Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

"ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ" ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"! ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ! ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!!!


ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑ ΓΕ "ΠΕΙΡΑΖΕ"; ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ; ΠΟΙΟΙ "ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ" ΕΚΕΙ ΚΑΙ ...


ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ..."ΕΞΑΫΛΩΣΗ" ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
(ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΪΣΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΑΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΣΤΩ...) ["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


(ΚΑΠΟΤΕ... ΜΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ...ΕΚΕΙ;;;)
Κάποτε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και δίπλα από την υπερμεγέθη, θα λέγαμε σταλινικού τύπου φωτογραφία του "νονού" του αεροδρομίου, υπήρχε ένας ωραιότατος ναΐσκος με την ενημερωτική επιγραφή «Εκκλησία». ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΛΕΜΕ "ΥΠΗΡΧΕ"... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ... 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Βρέθηκα προχθές, τονίζει ο αρθρογράφος κ.Χρήστος Μπολώσης, στην ιστοσελίδα 'ακτίνες',  στο Α/Δ και θέλησα να πάω για λίγο στο εκκλησάκι, πλην όμως εις μάτην το ανεζήτησα. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Αντιθέτως είδα ότι τα αφιερώματα στον ..."Βενιζέλο" είχαν αγγίξει τα όρια της παραφροσύνης! Μία μεγάλη φωτογραφία, σαν αυτές του Στάλιν στην Κόκκινη Πλατεία, μία προτομή, 5-6 οθόνες που προβάλλονται διάφορες στιγμές από την ζωή του («Ο Βενιζέλος στα Χανιά», «Ο Βενιζέλος στην Αθήνα», «Ο Βενιζέλος στην Ευρώπη» κ.λπ.). 
Σχετική εικόνα
Τόσες πολλές οι αναφορές που δημιουργούν συνειρμούς και παραπέμπουν στον συμπαθή ήρωα του 'Θεάτρου Σκιών'. Μόνο «Ο Βενιζέλος και το καταραμένο φίδι», ή «Ο Βενιζέλος στο Ναυτικό», δεν είδαμε. Ήμαρτον "Η" υπερβολή πάντα βλάφτει...

Μη βρίσκοντας λοιπόν το εκκλησάκι, ερώτησα μία υπάλληλο, η οποία μου έδειξε κατά πού να ψάξω. Το βρήκα τελικώς ...παραχωμένο σε μία γωνιά και την ένδειξη «Εκκλησία» να έχει αντικατασταθεί με την ...«Χώρος Προσευχής» και δίπλα ένα σκιτσάκι (!) με κάποιον να προσεύχεται γονατιστός, όπως οι μουσουλμάνοι. 

Ούτε Σταυρός, ούτε ΤΙΠΟΤΕ  και απέναντι ένας χώρος για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι, ο οποίος, δεν ξέρω γιατί, διαθέτει και ...κάμερα ασφαλείας.

Δε γνωρίζω αν η Εκκλησία μας ΓΝΩΡΙΖΕΙ το θέμα και αν ναι, τι σκοπεύει να κάνει για το εξοβελισμό του ναΐσκου του Α/Δ (είμαι βέβαιος  τ ί π ο τ ε)! 
Σ’ εμάς ένα πράγμα μένει. 
Για νάχουμε και τα μέσα, να προσευχηθούμε να μας λυπηθεί πλέον ο ...Αλλάχ!!!

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ
https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/02/blog-post_435.html  (τίτλος: παραλλαγμένος)

12 σχόλια:

  1. Σε ένα από τα πολλά ταξίδια μου και συγκεκριμένα στο Λονδίνο,μία από τις φορές που ταξίδευα,αισθάνθηκα την ανάγκη να ανάψω ένα κεράκι και να προσευχηθώ.Βέβαια κερί δεν υπήρχε αλλά τουλάχιστον προσευχήθηκα.Μετά κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους για το heading απογείωσης,παρουσιάστηκε πρόβλημα σοβαρό που ευτυχώς έγινε κατά την τροχοδρόμηση και όχι εν πτήση γιατί το πρόβλημα ήταν απώλεια λαδιών.
    Αλλάξαμε λοιπόν αεροπλάνο και πήραμε ένα που μόλις είχε βγει από την συντήρηση.
    Πιστεύω ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι εκείνο το πρωϊ,αισθάνθηκα έντονη την ανάγκη να επισκεφτώ το μικρό εκκλησάκι στον ημιόροφο,αριστερά από τα Mcdonalds στο αεροδρόμιο.
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι για την δημοσιογραφία σας. Αγγίζει την "δημοσιογραφία" των υπολοίπων ΜΜΕ. Το ότι βάζετε εισαγωγικά σε μία λέξη δεν δικαιολογεί τα ψέμματα που λέτε. Το εκκλησάκι υπάρχει. Τουλάχιστον υπήρχε μέχρι την περασμένη εβδομάδα που το επισκέφθηκα και ήταν ακριβώς όπως οι φωτογραφίες που δείχνετε και λέτε ότι ήταν κάποτε. Το ότι άλλαξε η πινακίδα από "εκκλησία" σε "χώρος προσευχής" αυτό είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλήθεια, αλλά έγινε πριν πολλά χρόνια και εγώ είχα στείλει και επιστολή διαμαρτυρίας στους υπευθύνους η οποία έμεινε αναπάντητη. Παρακαλώ να αναφέρετε τα πραγματικά γεγονότα και όχι να δημιουργείτε εντυπώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αν λυπάσαι ή όχι για την δημοσιογραφία του κυρίου Βραχιολίδη,δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει τους αναγνώστες εφόσον το να λυπάσαι κάτι για συγκεκριμένο λόγο αποτελεί κομματική ουρά προφανώς του κόμματος στο οποίο ανήκεις και άρα με δεδομένο ότι όλα τα κόμματα-επιχειρήσεις στην Ελλάδα,είναι το ίδιο βρωμέρα όπως ο βούρκος,θα ήταν καλύτερα αγαπητέ κύριε να πείτε γιατί δεν είναι έτσι όπως τα γράφει ο δημοσιογράφος παραθέτοντας τα σωστά επιχειρήματα και όχι να χαρακτηρίζετε κάποιον σε ένα blog που δεν το γουστάρετε.Η προσωπική γνώμη σας για την δημοσιογραφία του blog μας είναι παντελώς αδιάφορη ως εκ'τούτου.Το blog αυτό και ο κύριος Βραχιολίδης έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ πιο μπροστά από άλλα παρόμοια ειδικά στην περιοχή μας αλλά και όχι μόνο,εφόσον με τεράστια επιτυχία χτυπούν το σύστημα που ως λαγοί,κάποιοι άλλοι "γλύφουν" από όλο το 24ωρο,24/7.

      Διαγραφή
    2. Επειδή ο φιλάρας είπε την αλήθεια για άλλη μια μπούρδα του Βραχιολίδη εσύ τι ζόρι τραβάς . Συνήγορο σε έχει βάλει να τον υπερασπίζεσαι ; ε ρε κάτι σούργελα που κυκλοφορούν.

      Διαγραφή
    3. Παω στοιχημα οτι ειναι ο ιδιος ο κύριος Βραχιολίδης που γραφει σαν "Ανώνυμος" για να υπερασπιστει το "αρθρο" του!

      Διαγραφή
  3. Και αν δεν έχει συμβεί τώρα, έστω, στο κάτω-κάτω, τι σε ενοχλεί εσένα το "καμπανάκι" που κτυπάει για να..."ξυπνήσεις"; Θα συμβεί σε μερικά χρόνια, θα γκρεμίσουν όλους τους χριστιανικούς ναούς, όταν ισλαμοποιηθεί όλη η χώρα. Δεν αφομοιώνονται οι μουσουλμάνοι, όταν εδραιωθούν σε μία χώρα, επιβάλουν την "Σαρία" και τον δικό τους τρόπο ζωής. Το κοράνι τους το περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια!
    Ο πίθηκος πίθηκος μένει, ακόμη και όταν του βάλεις "παντελονάκι και μπλουζάκι".
    Θα έπρεπε να σε ενοχλεί ότι σε "κυβερνούν ολετήρες" που παραδίδουν την πατρίδα σε υποανάπτυκτους βαρβαρικούς λαούς και όχι οι δημοσιογράφοι που αντιστέκονται και αφυπνίζουν...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως τολμάς ρε καθηκι να αποκαλείς "πιθηκους" τους ανθρώπους που το μόνο έγκλημα είναι οτι εφυγαν απο τη χωρα τους για να γλυτώσουν τη ζωή τους ; εσύ ρε είσαι χιμπατζής και σκουλήκι που τους βρίζεις . Καθήκι φασισταριό ουστ βρωμιάρη

      Διαγραφή
    2. Πιθήκια είναι και από την χώρα τους δεν "έφυγαν" για να γλυτώσουν την ζωή τους. Δεν είναι για..."λύπηση"!
      Μεταναστεύουν αθρόα και παράνομα, με "σχεδιασμένο" από την ΝΤΠ σκοπό, να εποικήσουν την Ευρώπη και να την κατακτήσουν με το...``σπαθί του ισλάμ΄΄μαζί και την Πατρίδα μου!!!
      Έχει φθάσει η στιγμή να αντιμετωπιστεί ο εχθρός που έχει ``κηρύξει ιερό πόλεμο΄΄ στην Δύση!
      Ο εχθρός ασφαλώς είναι όλοι αυτοί που ασπάζονται τον ισλαμικό εξτρεμισμό. Ο συρφετός των "πακιστανοαφγανοσομαλομαροκινών" που κατακλύζουν την χώρα μου, χωρίς να τους καλέσω και, ούτε θέλω να μου "διδάξουν τον...πολιτισμό τους"!!!
      Εσύ άπατρι, αριστερομπαχαλάκια, είσαι "αλληλέγγυος" με τον εχθρό μου, κάτσε λοιπόν να σε "διδάξουν πολιτισμό" εσένα και το συνάφι σου, τον εσμό που κάνεις παρέα. Όχι εδώ όμως, εδώ είναι ΙΕΡΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ και τα μολύνεις εσύ και τα μιάσματα οι "σύντροφοί σου"!!!
      Φασίστα νεοταξίτη της συμφοράς.-

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  4. Το παπαγαλίζον τοπικιστικό σύστημα, που πέρα της μάχης της Κρήτης καπηλεύεται και την Μινωϊκή εποχή και πολιτισμό, ξεπέρασε στον παροξυσμό και στην καπηλεία ακόμα και τον σταλινισμό με τις ομαδικές, κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις (ανεξαρτήτως κομματικής υπαγωγής). Αλλά, και στα ”χαμηλά” κλιμάκια πρόεδρος συλλόγου σύντεκνων(σφραγίδας) καυχήθηκε κάποτε (2010) σε Δημοτικό συμβούλιο μεγάλου Δήμου Αττικής, πως στην Αττική τοποθετήθηκαν 19 ανδριάντες και αγάλματα του Βενιζέλου Ελ.. Ούτε στον Στάλιν (Τσουγασβίλι Ι.) δεν είχαν χαραμισθεί τόσοι δημόσιοι χώροι στην αχανή περιφέρεια της Μόσχας κατά την ”χρυσή” σταλινική και μετασταλινική εποχή, αλλά και τόσο δημόσιο χρήμα για την με το στανιό ηρωοποίηση του "συντοπίτη". Όταν πέθανε, ο λαός δεν τον ήθελε στη γη της Αττικής, γι’ αυτό και τον έθαψαν εκεί απ’ όπου ήλθε. Να πάνε εκεί και τα αγάλματα και οι ονομασίες ;… Το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το πιο τουριστικό αεροδρόμιο της χώρας, γιατί έπρεπε να μαγαριστεί ;!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι περιμένουν απάντηση από την εφημερίδα μας και ειδικά για τα όσα αναφέρει ο σχολιαστής ΣΗΜΑΝΤΗΡΗΣ, υπάρχει ξεχωριστή ανάρτηση στον εξής σύνδεσμο: (http://indobserver.blogspot.gr/2017/02/blog-post_217.html)ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΟΥ "ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ" ΣΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή