Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΣΟΛΑΝΑ, ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ, ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΟΒΕΝΟΙ! Η...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ...

Ο Φράνκο ξύπνησε στην πράξη από την κυβέρνηση μειοψηφίας του...

Ραχόι και οι Ευρωπαίοι Εταίροι, φανατικοί υποστηρικτές του Ευρωπαϊκού ιδεώδους, στείλανε μήνυμα συμπαράστασης στον Φράνκο. Οι ίδιοι που χρηματοδότησαν και διηύθυναν τον διαμελισμό στα δυτικά Βαλκάνια, στην Γιουγκοσλαβία, στην Τσεχοσλοβακία, στην Ουκρανία, και τελευταία στα κράτη της Β. Αφρικής και στη Συρία. Τόση δημοκρατία.
τίτλος: δικός μας

85 σχόλια:

  1. Και εσύ τώρα τι θέλεις κύριε...πώς σε είπαμε;
    Μήπως να ζητήσουν την..."αυτονομία τους" και οι ΈΛΛΗΝΕΣ μουσουλμάνοι της Θράκης;;; Μήπως να αυτονομηθούν και οι κρητικοί;;; Οι Μακεδόνες μήπως;;;
    "Δημοκρατικά" βεβαίως και εμείς, σαν "δημοκράτες" που ήμαστε θα το δεχθούμε...!
    Αυτό που έγινε στην Ισπανία, είναι καραμπινάτη περίπτωση "ανταρσίας" που "σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε" από τις μυστικές υπηρεσίες της Νέας τάξης Πραγμάτων και που "δουλειά τους" είναι η πρόκληση ταραχών και δημιουργία χάους σε μια χώρα...
    Σε αγαστή συνεργασία πάντα και με "ντόπιους χρήσιμους ηλιθίους"
    Μπορεί μετά την "Καταλονία" και τους "αφελείς(!)" Βάσκους, να έρθουν και εδώ, στα δικά μας μέρη και, να "εκβιάσουν καταστάσεις" σε διάφορα Γεωγραφικά σημεία στην χώρα, για τον διαμελισμό της, έτσι με τον ίδιο "ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο"!!!
    Εσύ κύριε...πώς σε είπαμε, θα αποδεχθείς να γίνει κάτι ανάλογο στην Πατρίδα σου;;;
    Δεν μου κάνει "εντύπωση το...σκεπτικό σου"!
    Έτσι..."σκέφτεται η Αριστερά και η Πρόοδος...!!!"

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρόνικε αυτός κάτι ξέρει για την Μακεδονία και δεν το λέει . Το ΚΚΕ μια ζωή φωνάζει για ανεξαρτησία στην Μακεδονία . Δεν έχουν μέσα τους Τιμή και Αξιοπρέπεια οι κκεδες .

      Διαγραφή
    2. ...πιθανότατα έτσι είναι φίλε μου.
      Τι θα πράξουμε οι υπόλοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το ζητούμενο...
      Και με τους λαθροεποίκους στο εσωτερικό της χώρας, "έτοιμους" για ταραχές...!

      Διαγραφή
  2. Ένας κομμουνιστής μας δίνει μαθήματα Δημοκρατίας . Το φασιστικό μόρφωμα ΚΚΕ έσφσξε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και λεηλάτησε την χώρα . Σκατά στα μούτρα σας προδότες ανθέλληνες βρομο κκεδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος ...... Έλεος ...... Όχι άλλα ψέμματα , όχι άλλη προπαγάνδα . Όλος ο κόσμος μισεί τον κομμουνισμό και τον έχει σιχαθεί . 180.000 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΚΡΟΙ και άλλοι τόσοι άγρια βασανισμένοι στα κολαστήρια του Παραπετάσματος . Διάβασε το βιβλίο του Τάκη Λαζαρίδη ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ και βάλε μυαλό . Μόνο εδώ και στην Βόρεια Κορέα υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα . Ο κόσμος σας έχει χεσμένους . Οι Παγκόσμιοι Δυνάστες σας κρατούν στην Βουλή γιατί είστε οι Ρουφιάνοι των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και στόχος σας είναι ο Διαμελισμός της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σχολιαστη 10,05μμ με μπερδεψες. ο λαζαριδης που σχολιαζει για τον φραγκο είναι ο ιδιος που εχει γραψει και το βιβλιο που λες με τον τιτλο 'ευτυχως ηττηθήκαμε συντροφοι'?
      απαντησε μου γιατι θα τρελαθώ αν είναι ο ιδιος.αλλα το πρωι αλλα το βραδυ?

      Διαγραφή
    2. Ο Τάκης Λαζαρίδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ είδε τα χάλια του ξενόφερτου ΚΚΕ και έγραψε το βιβλίο ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ όπου υμνεί τον Ελληνικό Στρατό για την Μεγαλειώδη Νίκη του στον Γράμμο και Βίτσι εναντίον των ξενόφερτων συμμοριτών όπως λέει . Ο άλλος ........... μάλλον ........... Κουβανός Λαθρομετανάστης είναι .............. Εσύ μήπως ξέρεις κάτι : Εκτός και είναι σκαστός από τον Παράδεισο της Βόρειας Κορέας ........

      Διαγραφή
    3. ...μετά από αυτή σου την απάντηση σε..."προσκυνώ"!!!
      Τέλος...

      Διαγραφή
    4. ...ακόμη "κλαίω" από τα γέλια...
      Η καλύτερη απάντηση for ever...

      Διαγραφή
    5. ...άκου εκεί κουβανός λαθρομετανάστης, ή σκαστός από την Β.Κορέα;
      Πώς σου ήρθε αυτό ρε φίλε;;;
      Κράμπα στο στομάχι από τα γέλια έπαθα...

      Διαγραφή
  5. Αλήθεια, θα απαντήσει ο κ.Λαζαρίδης σε αυτά που λέει και ρωτάει ο Ανδρόνικος;Και αν συμβούν και αυτά στην χώρα μας ποια θέση θα πάρει;Περιμένουμε,για να γνωριστούμε μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πολιτική του ΚΚΕ είναι Διαίρει και Βασίλευε , γι αυτό και αυτός γράφει αυτές τις σαχλαμάρες . Οι αριστεροί στηρίζουν την Τουρκική Ένωση Θράκης γιατί είναι καθάρματα . Τα ίδια θέλουν να κάνουν και εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ . ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΙΣΠΑΝΙΑ . ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπου να είναι θα έρθει και η σειρά μας . Ήδη το ΚΚΕ μιλάει για ανεξάρτητη Θράκη και Μακεδονία . Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να είναι έτοιμος για όλα . ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ισπανός Στρατηγός Φράγκο ήταν μεγάλος Πατριώτης και είχε κάνει την Ισπανία πανίσχυρη χώρα . Αυτό δεν άρεσε στους σκοταδιστές και σήμερα τον εκδικούνται με την διάλυση της Ισπανίας . Ο Στρατηγός Φράγκο το 1936 είχε τσακίσει την κομμουνιστική ανταρσία λιώνοντας τους σαν σκουλήκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποσχιστικές τάσεις στην Ισπανία* και συγκεκριμένα στον...Βορρά*, που εκδηλώθηκαν με το...Παράνομο Δημοψήφισμα, όταν "κάποιοι έτσι αποφάσισαν" χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, από αυτούς που έπρεπε!
    Και ερχόμαστε τώρα στην "ουσία" των πραγμάτων...
    1)Μπορεί να με "διαφωτίσει" κάποιος για τους "ηγέτες" αυτού του εγχειρήματος;;;
    2)Ποιοι είναι, ποιο το "παρελθόν τους" και από που ορμώμενοι, "εκδηλώνουν" εντός ενός Εθνικού κράτους, τις..."τάσεις αυτονόμησής τους";;;
    3)Ποιοι είναι οι..."χρηματοδότες" που τους παρέχουν την υλικοτεχνική υποδομή για ένα τέτοιο "εγχείρημα";;;

    Για να ρωτήσω τώρα και κάτι επιπλέον;
    Αν όπου έχω βάλει αστερίσκο, οι έννοιες αντικατασταθούν με ένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος, Π.χ ας πούμε αντί για την Ισπανία, την Ελλάδα και αντί για τον Βορρά να πούμε την Θράκη μας, τι γνώμη θα είχατε..."σύντροφοι κομμουνιστές", για ένα τέτοιο δημοψήφισμα;;;
    Δεν ρωτώ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ για ευνόητους λόγους και διότι, ΓΝΩΡΙΖΩ την αντίδρασή τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο...!
    Ρωτώ εσάς τους κομμουνιστές, γιατί εσείς είσαστε οι..."επιρρεπείς" σε τέτοιου είδους "τακτικές εσωτερικής διασάλευσης της Τάξης και ανωμαλίας"!!!
    Η έννοια της "Δημοκρατίας" έχει γίνει "λάστιχο" και "εξυπηρετεί" κατά το δοκούν, τον κάθε ΟΛΕΤΗΡΑ επί πληρωμή, ή και ψυχικά ασταθή αντιπατριώτη...!

    Υ.Γ κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτή η "ιστορία" με την Ισπανία, θα έχει..."συνέχεια και βάθος ανυπολόγιστο" και σε άλλα Εθνικά κράτη!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όξω Ρε . Όξω από την παράγκα ορέ κατσαπλιά κομμούνι . Όξω ορέ και στον αγύριστο ρε κομμουνισταρά φρικιό φασιστόμουτρο του Στάλιν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΛΤΕΤΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1946 ,4 Οκτωβρίου 2017 στις 9:23 π.μ.

    Έκαψαν 150 σπίτια και έσφαξαν/κατακρεούργησαν εκατοντάδες με μπαλτάδες και τσεκούρια , έπειτα τους πέταγαν σε ξεροπήγαδα και πολλοί από αυτούς ήταν ζωντανοί . Κανείς δεν ξέρει πόσους σκότωσαν εκείνες τις φρικιαστικές ημέρες στο Βαλτέτσι . Ήταν Ιούνιος του 1944 όταν οι Συνεργάτες των Γερμανών Δολοφόνοι και Γερμανοτσολιάδες κομμουνιστές πολιόρκησαν το Ιστορικό Βαλτέτσι έχοντας μαζί τους βαρύ οπλισμό που είχαν πάρει από τους ΦΙΛΟΥΣ τους Γερμανούς Φασίστες και Ναζιστές του Χασάπη Χίτλερ .Συγκέντρωσαν όλους τους κατοίκους μπροστά από ένα μεγάλο ξεροπήγαδο και ξεχώρισαν όλες τις γυναίκες ............ Ήταν όλες Νεκρές , σφαγμένες και τις είχαν πετάξει κάτω από ένα πλάτανο που ήταν στο προαύλιο μιας εκκλησίας . Είχαν κόψει τον λαιμό τους με σκουριασμένα δρεπάνια στο επίπεδο του μήλου του Αδάμ οι φονιάδες . Στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα τους είχαν πολλά τραύματα από ξυλοδαρμούς Τα ρούχα τους ήταν σκισμένα και είχαν αφαιρέση όλους τους μαστούς τα ΚΤΗΝΗ του Παραπετάσματος . Τις είχαν βιάσει όλες τα ΕΡΠΕΤΑ του Σιχαμερού και Προδοτικού ΚΚΕ ........... Τέτοια αγριότητα ούτε οι Τούρκοι δεν είχαν δείξει ........ Αρουραίοι των Υπονόμων , μακελάρηδες και κτηνάνθρωποι κομμουνιστές μέσα από μια απάνθρωπη ιδεολογία κυνήγησαν σαν τις ύαινες Αξίες και Ιδανικά στο όνομα της πιο Διεστραμμένης ιδεολογίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα . ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ .4 Οκτωβρίου 2017 στις 9:27 π.μ.

    Έκαψαν 150 σπίτια και έσφαξαν/κατακρεούργησαν εκατοντάδες με μπαλτάδες και τσεκούρια , έπειτα τους πέταγαν σε ξεροπήγαδα και πολλοί από αυτούς ήταν ζωντανοί . Κανείς δεν ξέρει πόσους σκότωσαν εκείνες τις φρικιαστικές ημέρες στο Βαλτέτσι . Ήταν Ιούνιος του 1944 όταν οι Συνεργάτες των Γερμανών Δολοφόνοι και Γερμανοτσολιάδες κομμουνιστές πολιόρκησαν το Ιστορικό Βαλτέτσι έχοντας μαζί τους βαρύ οπλισμό που είχαν πάρει από τους ΦΙΛΟΥΣ τους Γερμανούς Φασίστες και Ναζιστές του Χασάπη Χίτλερ .Συγκέντρωσαν όλους τους κατοίκους μπροστά από ένα μεγάλο ξεροπήγαδο και ξεχώρισαν όλες τις γυναίκες ............ Ήταν όλες Νεκρές , σφαγμένες και τις είχαν πετάξει κάτω από ένα πλάτανο που ήταν στο προαύλιο μιας εκκλησίας . Είχαν κόψει τον λαιμό τους με σκουριασμένα δρεπάνια στο επίπεδο του μήλου του Αδάμ οι φονιάδες . Στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα τους είχαν πολλά τραύματα από ξυλοδαρμούς Τα ρούχα τους ήταν σκισμένα και είχαν αφαιρέση όλους τους μαστούς τα ΚΤΗΝΗ του Παραπετάσματος . Τις είχαν βιάσει όλες τα ΕΡΠΕΤΑ του Σιχαμερού και Προδοτικού ΚΚΕ ........... Τέτοια αγριότητα ούτε οι Τούρκοι δεν είχαν δείξει ........ Αρουραίοι των Υπονόμων , μακελάρηδες και κτηνάνθρωποι κομμουνιστές μέσα από μια απάνθρωπη ιδεολογία κυνήγησαν σαν τις ύαινες Αξίες και Ιδανικά στο όνομα της πιο Διεστραμμένης ιδεολογίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα . ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΝΗΣΘΤΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ .4 Οκτωβρίου 2017 στις 10:43 π.μ.

    Μνήσθητι μου Κύριε εν τη Βασιλεία Σου ........ Τι Εγκλήματα είναι αυτά .... Ποιος Σατανικός ανθρώπινος Νους σχεδίασε και εκτέλεσε τέτοια πρωτοφανή σε αγριότητα και μίσος φρικιαστικά πράγματα . Θεέ της Ελλάδος βοήθα την Πατρίδα μας και μην την αφήσεις να χαθεί . Μην την αφήσεις ξανά να συρθεί μέχρι την Άβυσσο και να ματώσει από τους Ψυχοπαθείς του Παρανοϊκού ΚΚΕ . Ελέησον Ημάς Θεέ μου και Προστάτεψε μας από τις Αγέλες των Λύκων . Μην αφήσεις Παντοκράτορα των Ουρανών τους Λήσταρχους και Συμμορίτες του Προδοτικού ΚΚΕ να γκρεμίσουν τις εκκλησίες σου και τους Ιερούς Τόπους των Ελλήνων . Δώσε μας την Δύναμη Ουράνιε Βασιλέα να Τιμωρήσουμε Σκληρά και να Τσακίσουμε ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ της ΚΟΛΑΣΕΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγκλονίζομαι με αυτά που διαβάζω . Πως είναι Δυνατόν να σκοτώνουν αθώους ανθρώπους και να μην νιώθουν τύψεις τα καθάρματα του ΚΚΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 1931 .4 Οκτωβρίου 2017 στις 11:06 π.μ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ . ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ . ΖΗΤΩ ΤΟ Κ.Κ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ . ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΘΡΑΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ . 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 1931 ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε τι καθάρματα είναι αυτά τα κουκουέδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποτέ αυτό το φασιστικό Ναζιστικό Μόρφωμα που κάποιοι αποκαλούν Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας ΚΚΕ έλαβε πάνω από 3% . Με εντολή του Σιωνιστή Σόρος τους πριμοδοτούσαν με κλεμμένους ψήφους από άλλα κόμματα . Αυτό το φασιστικό Μόρφωμα έχει αρπάξει εκατοντάδες εκατ. Ευρώ σε επιδοτήσεις την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες λιμοκτονούν . Σκατά στις σκατόφατσες του ΚΚΕ . Ψόφος και πάλι Ψόφος στους σκατόψυχους κομμουνιστές . ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ . ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ . ΟΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ΚΚΕ είναι το ίδιο πράγμα με την φασιστική οργάνωση Κλου Κλουξ Κλαν . Το ίδιο είναι και τα φασιστόμουτρα του antifa /CIA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα τσογλάνια του ANTIFA χτύπησαν κόσμο προχτές στην Πλατεία Δημοκρατίας κι απειλούσαν απλούς πολίτες . Αυτοί οι αλήτες ανήκουν στην γενιά της φάπας και της σφαλιάρας και γλείφουν κατουρημένες ποδιές του ΣΥΡΙΖΑ . Καταστρέφουν περιουσίες κατοίκων του Δήμου μας και λεηλατούν μαγαζιά . Μια μέρα θα τους πηδήξουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικά η συντριπτική πλειοψηφία των σχολιαστών που έχουν γράψει είναι κουκουλοφοροι. Άραγε είναι οι ίδιοι που ψάχνει η ασφάλεια και δεν τους βρίσκει, η είναι οι απόγονοι των χιτλεροτσογιαδων που εξακολουθούν να φοράνε κουκούλα και κρύβονται; Ντρέπεστε για αυτά που γράφετε και έχετε κουκούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ, ο...πώς σε είπαμε; Εφόσον "εμφανίστηκες", θα μου απαντήσεις στο "αμείλικτο ερώτημα(!)", για το ποια θα είναι η αντίδρασή σου, αν "κάποιοι πράκτορες" εκδηλώσουν αποσχιστικές τάσεις στην Θράκη μας η αλλού, εντός της ελληνικής επικράτειας;;;
      Θα λες τα ίδια και για την ελληνική κυβέρνηση, με αυτά που είπες για την νόμιμη κυβέρνηση της Ισπανίας και τον τρόπο αντίδρασης της έναντι μιας καραμπινάτης ανταρσίας;;; ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ, που "εμπνεύστηκαν" μυστικές υπηρεσίες και αριστερές παραφυάδες που έχουν στόχο την διασάλευση της ειρήνης μεταξύ των πολιτών, τις ταραχές και το χάος...!
      Τι λες λοιπόν..."σύντροφε";
      Και απάντα ευθέως αν το..."αντέχεις" και τις τσιριμόνιες για τις..."κουκούλες", να τις απευθύνεις στους εν ψυχρό δολοφόνους του Φουντούλη και του Καπελώνη...αν τους θυμάσαι!!!

      ΥΓ1 κουκούλα φοράω μόνο όταν έχει παγωνιά
      ΥΓ2 είμαι πολύ γνωστός(εν αντιθέσει με σένα)και με ξέρουν πολλοί στην γειτονιά μας...

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Άσε τις κουκούλες και πες μας για την 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ και τι λέει για την Μακεδονία . Εμείς είμαστε απόγονοι Ελλήνων και είμαστε υπερήφανοι για την Ιστορία , τον Πολιτισμό και της Παραδόσεις της Πατρίδος μας . Εσείς οι κομμουνιστές είστε απόγονοι ερπετών και αρουραίων και η ιδεολογία σας είναι η λογοτεχνία των υπονόμων . Εάν διαβάσεις την ομιλία του πρώην Γεν. Γραμ. [του Πανίσχυρου τότε ΚΚΣΕ] Νικήτα Χρουστσόφ στο 20 συνέδριο τον Φεβρουάριο του 1956 θα φρίξεις από τα Εγκλήματα του Χασάπη [έτσι τον αποκάλεσε] Στάλιν . Για εμάς Πατρίδα είναι η Ελλάδα , Σημαία μας η Γαλανόλευκη και Πίστη μας η Ελληνορθόδοξη Παράδοση . Εσύ ο κομμουνιστής σε τι πιστεύεις άραγε ;

      Διαγραφή
    3. "Συντρόφι", αν μας έψαχνε η Ασφάλεια θα μας είχε βρει πριν καν προλάβεις να αναρωτηθείς!
      Αλλά εμάς, δεν μας αναζητά η Ασφάλεια διότι είμαστε νομοταγείς..."άλλους αναζητά" η Γ.Ασφάλεια, αυτούς που είναι επικίνδυνοι για την...Εθνική Ασφάλεια!!!
      Εσύ ξέρεις κανέναν από αυτούς...;

      Διαγραφή
    4. χα χα χα χα χα καλό . Τελικά με την Κούβα ρε παιδιά τι έγινε; Βρέθηκε ο λαθρεπιβάτης τσαμπατζής ;

      Διαγραφή
    5. ...και όσο για το αν ``ντρεπόμαστε για αυτά που γράφουμε και γι'αυτό φοράμε κουκούλες(sic)΄΄ σου απαντώ κύριε...
      θύμισέ μου το όνομά σου...;
      Ναι, ειλικρινά "ντρεπόμαστε" που είμαστε αναγκασμένοι(και υποχρεωμένοι)να γράφουμε για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των ελληνόφωνων κομμουνιστών κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ κατά ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ κατά της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    6. Η ασφάλεια εσάς τους ακατοκεκεδες κυνηγάει μια ζωή γιατί είστε μεγάλοι κατσαπλιάδες .

      Διαγραφή
  23. Διάβασε το Βιβλίο του κομμουνιστή Τάκη Λαζαρίδη και θα δεις ποιος είναι ο φασισταράς . ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ το βιβλίο του ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ και πες μας αν όλα όσα γράφει είναι ψέματα . Ο Τάκης Λαζαρίδης ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΚΕ μέχρι που αντιλήφτηκε τα Εγκλήματα σας και έγραψε αυτό το βιβλίο . Και αυτός κουκουλοφόρος είναι ΡΕ κομμουνιστή ; Οι μεγαλύτεροι φασίστες και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ είστε ΕΣΕΙΣ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΖΗΤΩ Η 28 Οκτωβρίου .1940 . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ4 Οκτωβρίου 2017 στις 11:03 μ.μ.

    Επί της ουσίας σύντροφε Δημήτρη Λαζαρίδη , επί της ουσίας . Είσαι εκτός θέματος και δεν μας απαντάς . Όσα γράφει ο σύντροφος σου Τάκης Λαζαρίδης Στέλεχος του ΚΚΕ στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου του για τις σφαγές δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων έξψ από την Ούλεν από δολοφόνους του ΚΚΕ είναι αλήθεια η ψέματα ; Είναι αλήθεια ότι τους κόβατε χέρια πόδια και τους πετούσατε Ζωντανούς σε Ξεροπήγαδα ; Επί της ουσίας σύντροφε δώσε μας μια απάντηση επιτέλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το απόκομμα μόρφωμα φασιστο κομμουνιστο συνονθύλευμα δεν πρέπει να μπει στην Ελληνική Βουλή ξανά . Πρέπει όλοι οι Έλληνες να μάθουν την αλήθεια . Αριστερά σημαίνει προδοσίες και εγκλήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας
      Άλλο πράγμα είναι ο Πατριώτης άλλο ο κομμουνιστής
      Μια ΠΑΤΡΙΔΑ υπηρετεί ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ...
      και άλλους "χρηματοδότες" οι...προδότες!!!

      Διαγραφή
  26. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΠΟΣ 1940 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΚΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΧΙΤΛΕΡ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ωραίο είναι ότι όλα αυτά τα εγκλήματα του ΚΚΕ τα βγάζουν στην φόρα πρώην σημαντικά στελέχη του ΚΚΕ . Και αυτός μας λέει φασίστες . Τι του λες τώρα . Εγώ θα του υπενθυμίσω τον Απρίλιο του 1968 στην Πράγα , τότε που οι κομμουνιστές έσφαξαν χιλιάδες κομμουνιστές φοιτητές που φώναζαν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ . Ήταν η περίφημη άνοιξη της Πράγας . Αυτά και πολλά άλλα τα κρύβουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...νομίζουν ότι τα...κρύβουν. Και σε αυτό, δηλαδή την "απόκρυψη", αποτυχημένοι είναι...!
      Εντελώς..."άχρηστοι"!!!

      Διαγραφή
  28. σ.τάβλα-ριδη, θα απαντήσεις;;;
    Ανάσκελα μπρούμητα πλαγίως, όπως θέλεις απάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μόνο η Ελλάδα και η Βόρεια Κορέα έχει κομμουνιστικό κόμμα . Ρε τόσο κωλόφαρδοι είμαστε ; Τι γκαντεμιά είναι αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν φίλε 1:06πμ, το ότι το κκε έχει για γ.γ τον Κουτσούμπα, ε αυτό από μόνο του είναι "παρήγορο..."
      Κάνε λίγη υπομονή, με αυτόν τον "ηγετίσκο" θα πέσει και κάτω από το 3%
      Σιγά σιγά, ούτε που θα το..."καταλάβουν"!

      Διαγραφή
  30. ``εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρις΄΄
    σου λέει κάτι αυτό;
    Από το σχολείο μήπως; Μπα, τίποτα ε;
    Από τον στρατό μήπως; Τι ρωτάω τώρα ε;
    Έλα...ναι, κάτι "θυμήθηκες..." όχι, όχι δεν είναι η...σοβ.ενωση.
    ...Δεν είναι για την..."μητέρα πατρίδα την σοβιετική ένωση",
    αυτή τα κακάρωσε, τα "τίναξε" από το 1991...
    ("έσκασε"από την πολύ ελευθερία και "δημοκρατία")
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ είναι γραμμένο!
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ πρέπει να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ . ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ .5 Οκτωβρίου 2017 στις 7:27 π.μ.

    Ο πρώην και για 10 χρόνια Γεν. Γραμ. του Σλαυο ΚΚΕ Ελευθέριος Σταυρίδης έγραψε το βιβλίο ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ όπου εξιστορεί με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια ότι αυτό το φασιστικό σταλινικό μόρφωμα πολέμησεκαι έκαψε την Ελλάδα όσο κανένας άλλος εχθρός με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς / κατακρεουργημένους . Αθώοι άνθρωποι , γυναίκες , παιδιά , γέροντες , γερόντισσες , παπάδες , ιατροί , δάσκαλοι , χωροφύλακες , αστυφύλακες , κολίγοι και απλοί άνθρωποι της εργασίας πλήρωσαν με την Ζωή τους και μετά από άγρια βασανιστήρια το γεγονός ότι δεν ήθελαν να γίνουν Μπολσεβίκοι και να παραμείνουν Έλληνες .
    Ο Σταυρίδης στην 5η Σελίδα του βιβλίου του λέει τα εξείς συγκλονιστικά πράγματα ...........
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ . ΚΚΕ .
    Ο Πολιτικός ρόλος του ΚΚΕ θα ανακύψει μόνο εάν αι Βουλγαρικαί και Αλβανικαί ορδαί βοηθούμενες από τας Ρωσικάς κατορθώσουν να καταλάβουν την Ελλάδα ........... Το Βουλγαρικό κομμουνιστικό κόμμα να αναλάβει τάχιστα εις τας χείρας του την εν Ελλάδι Εξουσία και να αποκαταστήσει το ΚΚΕ ......... Έτσι δεν θα υπάρχει Ελληνικόν Έθνος ........Η Ελλάς δεν θα σοβιετοποιηθή μόνον ως φαντάζονται τινές , θα εκσλαυισθή τελείως . Όσοι από τους Έλληνες δεν είναι κομμουνιστές θα ριφθούν εις τας σλαυικάς στρατιάς για να αποθάνουν ......... Μια ωραία πρωίαν θα λάβουν την άγουσα για την Σιβηρία όπου εκεί θα αποθάνουν . Μέσα από το Πρόγραμμα Εξοντώσεως της Ελληνικής Φυλής αι ακταί από την Κρήτη έως την Μακεδονία θα κατακτώνται μονίμως από τον Σλαυισμό ......... Αυτά τα έλεγαν και λένε οι κομμουνιστές για την Ελλάδα . Αυτά τα ΚΤΗΝΗ αναπνέουν τον καθαρό αέρα της Πατρίδος μας και συνεχίζουν να μας προκαλούν βρίζοντας τους Νεκρούς μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΚΕ . ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ .5 Οκτωβρίου 2017 στις 7:31 π.μ.

    Ο πρώην και για 10 χρόνια Γεν. Γραμ. του Σλαυο ΚΚΕ Ελευθέριος Σταυρίδης έγραψε το βιβλίο ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ όπου εξιστορεί με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια ότι αυτό το φασιστικό σταλινικό μόρφωμα πολέμησεκαι έκαψε την Ελλάδα όσο κανένας άλλος εχθρός με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς / κατακρεουργημένους . Αθώοι άνθρωποι , γυναίκες , παιδιά , γέροντες , γερόντισσες , παπάδες , ιατροί , δάσκαλοι , χωροφύλακες , αστυφύλακες , κολίγοι και απλοί άνθρωποι της εργασίας πλήρωσαν με την Ζωή τους και μετά από άγρια βασανιστήρια το γεγονός ότι δεν ήθελαν να γίνουν Μπολσεβίκοι και να παραμείνουν Έλληνες .
    Ο Σταυρίδης στην 5η Σελίδα του βιβλίου του λέει τα εξείς συγκλονιστικά πράγματα ...........
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ . ΚΚΕ .
    Ο Πολιτικός ρόλος του ΚΚΕ θα ανακύψει μόνο εάν αι Βουλγαρικαί και Αλβανικαί ορδαί βοηθούμενες από τας Ρωσικάς κατορθώσουν να καταλάβουν την Ελλάδα ........... Το Βουλγαρικό κομμουνιστικό κόμμα να αναλάβει τάχιστα εις τας χείρας του την εν Ελλάδι Εξουσία και να αποκαταστήσει το ΚΚΕ ......... Έτσι δεν θα υπάρχει Ελληνικόν Έθνος ........Η Ελλάς δεν θα σοβιετοποιηθή μόνον ως φαντάζονται τινές , θα εκσλαυισθή τελείως . Όσοι από τους Έλληνες δεν είναι κομμουνιστές θα ριφθούν εις τας σλαυικάς στρατιάς για να αποθάνουν ......... Μια ωραία πρωίαν θα λάβουν την άγουσα για την Σιβηρία όπου εκεί θα αποθάνουν . Μέσα από το Πρόγραμμα Εξοντώσεως της Ελληνικής Φυλής αι ακταί από την Κρήτη έως την Μακεδονία θα κατακτώνται μονίμως από τον Σλαυισμό ......... Αυτά τα έλεγαν και λένε οι κομμουνιστές για την Ελλάδα . Αυτά τα ΚΤΗΝΗ αναπνέουν τον καθαρό αέρα της Πατρίδος μας και συνεχίζουν να μας προκαλούν βρίζοντας τους Νεκρούς μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λύκοι , Λύκοι παντού είναι Λύκοι . Μαύρα Κοράκια με Νύχια Γαμψά χίμηξαν να κατασπαράξουν την Ελλάδα . Ύαινες , τσακάλια και κομμουνιστές μας τρώνε τις σάρκες κάθε μέρα που περνά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι αριστεροί έχουν τις καλλίτερες δουλειές με καλούς μισθούς . Όλοι βολεμένοι στο Δημόσιο είναι , το ίδιο και τα παιδιά τους και κάνουν τους εργατοπατέρες . Εμείς έχουμε πρόβλημα και τα παιδιά μας είναι άνεργα . Γι αυτό τους έχω σιχαθεί . Υπόκοσμος και αποβράσματα είναι που καταστρέφουν την Πατρίδα μας . Ο κομμουνιστής πρωθυπουργός Τσίπρας μας έχει γονατίσει στους φόρους . Και αυτό ψέματα είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αριστερά σημαίνει φτώχεια , πείνα , εξαθλίωση , ανεργία , άγρια εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο . Αριστερά σημαίνει Σκοταδισμός , Μεσαίωνας , τρομοκρατία , ξεπούλημα των πάντων και στυγνή Δικτατορία . Αυτοί οι παρείσακτοι θέλουν την εξουσία για να μας εξοντώσουν σαν Λαό και μια μέρα θα γκρεμίσουν και τον Παρθενώνα . Γι αυτό στείλτε τους στον Διάολο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ιστοσελίδα enikos έχει την εξείς είδηση . Ένας καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου , ο Άγγελος Συρίγος , καταγγέλλει ότι αναρχοκομμουνιστές τον έχουν κτυπήσει πολλές φορές και απειλούν να τον λιντσάρουν επειδή τον Φεβρουάριο του 2017 τους έκανε την παρατήρηση να μην γράφουν συνθήματα σε φρεσκοβαμμένους τοίχους του Πανεπιστημίου . Οι αλήτες αυτοί τον Αποκαλούν ΦΑΣΙΣΤΑ [Ρε ποιον μου θυμίζει ... ποιον] και τον βρίζουν κάθε μέρα . Σε αυτή την ιστοσελίδα εργάζεται και ο κομμουνιστής Μπογιόπουλος με αμοιβή πολλές χιλιάδες ευρώ τον μήνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πήγε μεσάνυχτα, πήγε τρείς το πρωΐ, πήγε πέντε ΞΗΜΕΡΩΣΕ, κικιρίκου τα κοκόρια, βγήκε ο ήλιος, τσίου-τσίου τα πουλάκια, βρουμ-βρουμ μπιπ τα αυτοκίνητα, μεσημέριασε σχεδόν και ακόμη να...απαντήσει για το τι θα πράξει ως κομμουνιστής που είναι, στην περίπτωση ανάλογων γεγονότων στην Ελλάδα, σαν αυτά της Ισπανίας!!
    Έχουμε υπομονή, ίσως το βράδυ. Όχι πως μας "νοιάζει η...απάντησή του", που άλλωστε την γνωρίζουμε εκ των προτέρων, αλλά έτσι για να "καταγραφεί..."
    Ίσως βγει να μας πει και για την "κατάπτυστη" συμπεριφορά του "μονάρχη" της Ισπανίας και τον "μοναρχοφασίστα" Ραχόι...!
    ``Χαιρέτα μου τον πλάτανο΄΄ αναφωνούσαν κάποτε οι...καταδικασμένοι εγκληματίες σε θάνατο, λίγο πριν την εκτέλεση τους...

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ............ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .5 Οκτωβρίου 2017 στις 11:42 π.μ.

    Ο πληρωμένος φονιάς του Ελληνισμού ......... ο πολιτικός υπόκοσμος του πλανήτη ......... οι φοβεροί κύνες σύγχρονου κυνοβουλευτισμού ........ Είναι τα Σκύβαλα του κόκκινου φασισμού ....Ο καπιταλισμός νίκησε , ζήτω οι Σταλινικοί ηγέτες που θα τον εφαρμόσουν ..... Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο είναι εκπληκτικό . Το Σοβιετικό <> κατέρρευσε και οι τοπικές κομμουνιστικές <> αντιμετωπίζουν πρωτοφανή <> των προϊόντων τους . Τα κομμουνιστικά καθεστώτα - μετά από εγκλήματα δεκαετιών - κατέρρευσαν και τα στελέχη τους όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν , αλλά αντίθετα ανέλαβαν να οδηγήσουν [με παχυλούς μισθούς] τα κράτη και τους Λαούς τους στον θρίαμβο του Καπιταλισμού . Ούτε καν στο περιθώριο δεν μπήκαν οι αποτυχημένοι οπαδοί του διεστραμμένου συστήματος . Οι κομμουνιστές κυριαρχούν σαν να δικαιώθηκαν πλήρως για τις σκοταδιστικές επιλογές τους . Το σύστημα που παρήγαγε υπανθρώπους τύπου Μέρκελ [πρώην κομμουνίστρια] είναι αυτό που οδηγεί σήμερα του Παγκόσμιους Δυνάστες εναντίον της ανθρωπότητας . Για να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει κομμουνισμός και τι γινόταν στις απάνθρωπες κομμουνιστικές χώρες ας αναλογισθεί δύο με τρία πράγματα . Όποιος είχε αντίθετη άποψη με το κόμμα τον έστελναν για 30 χρόνια στην Σιβηρία για παραθερισμό και να φτιάχνει παγοκολώνες . Τα μέλη του κόμματος είχαν πλούσια Ζωή με πολλά όμορφα κορίτσια γύρω τους στις πολυτελείς Ντάτσες τους , ενώ οι κολασμένοι και δύστυχοι υπήκοοι τους έτρωγαν κρέας μόνο όταν έβλεπαν στον Ουρανό αποδημητικά πουλιά . Και τρίτον έδιναν στον Λαό το δικαίωμα να <> αποκλειστικά ανάμεσα σε αυτά , τα οποία είχαν προεπιλέξει - για αυτόν και χωρίς αυτόν , οι <> . Συνήθως οι κομμουνιστές ηγέτες ήταν Διεφθαρμένοι η Ανώμαλοι και για αυτό τον λόγο κατέρρευσαν όλα σαν χάρτινος Πύργος αφήνοντας πίσω τους στάχτες , αίμα , θλίψη , πόνο και μεγάλη αδικία . Έτσι λοιπόν οι τεμπέληδες και πρώην κομμουνιστές κυριαρχούν παντού τσακίζοντας Λαούς και Πανανθρώπινες Αξίες χιλιάδων ετών για να εισπράξουν χιλιάδες Αργύρια για τις υπηρεσίες που προσφέρουν απλόχερα σε κάθε Παγκόσμιο Δυνάστη . Το ΚΚΕ είναι ένας συρφετός από Σκοταδιστές που Ζουν στον Μεσαίωνα και ο μοναδικός Λόγος Ύπαρξης τους είναι οι πολύ καλές υπηρεσίες που προσφέρουν σε αυτούς που μισούν τον Ελληνισμό . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πως βγαίνουν και μιλάνε στον κόσμο χωρίς να ντρέπονται με τόσα που έχουν κάνει οι κκεδες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ΄ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τι έγινε ο κόκορας Ανδρόνικε λάλησε ; Φάνηκε κανένας κατσαπλιάς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ο κόκορας λάλησε και μάλιστα "βράχνιασε από το λάλημα"!
      Οι κότες όμως..."αγνοούνται"!!!
      Ρε λες να κατέληξαν σε κανένα τσουκάλι, ή ακόμη χειρότερα, να τις..."δείπνησε" καμμιά αλεπού;;;
      (Α)

      Διαγραφή
    2. Λες να έγινε κάτι τέτοιο ; Ο Υμηττός είναι γεμάτος αλεπούδες .

      Διαγραφή
    3. ...και καμμιά φορά, αραιά και που, κατεβαίνουν και στις γειτονιές του Χολαργού και ότι βρουν από "κότα" την "χλαπακιάζουν"...
      Δεν έχει και πολλές "κότες" ο Χολαργός, μεσοαστική κοινωνία οι κάτοικοί του, "άλλες διατροφικές συνήθειες..."
      Έχουν χρόνια να δοκιμάσουν να φάνε..."κουτόχορτο"!
      (Α)

      Διαγραφή
  44. ΜΥΡΙΑΣΙΝ ΠΟΤΕ ΤΗΔΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑΙΣ ΕΜΑΧΟΝΤΟ ΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΤΟΡΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δείτε τώρα την "Μπροσούρα" που έχουν αφισοκολλήσει οι "αφισοκολλητές κνίτες" σε όλη την Αθήνα...

    ``Προλετάριοι ντόπιοι και Μετανάστες
    εκμεταλλευόμενοι και καταπιεσμένοι αυτού του κόσμου
    καμία ανοχή στις φασιστικές συμμορίες.
    Να οργανωθούμε, να αντεπιτεθούμε και να τσακίσουμε
    τους φασίστες και τους κρατικούς προστάτες τους...
    Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση΄΄

    Είναι έτσι ακριβώς γραμμένο το...."κάλεσμα"
    Σε ποιους απευθύνεται;
    Μεταξύ άλλων "προλετάριων" και...στους λαθρομετανάστες
    και τους αποκαλώ έτσι, διότι η Ελλάδα δεν έχει προσκαλέσει κανέναν από δαύτους, μόνοι τους αποφάσισαν να έρθουν και με το "έτσι θέλω μπούκαραν" στην Πατρίδα μας, για να τους "ταΐζουμε και να τους θρέφουμε τα νιάτα τους!!!"
    Μετά από αυτό, έχει κανείς εξ ημών ή εξ υμών καμμιά αμφιβολία, πως οι κουκουέδες "στρατολογούν(!)" και τους λαθροισλαμιστές, για την "εξυπηρέτηση" των βρώμικων και σκοτεινών ανθελληνικών "σκοπών τους...";;;
    Αυτό ακριβώς λένε ξεκάθαρα...
    ``να οργανωθούμε να αντεπιτεθούμε και να...ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄ και επειδή "ντόπιους προλετάριους" δεν έχουν και πολλούς, αφού τους έχει πάρει είδηση ο κοσμάκης και έχουν ξεμείνει και από..."στελέχη", καλούν τις ταραχές, το "αντάρτικο πόλεων" και τον "πόλεμο" να τον..."διεξαγάγουν" οι παράνομοι λαθρομετανάστες και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, εναντίον ποιών;;;
    ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    ΠΑΝΤΑ Υπό την "καθοδήγηση του ΚΚΕ"

    Το κκε αυτό το (από)κομμα με το βεβαρημένο παρελθόν,
    με το θράσος που το διακρίνει, τον ανθελληνισμό του και το "έμφυτο" μίσος του, για κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ...
    μας ξεπερνάει ως Έλληνες και Πατριώτες και μας αφήνει άναυδους...!

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄
    ταδε εφη Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    (ο επονομαζόμενος και γέρος του Μωριά)

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μην σε παραξενεύει η αφίσα της ΚΝΕ φίλε. Αυτοί είναι όλοι τους Γενίτσαροι και προσκυνημένοι . Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος . Οι περισσότεροι από αυτούς είναι φιλο μουσουλμάνοι και μισούν την Πατρίδα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θέλουν να επιβάλουν ένα καθεστώς κόκκινης φασιστικής τρομοκρατίας σε όλες τις γειτονιές και έχουν τους ισλαμιστές συμμάχους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΚΕ . ΤΟΠΟΙ ΦΡΙΚΗΣ .5 Οκτωβρίου 2017 στις 10:50 μ.μ.

    Στη φοβερή άβυσσος της Ταρτάνας ρίχτηκαν Ζωντανοί περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι από όλη την Δυτική Ελλάδα . Οι κομμουνιστές τους συγκέντρωσαν στο χωριό Χαλκιόπουλο και έπειτα από βασανιστική πορεία τους πέταξαν ζωντανούς δεμένους δύο δύο μέσα στο βάραθρο . Τους είχαν βασανίσει άγρια και ήταν όλοι εξαντλημένοι . Υπολείμματα των νεκρών ακόμη και σήμερα εμφανίζονται σποραδικά στην Λίμνη των Κρεμαστών μέσω των υπόγειων υδάτων . Για όλα αυτά τα εγκλήματα οι αριστεροί παραμένουν αμετανόητοι έτοιμη να τα επαναλάβουν και σήμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εξήντα επτά plus σχόλια ταβλαρίδη, ξεμπροστιάζουν το "κόμμα"...
    Ποιο κόμμμμα, μα ένα είναι το κόμμμμα που είναι και σε..."κώμα"!!!
    Αφασία, κλινικά νεκρό, πώς το λένε..."τάβλα" ρε "αδελφέ".
    Αυτό...
    Τώρα και μεταξύ μας δλδ, τι λες...θα μπείτε στην επόμενη βουλή;;;
    Έλα πες, δεν μας "ακούει" κανείς από την..."διαφώτιση και καθοδήγηση".
    Έχουν κατεβάσει τα ρολά στον Περισσό, κάτι λαθρομετανάστες σας έχουν μείνει και αυτούς, για λίγο ακόμη θα τους...κοροϊδεύετε!!
    Είπαμε, λαθρομετανάστες είναι, όχι μαλάκες...!
    Άντε γειά ρε ταβλαρίδη...
    και στα γραμματόσημα από την Τασκένδη να βάζατε και σάλιο, γιατί ξεκολλούσαν και δεν "έφτασαν ποτέ τα γράμματα" στον προορισμό τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στρατολογούν νέα παιδιά με σκοπό μια μέρα να τα στρέψουν εναντίον της Πατρίδας μας . Η απειλή είναι μεγάλη . Δεν έχουν ιερό και όσιο είναι ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σαράντα ένα σχόλια μετά το δικό σου σχόλιο και όλα, όπως και στα πριν στο 100% εναντίον του κκε.
    Σιγά μην απάνταγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Και όταν λένε οι κομμουνιστές "κρατικούς προστάτες" των φασιστών, που θέλουν να τσακίσουν ποιους εννοούν;;
    Μήπως εννοούν την Αστυνομία...
    Την αστυνομία εννοούν "κρατικό προστάτη των φασιστών";;
    Ο νοών νοείτω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Υπάρχει και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ . Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ήταν και αντιπρόεδρος της ΕΦΕΕ μαζί με τον Παπουτσή . Είναι μεγάλος αντικομμουνιστής και έχει ξεβρακώσει πολλές τους κομμουνιστές . Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική με όλους αυτούς τους .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο Χρύσανθος ήταν από τους πιο σκληροπυρηνικούς κομμουνιστές, "τροτσκιστής" αν δεν κάνω λάθος, Παπαγιώτης με πατέρα, Αξιωματικό της Χωροφυλακής...
    Όταν γύρισε από την Αμερική που είχε πάει για να συνεχίσει τις σπουδές του από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο, είχε ήδη "σιχαθεί" την φάρα των κομμουνιστών και ήταν πλέον ακραιφνής ΑΝΤΙκομμουνιστής!
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ
    Και πάρα πολλοί πρώην κομμουνιστές έγιναν "ορκισμένοι εχθροί" του μιάσματος που λέγεται κκε...
    Να θυμίσω τον "εκπρόσωπο τύπου" της Απριλιανής Επαναστάσεως...Γεωργαλάς, κομμουνιστής και αυτός και μάλιστα από αυτούς της "σχολής ΚΟΥΝΤΒ" τους "επονομαζόμενους και ΚΟύΝΤΒιδες"!!!
    Ρε τι να λέμε...μέχρι και ο Λεωνίσας Κύρκος "σιχάθηκε" τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ και τα ΘΗΡΙΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των κομμουνιστών!!!

    Απέλαση ρε και στην Βόρεια Κορέα, στον "σύντροφο Κιμ" με πτήσεις "τσάρτερ...!"

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Έτσι όπως τα λέτε είναι παιδιά, και αισιοδοξώ ότι και ο κ.Λαζαρίδης, όπως και τόσοι άλλοι "κουμμουνιστές" που ανένηψαν, μπορεί όταν διαβάσει όλα αυτά τα κτηνώδη εγκλήματα των μπολσεβίκων(για πρώτη φορά στην ζωή του) να "γιατρευτεί από το καρκίνωμα" και να έρθει "κοντά μας" στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ...
    Τώρα είναι ακόμη "μαντρωμένος" στο "υπόγειο" και συναναστρέφεται κομμουνιστές που ομολογουμένως είναι..."κακή επιρροή για την Ανθρωπότητα"!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν προκαλεί πλέον σε κανέναν εντύπωση , ότι δεκάδες μεγάλα στελέχη του ΚΚΕ αηδιασμένα από τις προδοσίες και τα εγκλήματα αυτού του φασιστικού συρφετού , αποχωρούν και αποκαλύπτουν συγκλονιστικά γεγονότα που δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για Εγκληματική Φασιστική Συμμορία που έχει στόχο , ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗΣ , το ξεπούλημα τηε Ελλάδας σε ξένα κέντρα αποφάσεων . Το ξΕΝΌΦΕΡΤΟ ΚΚΕ βρίσκεται σε ημιάγρια κατάσταση 5.000 χρόνια Προ Χριστού στην εποχή της αρκούδας και των σπηλαίων . Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατόν , όσα μέλη η στελέχη του έχουν κάποια μόρφωση πάνω τους , να μην αντιλαμβάνονται ότι οι μαζικές δολοφονίες και σφαγές χιλιάδων απλών οικογενειών στο Τείχος του Αίσχους στο Βερολίνο ήταν ένα τρομαχτικό έγκλημα που ξεσήκωσε την ανθρωπότητα όλη . Τόσο μίσος έχουν για τους απλούς ανθρώπους ; Κάνουν τους προστάτες του Λαού Και λένε πως υπηρετούν τα λαϊκά συμφέροντα Σφάζοντας εκατ. από αυτούς ; Αυτοί δεν είναι άνθρωποι είναι Κανίβαλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οι κομμουνιστές δεν συμπαθούν κανένα και όλοι είναι φασίστες εκτός από το σινάφι τους . Στα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα κάρφωναν και την μάνα τους για να είναι αρεστοί στο κόμμα τους . Είναι κομπλεξικοί και δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς πάνω τους η αγάπης για την Πατρίδα και τον συνάνθρωπο τους . Υπηρετούν μια διεστραμμένη ιδεολογία που μόνο μέσα σε Υπονόμους και Λαγούμια διδάσκεται . Θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα και θα το κάνουν όσο οι Έλληνες αδιαφορούν για τα πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μετά τον καθηγητή Άγγελο Συρρίγο , 20 αλληλέγγυοι κομμουνιστές ξυλοκόπησαν και την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου . Η Αλητεία της αριστεράς έχει γίνει μάστιγα στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας όπου μαφιόζοι βιαιοπραγούν σακατεύοντας όσους δεν είναι κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η Έλλη Παπά σύζυγος του Νίκου Μπελογιάννη ήταν και αυτή σημαίνον στέλεχος της αριστεράς . Είχε γράψει πολλά βιβλία όπου μέσα από αυτά κατηγορούσε το ΚΚΕ για τον βρώμικο και σκοτεινό του ρόλο στα πεπραγμένα της Ελλάδας . Είχε μεγάλο μίσος για το ΚΚΕ γιατί γνώριζε από πρώτο χέρι τον χαφιέδικο ρόλο που έπαιζε . Είχε καταγγείλει Δημόσια την Σοβιετική εισβολή των κομμουνιστών στην Πράγα και την σφαγή χιλιάδων φοιτητών από τις ξιφολόγχες των κόκκινων δολοφόνων . Τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί με την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία ίσως γιατί ήθελε να εξιλεωθεί για την συμμετοχή της σε αυτό το φασιστικό μόρφωμα . Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει τις απεγνωσμένες χιλιάδες φωνές πρώην κομμουνιστών για τα φρικιαστικά εγκλήματα της κόκκινης συμμορίας των φονιάδων είναι φασίστας και μέσα του δεν έχει ανθρώπινη ψυχή . Μέσα του έχει το Δηλητήριο της Αβύσσου . Σκοτάδι η ψυχή του .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΣΥΓΚΛΟΝιΣΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ . ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ . Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μνήσθητι Κύριε ......... Μας περιτριγυρίζουν φίδια και φονιάδες ........... καθάρματα σαν τους κομμουνιστές .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. θα απαντήσεις;τι θα γινει;αρες μαρες κουκουναρες μας τσαμπουνάς και πας και κρυβεσαι στις στοες.η κουκουλα σε πειραξε,δεν βλέπεις το κομμα σου τι εχει κανει με κουκουλα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Που είσαι Ορέ Χατζατζάρη Βελιγκέκα Κατσαπλιά κομμουνισταρά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μετά λες ότι δεν στα λέγαμε. Τι θέλεις και βγαίνεις να πεις την "μπαμπάτσα" σου, αν δεν είσαι προετοιμασμένος να "ακούσεις" τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ;;;
    Εμ τα "κάνατε" εμ και δεν θέλετε να σας τα "κοπανάμε"!
    Τι "ωραίοι" που είστε;;
    Έτσι έκανες και τον Δεκέμβριο(όχι Δεκέμβρης)στην ανιστόρητη ανάρτηση του άλλου "συντρόφου" για τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ και δεν..."έβρισκες την πόρτα για να το...σκάσεις"!!!
    Εγώ πάντως αν "μεταμελήσεις και αποκηρύξεις το κκε", θα είμαι ο πρώτος που θα σου δώσει "άφεση αμαρτιών", αρκεί να κάνεις το σωστό και το πρέπον...

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Όλο το σόι μετανόησε και ζήτησε συγνώμη . Και αυτός από κοντά είναι . Τι διάολο μόνος του θα μείνει ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τι γίνεται, πολλοί με το ίδιο επίθετο ρε παιδιά και όλοι τους έχουν μετανιώσει για τον νεανικό τους "αποπροσανατολισμό" και απομάκρυνση από τα ιδεώδη της Ελληνικής φυλής και φυσικά, τις "επιλογές" για τα λάθος "μονοπάτια" που επέλεξαν. Θέλεις να είσαι η εξαίρεση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή