, αυτά φανερώνει. αν τον πιάσουν όμως, θα του φύγουν οι πορδές από το στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι το πουστη όλο για πορδές μιλάει που πετάγονται σαν πούτσες . Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει το επίπεδό του . Αν τον πιάσουν θα του κλάσουν τ αρχίδια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ένας καλοθρεμένος μπούλης των Βορείων Προαστείων που κρύβει το όνομα του . Ένας φλώρος του ΣΦΥΡΙΖΑ . ΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κότα αλλά με κάτι αρχίδια να !! Σαν κόκκορας !!

      Διαγραφή
    2. Το έχουμε καταλάβει ό,τι είσαι...Τρανσέξουαλ.

      Διαγραφή
    3. Τώρα που είπες εμετικός μούρχεται στο στόμα η τζατζικίλα σπό τα χθεσινά ξερατά. Πάω να ξεράσω πάλι. Αηδία έχω καταντήσει. Όσο για το τρανσεξουαλ μάλλον από τον εαυτό σου κρίνεις ξεφωνημένη λούγκρα.

      Διαγραφή
    4. Εσύ "ομολόγησες" στο σχόλιο σου 12:05μμ ό,τι είσαι κότα, αλλά..."με κάτι αρχ..., να!!"
      "Ποιες" έχουν γενετήσιους αδένες αλλά είναι, "ντύνονται" και συμπεριφέρονται σαν "γυναίκες";;; Ε;;; Για πες;;;
      Πάρε την "απάντηση" που σου αρμόζει...Οι transexoual!!!

      Διαγραφή
  24. ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΓΑΖΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή