Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ, Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ, Ο ΕΞΑΡΧΟΣ, Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ...



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου δημοσίευσα στο άρθρο μου: “Ο Μασονισμός εισχώρησε στην Ορθοδοξία”, κατ΄  αποκλειστικότητα δημοσιοποίησα την ύπαρξη του “Διεθνούς Χριστιανικού Τάγματος του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου”! Το οποίο...

είναι υπό την αιγίδα και την πνευματική προστασία του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας! 
Ο οποίος είναι Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών! Το οποίο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (World Council of Churches - ΠΣΕ) είναι μια οικουμενική χριστιανική οργάνωση, που ιδρύθηκε στις 23 Αυγούστου 1948 και στα ιδρυτικά μέλη του συμπεριλαμβάνονται το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, η Εκκλησία της Ελλάδος και η Εκκλησία της Κύπρου. Σήμερα συγκεντρώνει τις περισσότερες Ορθόδοξες και έναν αριθμό Προτεσταντικών εκκλησιών, όπως την Αγγλικανική Εκκλησία, πολλές Λουθηρανικές, Μεθοδικές, Μεταρρυθμισμένες, μερικές Βαπτιστικές και Πεντηκοστιανές Εκκλησίες! 
Επίσης, συμμετέχουν Παλαιοκαθολικές καθώς και ένα ευρύ φάσμα ενωμένων και ανεξάρτητων εκκλησιών.

Μασονικοί όροι, τίτλοι και διαδικασίες στην Ορθοδοξία!!

Παρουσιάσαμε επίσης το βιβλιαράκι Ευαγγέλιο του “Τάγματος”!
Σε αυτό το βιβλιαράκι αναφέρονται όλες οι διαδικασίες της τελετουργικής συνευρέσεως όλων των Αξιωματούχων του “Τάγματος”!
Που λαμβάνουν μέρος, όπως αναφέρεται στην 3η σελίδα, με τη σειρά εισόδου τους στην αίθουσα για την αρχή της Συνεδρίας:
Των επιτίμων Αξιωματούχων και των επιτίμων Ιπποτών και Αρχοντισσών του Τάγματος!
Των Ταξιαρχών!
Του Αναπληρωτή Έξαρχου!
Του Έξαρχου!
Του Προέδρου της Ακαδημίας Pedekos!
Του Γενικού Γραμματέως του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων (Κοινοβούλιο του Τάγματος)!
Του Προέδρου του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων!
Του Αντικαγκελαρίου! 
Του Καγκελαρίου!
Του Μεγάλου Μαγίστρου!
Των Εκπροσώπων των Εκκλησιαστικών Αρχών!
Της Α.Θ. Μακαριότητας του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Πνευματικού Προστάτη του Τάγματος ή του Εκπροσώπου Αυτού!
Αυτή η μάζωξη γίνεται για το “τυπικό της τελετής ορκωμοσίας, αναγορεύσεως, περικοσμήσεως, περιενδύσεως και επιψαύσεως δια ξίφους των νέων ιπποτών προς επίσημο εισδοχή των εις τις τάξεις του Διεθνούς Χριστιανικού Τάγματος του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου!!

Αναγγέλλαμε τη δημοσίευση του ερωτηματολογίου εγγραφής νέων μελών…

Στο άρθρο μου της περασμένης Κυριακής προανήγγειλα τη δημοσίευση ενός “ερωτηματολόγιου εγγραφής νέου μέλους” στο “Διεθνές Χριστιανικό Τάγμα του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου”, καθώς και την ομιλία του Μεγάλου Μαγίστρου του “Τάγματος”, που εκφωνήθηκε σε συνεδρία του “Τάγματος” στο Καστέλι (Κίσσαμος) της Κρήτης την 27η Σεπτεμβρίου 1987 (από τότε και ακόμη πιο παλιά, προετοίμαζαν την επιβολή της Πανθρησκείας που βιώνουμε στις ημέρες μας, με τους συχνούς εναγκαλισμούς και τις τακτικές συνευρέσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη, του Πάπα του Βατικανού και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος)! 
Δείτε παρακάτω το ερωτηματολόγιο και φρύξτε όλοι εσείς οι αγνοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί:
1) Για ποιους λόγους ζητήσατε την εισδοχή σας στο Τάγμα;
2) Θεωρείτε και εκτιμάτε το Τάγμα σαν μια Οικουμενική Χριστιανική Αδελφότητα με αυστηρές και ακριβείς προσωπικές των Μελών της υποχρεώσεις;
3) Πιστεύετε ότι το “Διεθνές Χριστιανικό Τάγμα του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου” (O.S.S.M) μπορεί να θεωρηθεί σαν μια κοινωνική Λέσχη, η οποία απονέμει μετάλλια και τιμητικούς τίτλους, που δεν έχουν πνευματική και ηθική αξία;
4) Είσθε έτοιμος να υπηρετήσετε ανάλογα με τις ικανότητές σας, το Τάγμα και το Πατριαρχείο της Αλεξανδρείας; Αν ναι, πως; 
5) Είσθε έτοιμος να σεβασθείτε την πειθαρχία του Τάγματος και τον ιπποτικό του κώδικα;
6) Είσθε προετοιμασμένος να ακολουθήσετε τις κατευθυντήριες γραμμές και τις εντολές του Μεγάλου Μαγίστρου και της Κυβερνήσεως του Τάγματος, οι οποίες σας διαβιβάζονται μέσω του Καγκελαρίου, του Έξαρχου και του Ταξιάρχη;
7) Είσθε προετοιμασμένος να εκπληρώσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας στο Τάγμα (συνδρομές και συνεισφορές προσδιορισμένες από το Συμβούλιο του Τάγματος) και να συμμετάσχετε, ανάλογα με τις δυνατότητές σας, στα προγράμματα κοινωνικής ευποιϊας και στις εκδηλώσεις ιπποτικής πνευματικής επικοινωνίας και καλλιέργειας, την οργάνωση των οποίων αποφασίζει ο Έξαρχος ή ο Ταξίαρχός σας, σ΄ εκείνες τις δραστηριότητες τις οποίες καθορίζει η Κυβέρνηση του Τάγματος;

Η ομιλία του Μεγάλου Μαγίστρου του “Τάγματος”!!

Στις 27 Νοεμβρίου 1987 στο Καστέλι της Κρήτης κατά την εναρκτήρια συνεδρία της Συνελεύσεως του “Τάγματος” ο Μέγας Μάγιστρος Φρειδερίκος, Δουξ του Μποφόρ – Σπόντεν, τόνισε τα εξής:
“… Η πνευματική βάση για τη γόνιμη ανάπτυξη του Τάγματος δημιουργήθηκε. Το ιστορικό αυτό γεγονός δεν έγινε σαφώς αντιληπτό από όλους τους Συναδέλφους. Διαπιστώνω μια σχετική αδιαφορία. Εν τούτοις, με τις κοινές προσπάθειές μας μπορούμε να είμαστε σήμερα αυτό που έπρεπε να ήμασταν σε μια σύγχρονη εποχή: μια ζύμη στην κοινωνία των χωρών μας, ένα ξύπνημα του Χριστιανικού πνεύματος αυτοθυσίας και ένα δυναμικό στήριγμα των έργων της Εκκλησίας για τους συνανθρώπους μας. Πρέπει να αναφέρω επίσης μερικές πράξεις και έργα όχι ιπποτικά: προσωπικές φιλοδοξίες και έλλειψη πειθαρχίας. Αλλά πιστεύω ότι στις τάξεις του Τάγματος κάθε Συνάδελφος δύναται - και πρέπει – να ασκήσει μια δραστηριότητα ανάλογη με τις ικανότητές του, αν, βέβαια, είναι έτοιμος να υπηρετήσει…”!

Η επιστολή του Καγκελαρίου του Τάγματος…

Την ομιλία του Μεγάλου Μαγίστρου του Τάγματος την αποτύπωσε σε επιστολή που έστειλε στους συμμετέχοντες της Συνεδρίας στο Καστέλι στις 30 Νοεμβρίου 1987, ο Καγκελάριος του Τάγματος, Τόγιο φον Γκρούνχαγκεν, συμπληρώνοντας:
“Σ΄ αυτή την σημαντική Συνέλευση Εργασίας του Τάγματός μας πήραν μέρος 100 περίπου Συνάδελφοι που ήλθαν από όλες τις γωνιές του κόσμου. Παρατηρήθηκε με έκπληξη ότι μόνο 10 Συνάδελφοι από την Ελλάδα ήταν παρόντες. 
Η Ελληνική Εξαρχία αριθμεί περισσότερα από 100 μέλη. Η αδιαφορία αυτή δεν μπορεί να ερμηνευθεί διαφορετικά, παρά με το γεγονός ότι η μέγιστη πλειοψηφία των Ελλήνων Συναδέλφων δεν εκδηλώσουν το πρέπον και επιβαλλόμενο ενδιαφέρον. 
Η κυβέρνηση του Τάγματος, με λύπη της υποχρεώνεται σήμερα στην αποστολή, σε κάθε Συνάδελφο, του εσώκλειστου ερωτηματολογίου, με την παράκληση της συμπληρώσεως των απαντήσεών σας και την αποστολή του, μέχρι της 31ης Ιανουαρίου 1988, στη διεύθυνση του Καγκελαρίου του Τάγματος (οδός Δασκαλογιάννη …… Γλυφάδα).
Στην περίπτωση, που το έγγραφο τούτο θα μείνει αναπάντητο, το Τάγμα θα βρεθεί υποχρεωμένο να θεωρήσει ότι οι Συνάδελφοι αυτοί που αμέλησαν το χρέος τους αυτό, προτιμούν τη διαγραφή τους από τον κατάλογο των Μελών του “Διεθνούς Χριστιανικού Τάγματος του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου”, ο οποίος θα δημοσιευθεί το 1988”!
Το διά ταύτα…

Όλα αυτά τα χρόνια που υφαίνεται το “πουλόβερ” της Πανθρησκείας με τους Μεγάλους Μαγίστρους, τους Καγκελάριους, τους Έξαρχους και τους Ταξιάρχες, πόσοι Ιεράρχες και ιερείς υπέκυψαν στις απειλές συντάξεως του ερωτηματολογίου του Τάγματος και συμμετοχής τους σε αυτό;
Όσοι εξ αυτών αρνήθηκαν ποια η μοίρα τους σήμερα;
Η πηγή μας, που μας παρείχε όλα αυτά τα τραγικά που δεν πρέπει επ΄ ουδενί να κλονίσουν την Ορθόδοξη Πίστη μας στον Θεό μας, Ιησού Χριστό, μας υποσχέθηκε να μας δώσει λίστα συμμετεχόντων στην ιεραρχία αυτού του Μασονικού Τάγματος, που ζήλεψε τη “δόξα” της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ή μήπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ξεσήκωσε την “αίγλη” αυτού του Τάγματος!;;;          
       







3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.
    ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΛΩ "ΛΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ" ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ.ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΜΗΝ" ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ :
    ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΕΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.
    Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ,ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ.
    ΕΝΩ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ,ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ,ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ
    Ο ΛΑΟΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΕΜΜΕΣΑ ΚΙ ΑΜΕΣΑ,Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΠΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΜΕΛΗ.ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ
    ΟΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ(ΛΑΟΣ),ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΘΕΙΑ
    ...ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ......
    ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ.
    Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ.
    ΣΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ,ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.
    ΜΙΑ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ.


    Μου αρέσει να εκπλήσσω θετικά και να εκπλήσσω και αρνητικά όσους κατανοούν ότι διαμέσου της αρνήσεως συνάγω και συνάγονται θετικά αποτελέσματα! Έχω έναν δικό μου τρόπο....!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή