Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ! ΤΟ 2050 ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


υπάρχει ελληνικό έθνος, μια και εξοντώνεται με απόλυτα μαθηματική ακρίβεια. Ήδη, μέσα σε 5 χρόνια μνημονίων ο ελληνισμός εντός της χώρας (2011-2016) μειώθηκε τουλάχιστον κατά 300.000 κατοίκους. Η ραγδαία γήρανση του ελληνικού έθνους, μαζί με το φευγιό των ελληνόπουλων στο εξωτερικό και την ταυτόχρονη εισβολή λαθρομεταναστών, και με την κρίση παράλληλα να γίνεται ολοένα και χειρότερη, το έθνος μας χάνεται. Οι δολοφόνοι του και αυτοί που έχουν σχεδιάσει την πλήρη εξαφάνισή του, έχουν υπολογίσει ότι το 2050 θα έχουν απομείνει στην πατρίδα μας μόνον 5,5 εκατομμύρια έναντι 13 εκατομμυρίων αλλοδαπών και λαθρομεταναστών!! Οι Έλληνες δηλαδή θα αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία εντός της ελληνικής επικράτειας. Καταλαβαίνει και ο πιο αδαής τι σημαίνει αυτό. Το ίδιο σχέδιο υπολογίζει ότι το 2100 δεν θα υπάρχει πλέον το ελληνικό έθνος! 
Και οι εσωτερικοί Εφιάλτες συνεχίζουν να υπηρετούν τους τοκογλύφους και τα μνημόνιά τους τα οποία αποτελούν ένα από τα δολοφονικά τους όπλα σε βάρος του λαού!

Αναδημοσιεύουμε και το άρθρο που γράφτηκε τον Ιούνιο του 2016 στο http://infognomonpolitics.blogspot.gr το οποίου οι αριθμοί είναι πολλοί πιο αισιόδοξοι. Θ διαψευσθούν. Με τον ρυθμό που βαδίζει η μείωση του πληθυσμού, είναι αδύνατον να υπάρχουν 8,6 εκατομ. Ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος. 
Ιδού τι έγραφε το http://infognomonpolitics.blogspot.gr:
Ολοταχώς στον αφανισμό οδεύει το Έθνος μας, όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία. Η Ελλάδα κατέχει την τρίτη χαμηλότερη θέση στον ευρωπαϊκό δείκτη γεννήσεων και τον υψηλότερο ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού!
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχείων ληξιαρχικών πράξεων του 2015, πέθαναν 117.829 άνθρωποι και γεννήθηκαν μόλις 89.881 παιδιά!
Στοιχεία της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας για την χώρα μας - με τον χαμηλότερο δείκτη γεννήσεων στην ΕΕ (9%) - εκτιμούν ότι το 2060 ο πληθυσμός της χώρας δεν θα ξεπερνά τα 8,6 εκατομμύρια και ότι οι τέσσερις στους δέκα πολίτες της χώρας θα είναι ηλικίας άνω των 60 ετών!!!
Ήταν το 2013 όταν οι New York Times σε ένα συγκλονιστικό άρθρο ανέφεραν πως: «Οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, αρκετοί άνθρωποι φεύγουν από την χώρα και ο πληθυσμός γερνάει τόσο γρήγορα, κάτι που σημαίνει πως σε μερικές δεκαετίες η Ελλάδα μπορεί να μην μπορεί να παράξει αρκετό πλούτο για να φροντίσει τους ανθρώπους της και μπορεί να πάψει να είναι ένα βιώσιμο έθνος - κράτος».

Από τότε, δυστυχώς, τα πράγματα χειροτέρεψαν. 

1 σχόλιο:

  1. Αυτά ας τα "βλέπουν" οι αγαπησιάρηδες πονόψυχοι, επαγγελματίες αλληλέγγυοι-φιλάνθρωποι...
    Θα έρθει η ώρα που θα τους "πάρει και θα τους σηκώσει" και αυτούς και τους κανίβαλους που μας φορτώνουν με το έτσι θέλω.
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή