Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΒΔΕΛΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ! ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ


Το πολιτικό σκύβαλο που υποδύεται τον πρωθυπουργό εξαπατά και πάλι ...

τον κόσμο λέγοντας ότι έρχονται αντίμετρα, έτσι που δεν θα υπάρχει άλλη λιτότητα! Πρόκειται για νέα πολιτική αλητεία, ο δε Τσακαλώτος τον διαψεύδει τονίζοντας ότι δεν τελειώσαμε με τη λιτότητα. Αυτό που είναι βέβαιον και το αποκρύπτει ο Τσίπρας είναι ότι έρχονται νέες σφαγές σε μισθούς και συντάξεις και με την συντριβή του αφορολόγητου επέρχεται νέος σφαγιασμός των φορολογουμένων! Τα αντίμετρα θα παρθούν εάν και εφόσον κρίνουν οι δανειστές ότι έχουν επιτευχθεί οι στόχοι!!!

6 σχόλια:

  1. Να ήταν ο Τσίπρας μόνο;την ΝΔ που την βάζεις;; το ΠΑΣΟΚ που το βάζεις;; το ΚΚΕ που το βάζεις; τα υπόλοιπα πολιτικά κουμάσια μπαρμπαφώτη, λεβέντη,καρατζαφεροκωλοτούμπα,ποτάμια,ΕΣ-ΕΣ,ΑΝΕΛ, κ.λ.π. που τα βάζεις;;μέσα σ αυτούς βάλε την α-δικαιοσύνη και τις αν-ένοπλες δυνάμεις,σωθήκαμε........συνέλληνα!!!!πάμε κατά διαόλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΤΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ .

      Διαγραφή
  2. Αληταράδες και τσογλάνια του ANTIFA - MOSAND και ANTARCIA έχουν γεμίσει τον Χολαργό με ανθελληνικά συνθήματα . Όπου τους βρείτε ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η FRONTEX έχει βγάλει ανακοίνωση για τις ΜΚΟ στην Λέσβο που λέει τα εξείς . Βρώμικο χρήμα . μπίζνες με γυναίκες [πορνεία] , ισλαμιστές και λαθρεμπόριο μεταξύ αριστερών ΜΚΟ και λαθρομεταναστών έχουν κάνει την ζωή των κατοίκων κόλαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αριστεροί πρώτα θα λεηλατήσουν την χώρα και μετά θα το σκάσουν στο εξωτερικό με τα εκατ. Ευρώ που έχουν αρπάξει . Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις τους κλεφταράδες πολιτικούς που ρήμαξαν την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληταράδες της συμμορίας ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ λεηλατούν την Αθήνα με την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ και ξυλοκοπούν ανυπεράσπιστους πολιτες . Η χώρα είναι στα χέρια ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ της ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή