Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

"ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ"

 
Αποκηρύσσει "μετά βδελυγμίας" ένα φυλλάδιο που φέρεται να μοιράστηκε σε εκκλησίες, απεικονίζει τη Σταύρωση και φέρει την επιγραφή "Αν ακολουθείς τον ΣΥΡΙΖΑ ξανασταυρώνεις τον Ιησού", η μητρόπολη Καλαβρύτων, μία που στο φυλλάδιο υπάρχει "υπογραφή" που παραπέμπει σε αυτήν.
Αναφέρει η ανακοίνωση του μητροπολίτη Αμβρόσιου:

"Ελάβαμε γνώση δημοσιεύματος τό οποίο αναρτήθηκε στό διαδύκτιο και αναφέρεται σε έκδοση φυλλαδίου της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων & Αιγιαλείας πού απεικονίζεται η Σταύρωση του Ιησού σε κομμουνιστικό σφυροδρέπανο, ως ανωτέρω διαφαίνεται, με τίτλο «Αν ακολουθήσεις τόν ΣΥΡΙΖΑ ξανασταυρώνεις τόν Ιησού». Η Ιερά Μητρόπολη μετά βδελυγμίας διαψεύδει το ως άνω δημοσίευμα ως ψευδέστατο κακόβουλο και συκοφαντικό".

Το φυλλάδιο που δημοσιεύτηκε στο TVXS
Σημειώνεται ότι ο μητροπολίτης έχει καταφερθεί στο παρελθόν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, καλώντας μέσω της ιστοσελίδας του τους πιστούς να απομακρυνθούν από αυτό το κόμμα γιατί "η αριστερή ιδεολογία εχθρεύεται το Θεό! Ο κ. Τσίπρας άλλωστε δεν το έκρυψε: Θα πάει και με το Διάβολο, μας είπε πρόσφατα!".


"Σας ερωτώ λοιπόν: Προσεγγίζοντας εσείς μεν τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δε του ΣΥΡΙΖΑ τον Διάβολο, σε τίνος τα χωράφια έχετε προσεγγίσει;" πρόσθετε. 

Πρόσφατα - μετά τη δολοφονία Φύσσα - ο ίδιος πήρε θέση υπέρ της Χρυσής Αυγής που επανέλαβε πως η οργάνωση θα μπορούσε να ήταν "γλυκιά ελπίδα" για τον τόπο, αλλά δεν τον "άκουσε".

"Εάν η Χρυσή Αυγή διορθώσει μερικές ιδεολογικές τοποθετήσεις της και εάν επίσης διορθώσει μερικές περιπτώσεις ακραίας συμπεριφοράς ορισμένων τουλάχιστον μελών της, θα μπορούσε να αναδειχθεί η 'γλυκιά ελπίδα' στους δυσχειμέρους τούτους καιρούς τους οποίους διερχόμεθα!" είχε πει.
  nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου