Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ! "ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ"! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ !!!

από τον Μάκη Βραχιολίδη  
vrachiolidis@yahoo.gr

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΣΗΜΕΡΑ 21/9 Ο ΜΥΡΩΝΑΣ ΜΥΡΙΑΛΛΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ: Δείτε εδώ.

Το παρακάτω mail βρήκαμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας μας. "Επερχόμενος σεισμός" έλεγε ο τίτλος του μηνύματος το οποίο μας παρέπεμπε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί του. 

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Μύρωνας Μυριαλλής (φωτό). Ο άνθρωπος που, όπως λέει, από μικρή ηλικία προαισθάνεται την έλευση μεγάλων σεισμών. Ίσως να είναι ο μοναδικός Έλληνας, πάντως δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει αυτό το χάρισμα. Μια Αμερικανίδα, η Σάρλοτ Κίνγκ έχει παρόμοια αρετή διαίσθησης των επερχόμενων σεισμών. Ο Μύρωνας Μυριαλλής προέβλεψε και τον σεισμό του 1999 στην Πάρνηθα. Τότε μάλιστα, είχε γίνει ντόρος γύρω από το όνομά του, ο δε Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε προβάλει την περίπτωσή του από την εκπομπή "Ζούγκλα". Ο δε σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, ενώ αρχικά είχε φανεί να στηρίζει τον Μύρωνα Μυριαλλή τελικά άλλαξε... ρότα!  Ο Μύρωνας Μυριαλλής ωστόσο δεν είχε βγει στα κανάλια γιατί "γνωρίζω  ότι θα με χαρακτήριζαν γραφικό και ότι media αλλά και επιστήμονες θα προσπαθούσαν να με γελοιοποιήσουν". 
Προσπάθησε να θωρακίσει τον εαυτό του και καλά έκανε, μια και στην Ελλάδα ακόμη και επιστήμονες διαπομπεύουν (βλέπε Βάσω Αποστολοπούλου από Αυστραλία), δεν θα διακωμωδούσαν έναν πολίτη που εμφανίζεται να έχει το χάρισμα της πρόγνωσης σεισμών;

Ο 43χρονος σήμερα "ερευνητής" όπως αποκαλεί τον εαυτό του, μίλησε στην εφημερίδα μας για το έντονο προαίσθημα που έχει για μεγάλο σεισμό που θα χτυπήσει τη χώρα μας. Ο ίδιος μας λέει: "Ο σεισμός θα χτυπήσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Το επίκεντρο του σεισμού εκτιμώ ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στο Αίγιο και την Πάτρα, ο δε σεισμός θα έχει ισχύ 5,2 έως 5,9 ρίχτερ, για να μην πω πάνω από 6 βαθμούς. Μακάρι να κάνω λάθος", υπογραμμίζει, ευχόμενος προφανώς να μην υπάρχουν ζημιές και θύματα!  
Ως εφημερίδα κρατούμε τις επιφυλάξεις μας, ωστόσο είναι χρέος μας να καταγράψουμε την είδηση! 

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΡΩΝΑ ΜΥΡΙΑΛΛΗ (2008)

"Φοβάμαι. Φοβάμαι πολύ για την πόλη μας. Αύριο το μεσημέρι, 6 ρίχτερ στην Αθήνα. Εύχομαι να κάνω λάθος".

Είναι το γραπτό μήνυμα που έστειλε ο Μύρων Μυριαλλής στο κινητό τηλέφωνο γνωστού σει­σμολόγου μία μόλις μέρα πριν το φονικό σεισμό τουμαι να πέσω έξω. Μύρωνας". 

1999 στην Πάρνηθα. Σύμπτωση; Πρόβλε­ψη: θαύμα ή προφητεία; Ο ίδιος το αποκαλεί προαίσθηση.

-Δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι ακριβώς μου συμβαίνει. Μόλις, όμως είναι να γίνει ένας σει­σμός, μπορώ να το ξέρω. Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά γίνεται αρκετά συχνά. Μεταξύ των συμπτωμάτων, εκτός από έναν  ηλεκτρισμό που αισθάνομαι στα χέρια μου νιώ­θω και έντονο πόνο... Έχω επίσης τη δυνατότη­τα μέσω αστρικών ταξιδιών και διόρασης να ε­ντοπίσω το επίκεντρο του σεισμού και να ξέρω, με μια απόκλιση μερικών χιλιομέτρων, πού θα γίνει ο σεισμός.

Ο Μύρων ανακάλυψε το σπάνιο αυτο χάρισμα απο την ηλικία των 11 ετών, στο σεισμό του 1981. "Τότε έμενα με την οικογένεια μου στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας", μας λέει. Θυμάμαι πως μισή ώρα πριν τραβούσα τους γο­νείς μου έξω από το σπίτι. Τότε δεν ήξερα καν τι ση­μαίνει σεισμός. Πήγα να κοιμηθώ και το μόνο που θυ­μάμαι είναι πως είδα μια λάμψη. Κατέβηκα στην κουζί­να του σπιτιού μου κοι έκλεινα τα ντουλάπια, τακτοποι­ώντας τα ποτήρια που ήταν στο χείλος του νεροχύτη. Η μητέρα μου με ρώτησε τι συμβαίνει και της είπα πως "πρέπει να φύγουμε γιατί θα σπάσει το σπίτι". Εκείνη με έβαλε για ύπνο. Λίγη ώρα μετά έσπασε το σπίτι...". 

Τα χρόνια που ακολούθησαν ο Μύρων δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε από τον κοινωνικό του πε­ρίγυρο. Κλείστηκε στον εαυτό του και κράτησε μέσα του καλά κρυμμένο το μεγάλο του μυστικό. "Θα έρθει μια μέρα που θα σου το αποδείξω", έλεγε, ενώ οι μετα­φυσικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στο μακρινό Θι­βέτ, όπου μαθήτευσε δίπλα σε μοναχούς με αντικείμε­νο τη βιοθεραπεία.

126 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΚΗ, ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάει κι' αυτός. Τον χάσαμε νωρίς νωρίς

      Διαγραφή
    2. Σημερα ειναι η 2η μερα? γιατι εχω ενα ραντεβου στην αθηνα, μην φυγω και αφησω το σπιτι μονο του, τετοιες δυσκολες ωρες!!!! Παρακαλω το κυριο μυρωνα να μου απαντησει. Και κατι ακομα, επειδη θα παω για ψαρεμα, ο σεισμος θα ειναι στη θαλασσα η στη ξηρα...μη παω με τη βαρκα και βρεθω στη φτερη, εχει βεβαια μια ωραια ταβερνα, αλλα μετα πως θα γυρισω!!!!

      Διαγραφή
    3. πρεπει να βαλεις ενα οριο συν-πλην. οι 2-3 μερες μπορει να σημανουν κι 6-7

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμα γραφουν και κρηνουν τα κοριτσακια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επώνυμα κρήνουν οι άνδρες

      Διαγραφή
    2. ωραια φωτογραφια εχεις αγορακι...Μηπως σου αρεσει το κουνημα γι'αυτο θελεις σεισμους???????

      Διαγραφή
  4. Εσύ τι ζόρι τραβάς Myronas Myriallis αν εγώ γράφω ως ανώνυμος η ως Οβελιξ η ως Κωσταντίνα Σπυροπούλου η ως Πάπας ; Μάλλον πσαικαζμένος είσαι και σύ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε μυρων εχω και'γω αυτο το ενστικτο να το πω.Και για να μη νομιζει κανεις οτι κοροιδευω θα σας πω αυτο που αισθανομουνα το 2008 που εγινε το καλοκαιρι.Να πω ειμαι απο τη πατρα.Λοιπον ηταν 3και20 το μεσημερι και εβλεπα τον ηλιο καπως περιεργα και μεσα μου χτυπαγε η καρδια μου και λεω βγες εξω απο το μαγαζι και βγαινω 3και20 και πηγα σε ενα περιπτερο απεναντι απο το μαγαζι και χαζευα τα περιοδικα.Ε μετα απο 10 λεπτα ακριβως εκανε το μεγαλο σεισμο που διαισθανομουνα 10 λεπτα πριν.Πως το εξηγητε;περιμενω την απαντηση σας οταν μπορεσετε.Σας ευχαριστω.Και αλλες φορες εχω πετυχει και την ωρα ακριβως.Ειναι απιστευτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Μυριαλη πραγματικά σας εύχομαι να κάνετε λάθος κ να πέσετε έξω . Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά είναι καλοπροαιρετη.Γιατι πήγατε στο Θιβέτ? ??Κ όχι στο Άγιον Όρος που θα βρείτε σίγουρα απάντηση από το μεγαλοδυναμο Θεό στις ανησυχίες σας?? Κ πάλι σας λέω ότι το ρωτώ καλοπροαιρετα....
    Καλή δύναμη
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ποσο σιγουρο μιλαμε??? τι αποδοση δινει?

      Διαγραφή
    2. Τοσο σιγουρο που εδω στο αιγιο ηδη εχουμε αρχισει κ ετοιμαζομαστε...αυριο εχουμε πανυγηρι στη κουνινα...ταιριαζει κ με το γεγονος...Στο κλαρινο ο μυρωνας, στο μπουζουκι ο τσιαπας, στο τραγουδι ο ανεξαρτητος παρατηρητης...Εισοδος κ πιστα ελευθερη..Γουρουνοπουλες και ψητα...

      Διαγραφή
  8. Μη μασάς, Μύρωνα! Ακόμα κι αν κάνεις λάθος (που το ευχόμαστε προκειμένου να μην υπάρξουν θύματα ή ζημιές, αλλά μάλλον μάταια), καλύτερα να προετοιμαστούμε για ένα πιθανό επικίνδυνο φαινόμενο παρά να παραμένουμε άπραγοι λόγω άγνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαρστω !
      Ευχομαι να πεσω εξω !

      Διαγραφή
    2. μυρωνα δεν σε πηρα ακομα τηλ γιατι θελω να σε ρωτησω αν ειναι vodafone ειμαι αυτος που σου ειχα πει για το σεισμο του 2008 περιμενω να μου απαντησεις.Σ'ευχαριστω εκ των προτερον

      Διαγραφή
  9. Ο Θεός να μας προστατέψει από τους σεισμούς και από την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γνωριζεις ποσο κακο εχεις ηδη κανεις σε οσους διαβασουν την "ειδηση" σου???? Εχεις παρει τα 15' δημοσιοτητας που στατιστικα σου ανηκουν...Πριν λιγα χρονια...Ολοι σε κοροιδευουν,ολοι σε σατυριζουν....Εσυ με το να συνεχιζεις να λες τις ιδιες ανοησιες, απλα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ τους παραπανω...Αν υπαρχει εστω ενας εισαγγελεας σοβαρος, ηδη επρεπε να σε ειχε καλεσει!!! Αρθρο 187 1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις,

    τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.

    2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.

    Αν περασεις λιγες μερες στη στρουγγα..ισως γινεις λιγο καλυτερος τσαχπινης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Φιλε μην κανεις το λαθος και πιστευεις ανθρωπους που το μονο που θελουν ειναι λιγη δημοσιοτητα,ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι τραγικα επικινδυνος και ειμαι σιγουρος οτι παιζει ενα κομπλεξικο παιχνιδι...οπως ο χαρακτηρας του..Αλλα δυστυχως φτασαμε στο σημειο στο τιποτα να προσπαθουν να του δωσουν αξια, και στος ασημαντους, ουσια!!!

      ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΡΩΝΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΨ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ DELIVERY ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ... ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

      Διαγραφή
    3. σιγα μη σκισεις κανα καλσον ανωνυμε αξιωματουχε

      Διαγραφή
    4. Paraithsou twra tou aksiwmatos sou anwnymo antrwpaki 8.51 A k mh ksexasw mikre delivera ! Ta soublakia ferta grigora mlk!!!!

      Διαγραφή
    5. Αν η ζηλεια ,η κακια,και ο φνωνοs που βγαζειs σε εμενα ,,τον μετετρεπεs σε αγαπη ,θα ησουν πολυ καλοs ανθρωποs !!!

      Διαγραφή
  11. Εγώ θέλω να πέσει η συστημική μνημονιακή κατοχική υπόδουλη παράνομη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ και να μην ξανακυβερνήσουν ποτέ! Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος σεισμός που θα πάρουν τον πούλο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ..
    ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙς ΚΟΡΟΙΔΙΕς ΚΑΙ ΤΙς ΑΠΕΙΛΕς ΣΑς ΓΙΑ ΜΕΤΑ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ "ΤΑΞΙΔΙ"¨ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ Η ΝΥΚΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προειδοποιει...ΠΑΙΖΕΙ!!!! Τεραστια διαφορα...Ο επιστημονας προειδοποιει, αυτος που εχει στα χερια του στοιχεια, αποδειξεις..Ο συγκεκριμενος ισως το μονο που να ξερει καλα ειναι να μαγειρευει..

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΗΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΑΦΙΜΙΣΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΗ ΒΟΥΣΟΥΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΙΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΙΤΟ ΠΟΥ ΜΑΓΙΡΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΛΙΤΙΡΙΑΣΜΕΝΟ

      Διαγραφή
  13. Η Παναγία ας μας λυπηθεί ! ! Κύριε Μύρωνα εάν έχετε αυτό το χαρίσμα τότε καλός κάνετε και ενημερώνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτός ο ανόητος που αράδιασε και τα περί Ν. Αρθρο 187 1 δεν σκαμπάζει τα στοιχειώδη! Κατ΄αρχήνως εφημερίδα κρατάμε τις αποστάσεις μας, όμως δημοσιογραφικά κρίνουμε ότι ένας άνθρωπος ο οποίος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και τον είχε παρουσιάσει και ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Χουλιάρας αρχικά είχε αντιμετωπίσει θετικά την περίπτωσή του, δεν είναι δυνατόν να θάψουμε ένα τέτοιο θέμα. Την άποψη που διατυπώνει ο ανώνυμος, περί διασποράς φόβου και τρομοκρατίας στον πληθυσμό έχου να του πόύμε το εξής: Τότε και η είδηση που κυκλοφορεί από τους τζιχαντιστές .ότι θα χτυπήσουν τις ΗΠΑ με νέα τρομοκρατικά χτυοήματα αλά 11ης Σεπτεμβρίου δεν θα πρέπει να μεταδοθεί από κανένα ΜΜΕ διότι θα αποτελεί διασπορά τρομοκρατίας και φόβου στον πληθυσμό! Το ίδιο νόμο θα μπορούσε να επικαλείται και η κάθε κυβέρνηση ανά πάσα στιγμή ήθελε να φιμώνει τα ΜΜΕ! Ωραία λογική του ανώνυμου τύπου ο οποίος μάλιστα καλεί και τον εισαγγελέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παπάρα να πούμε ο άνθρωπος είπε 2 επιχειρήματα εσύ τι είπες;

      Διαγραφή
    2. Ο ανοητος που γραφεις συντακτη, ειναι δημοσιογραφος, δε χρειαζεται να πω το ονομα μου δημοσια,και κατα το παρελθον εχει στηριξει πραγματα, οπως και εχει καταδικασει..Οσο για τη συγκριση που κανεις, μαθε λιγο τους κανονες..Οι τζιχαντιστες ΑΠΕΙΛΟΥΝ οτι θα επιτεθουν,θα σκοτωσουν ή οτι αλλο αρρωστο θελουν να κανουν..ΑΠΕΙΛΟΥΝ..μαθε τη διαφορα.Εδω εχουμε σαφης αναφορα για ενα γεγονος - που η πιθανοτητα να γινει ειναι λιγοτερο απο 0.00005% - που προκαλει ΠΑΝΙΚΟ για ενα φυσικο φαινομενο, που ο ελληνας - λογω προηγουμενων καταστασεων-φοβαται!!! Οσο για ποιος τον εχει καλεσει ή εχει ασχοληθει μαζι του -μου προκαλει γελιο αυτη η αναφορα σου- να σου θυμισω διαφορους τσαρλατανους της τηλεορασης που λενε και το μελλον...Χορταρεας π.χ..αλλα δεν ειδε τη συλληψη του, ω τι κριμα!!!! Οταν θελεις να αποποιησε τις ευθυνες σου σαν εντυπο, αναφερεις το γεγονος αλλα κρατας αποστασεις..Αν ειναι αληθεια ολα αυτα που λεει ο"κυριος" πιστεψε με δε θα τα ελεγε σ'εσας, αλλα θα ηταν σε επιστημονικο team..Οσο για κατι αναφορες που ειδα για τον αλλο τσαρλατανο.."κυριο" τσιαπα...να σας ενημερερω οτι παντα παιρνει τις πληροφοριες του-προβλεψεις, απο το διεθνες σεισμολογικο site sc-csem.org...Δηληδη απλα αντιγραφει...Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ...χαχαχαχαχα!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Καλησπερα μυρωνα κι ευχομαι να πεσεις εξω ! Πως εξηγεις το γεγονοςσ οτι δεν ειχες προβλεψει αλλους μεγαλους σεισμους τα τελευταια χρονια πχ κεφαλονια ,πατρα κτλ...? Θα ηθελα να μας γραψεις λεπτομερως πως κατεληξες στο επικεντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν πρόκειται να γίνει σεισμός από όσο εγώ μπορώ να καταλάβω, υπάρχει ένα έντονο ενεργειακό φαινόμενο που γίνεται αντιληπτό από κάποιους ανθρώπους με διάφορους τρόπους. Αν αυτό είναι ένα αληθινό γεγονός, τότε αυτό μαρτυρά ότι υπάρχει μια ενεργειακή συχνότητα που μπορεί ένα μηχάνημα να καταγράψει. Επίσης όταν υπάρχει η προδιάθεση να γίνει ένας σεισμός, δεν σημαίνει ότι και ότι θα γίνει. Ξεκινά η διαδικασία αλλά είναι δυνατόν να μην ολοκληρωθεί. Επίσης οι σεισμοί που γίνονται αντιληπτοί είτε σαν προαίσθημα είτε σαν ένας περίεργος ηλεκτρισμός στα διάφορα μέρη του σώματος τα οποία για κάποιο λόγο λειτουργούν ως δέκτες, φαίνεται να είναι οι σεισμοί που έχουν μεγάλη ένταση. Είναι δυνατόν κάποιος να γνωρίζει ακόμα και 15 μέρες πριν!! Το αν θα γίνει έχει σχέση με την ολοκλήρωση των μηχανισμών της φύσης.
    Εγώ πιστεύω ότι οι επιστήμονες πρέπει να ψάξουν να βρουν σε συνεργασία με τα άτομα που ¨νιώθουν¨ από πριν τους σεισμούς τι είναι αυτό όπου αυτά τα άτομα καταγράφουν στο σώμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβωs αυτο συμβαινει ! Δεν προβλεπω τουs σεισμουs , τουs διαισθανομαι ! Η Πυθεια στουs Δελφουs ''προεβλεπαι'' .Διαβαστε για τον Αναξιμανδρο ! Το 550π.χ. Ειχε ειδοποιησει τον κοσμο στην Αθηνα και στην Σπαρτη ! Ο σεισμοs εγεινε και σωθηκαν ολοι ! Ειχε πτυχειο απο το Μετσοβιο ,Ε.Μ.Π. ?? Και στελνω την αγαπη μου ,σε ολουs που με βριζουν ! Δεν περαζει !!

      Διαγραφή
    2. Kαι εμεις τη δικη μας αγαπη σου στελνουμε...Ελπιζω και ολοι εκεινη οι αδαεις που προς στιγμην σε πιστεψαν και φοβηθηκαν... Να΄σαι καλα παντως γιατι εδω στο αιγιο εχουμε λιωσει απο τα γελια...Παντα τετοια...

      Διαγραφή
    3. Και το 1999 7/9/99. ,, ειχαν λιωσει απο τα γελια ! Αλλα ο 'τελευταιοs ''.....Γελασε ...καλυτερα !!! Ετσι να μεινειs ...ανωνυμοs !! Σε ευχαριστω !!!!

      Διαγραφή
    4. Kαλα καλα, νομιζεις τσιμπαμε τα fake δημοσιευματα του μακη???? χαχαχαχα...γι'αυτο ο χουλιαρας σ'εκανε στην ακρη..Ενας σοβαρος επιστημονας, μαλλον ειδε τι διεσθανεσαι και την εκανε με ελαφρα...Οσο για το ποιος θα γελασει...σ'εμενα δινει 1.05, σ'εσενα 1000...χαχαχαχαχαχα....αρε μυρωνα, εχεις καψει φλατζα, μαζι με το αλλο αμορτισερ που λεγεται Τσιαπας...παντως εδω στο Αιγιο - που επρεπε να ντρεπεσαι που ηθελες να προβληθεις μεσω εμας- εχουμε λιωσει απο τα γελια..Με αυτη τη φατσα και το κουνημα, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟ...ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ!!!!!! Τραγικος και ανευθυνος ανθρωπος...Κριμα που νομιζουν καποιες φυλαδες και site οτι πιασαν το ταυρο απο τα κερατα...Κοροιδο σας επιασε ο μυρωνας ρεεεεεεεεεεε.....Αντε ρε μυρωνα, πες μας ποτε θα γινει ο επομενος?????? χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΑΓΟΡΑΚΙ....

      Διαγραφή
  17. Myronas Σωστός.. δονήσεις εντείνονται .. το παρακολουθώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποσο καιρο Μυρωνα διαισθανεσαι γι αυτο το σεισμο ? Σου συμβαινει να διαισθανεσαι συχνα κ να μην κανει σεισμο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θαυμα-θαυμα-θαυμα....ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ....ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΡΩΝΑΣ, 3,6 ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ....ΜΗΡΩΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ... ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΤΕ...ΣΕ ΕΣΚΙΣΕ, ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΡΙΧΤΕΡ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 6,3....ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕ...
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΗΡΩΝΑ...ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΝΤΑΣΗ... ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ...ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μηρωνα πας να βγεις αληθινος σεισμος στη πατρα και τον καταλαβα.Ειμαι το παιδι που σου εγραψα αυτο που διαισθανομουνα το 2008.Για πες τωρα πλησιαζει ο σεισμος;σημερα η'αυριο;και ασε τους αλλους να κοροιδευουν.Περιμενω απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σεισμος δυνατος τωρα πατρα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4,3 ριχτερ 4 χμ απο τη πατρα στις 18:35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 19-09-2014, 18:35, 4.1 R, 4 χλμ Νότια της Ναυπάκτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10 lepta prin ton seismo yphrxe periergo xrwma sthn atmosfaira (kitrino-gkri)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. paroti eixe liakada...http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=400606

      Διαγραφή
    2. Αυτο μαλλον οφειλετο στο λεγωμενο H.A.A.R.P...(Τα μικρο-κυματα,εχουν την ταση να 'χρωματιζουν' την ατμοσφαιρα - νεφη,οταν συγκεντρωθουν με μεγαλη πυκνοτητα)...Παραδειγμα....>https://www.youtube.com/watch?v=KKMTSDzU1Z4

      Διαγραφή
  25. Ακριβως στις 3 μερες εκανε σεισμο 4,3 στο σημειο που ειχε πει !!!!!!!!!!!!!!!
    Γελατε ακομα οσοι τον κοροιδευατε???????
    Ξερετε πως οι πιθανοτητα να προβλεψεις ημερομηνια κ σημειο ειναι 1 στο 1000000000
    (κωστας απο πατρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλυτερα να μασάς παρά να μιλάς!
    Μετά τους δύο σεισμούς στην Πατρα, ότι όλοι εσείς που ειρωνευτήκατε και κοροιδέψατε αυτόν τον άνθρωπο, του χρωστάτε μια μεγάλη συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανυπομονώ να δω τους μάγκες με την ειρωνεία τους. Παραδέχομαι ότι πιθανότατα κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Τώρα όμως θα έβγαινα και θα έλεγα ένα συγγνώμη. Μπράβο κ. Μύρωνα, σας πιστεύω απόλυτα και ελπίζω να μην επακολουθεί μεγαλύτερος. Και μια ερώτηση: Διαισθάνεστε όλους τους μεγάλους σεισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Pou eiste re alitarades pou ton koroidevate??? Katapiate th glwssa sas twra????
    Hmeromhnia k epikentro o maggas myrwnas!!!!!!!! (ki eyxomaste na mhn kanei k kana 5+...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το διαβασα την κυριακη και γελουσα με την παρεα μου αλλα τωρα του λεω μπραβο.....κωστας απο λαρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τοσος ντορος για 4 Ρίχτερ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΥΓΕ ΜΥΡΩΝΑ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ...
    RESPECT!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙς
    ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗς ΠΑΤΡΑς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν τα διαισθανεται μονο ο Μυρων...Θα γινει αυτο που ειπε.Το 'ειδαν' και αλλοι....
    Καλο θα μας κανει ομως...Μπας και γινουν οι περισσοτεροι Ανθρωποι,απο ανθρωπακια που ειναι τωρα....
    Συνεχησε δυνατα Μυρωνα και μην υπολογιζεις τιποτα αδερφε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Περιεργη θολη-κιτρινη ατμοσφαιρα σημερα παλι στη πατρα.......
    Earthquake precursors occurring several hours or days before earthquakes are thought to be electromagnetic phenomena
    Sky and atmosphere Earthquake light, cloud or fog; yellow sky, short rainbows, haloed sun, elongated or red moon.
    Animals Run from the epicenter area, become unusually excitable, come out of hibernation, Face the same way, panic, literally die of shock
    Ευχομαστε να μην βγει το μεγεθος που ειπε ο μυρωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 2.2 What happened before the
    Kobe Earthquake?
    2.2.1 Over 2000 statements on earthquake precursors
    The
    Kobe Earthquake (M7.3) that occurred at 5:47 a.m., January 17, 1995, was
    caused by the movement of the
    Nojima fault on Awaji Island. Total official
    casual
    -
    ties were 6433, and over 40,000 were injured. The 1519 statements (1711 cases)
    on precursors collected by
    Wadatsumi (1995) through the mass media were mostly
    from the surrounding areas and can be classified thus:
    Unusual animal behavior
    872 (51%)
    Sky and atmosphere
    490 (29%)
    Sea and land phenomena
    189 (11%)
    Electric appliances
    149 ( 9%)
    Dιαβαστε για την μεγαλυτερη ερευνα σχετικα με το τι ενιωσαν καποιοι ανθρωποι πριν απο μεγαλους σεισμος -τουρκιας ,ταιβαν κτλ καθως κ τι φαινομενα παρατηρησαν 1000αδες αλλοι πριν το σεισμο ( ατμοσφαιρα ,ουρανος ζωα κτλ)
    http://www.eqsigns.net/Children%27s%20Book/E&A_Ch2.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ειναι ???? Εδω σκυψε κ παρτον !!! 5Ρ κοντα πατρα!

      Διαγραφή
  36. εγινε 4,3 πατρα στισ 3 μερες οπως ειχε πει ! Αν ο μεγαλος γινει αυριο κυριακη ξαναελα κ κοροιδευε επειδη εγινε την 4η μερα κ οχι την 3η γελοιε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 5 R πριν 5 λεπτα στη πατρα !!!!!!!!!!!!!!! Ανωνυμε γελοιε αιγιωτη προσκυνα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΥΓ που εισαι γελοιε αξιωματουχε της δεκαρας που κοροιδευες ???
    Ντελιβερι τωρα καφρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ποιο γαματος ειναι εκεινος με το αρθρο 187,1 χαχαχ ο γελοιος εψαχνε και την παραγραφο... κατσε πανω στον τομο τωρα... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα καλος μλκς κι αυτος με το 187 ! Αλλα ετσι ειναι μλκες υπαρχουν πολλοι....
      Να μπειτε να ζητησετε συγνωμη τωρα ρε ξεφτιλες ολοι σας !!!
      Κι εγω δεν το περιμενα κ αστρικες προβολες μακρια...αλλα οχι κ να τον κοροιδεψω....
      Αλλά ετσι καταντησαν οι περισσοτεροι ελληναραδες,μλκς ,ψευτομαγγες ,υβριστες κ πονηροι! Και δυστυχως κ τους πιτσιρικαδες σαν τα μουτρα τους τους εκαναν...
      Και το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι η κριση ε???
      Ναι ειναι πολυ μεγαλο αλλά ακομα μεγαλυτερο ειναι η ξεφτιλισμενη προσωπικοτητα των πολλων ! Πως γινατε ετσι βρε ζωα ? Δε ντρεπεστε ?

      Διαγραφή
  40. Μυρωνα σου βγαζουμε ολοι το καπελο !!! Φιλε respect !
    Xθες ειπες οπως διαβασαμε οταν εγινε το 4.3 πως θα γινει μεγαλυτερος κ τωρα νιωσαμε το 4,8
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. PS. τωρα θα παρει αρκετη παραπανω δημοσιοτητα την οποια και παλι αξιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4,9 stis 3:45 kai 4r stis 4;13 ! Myrvna an περιμενεισ ακομα μεγαλυτερο πες το ! Αν κ οτι κ να πεις εισαι BIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ναι μλκ μυρωνα πες το , να κατεβουμε απο τα σπιτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσυ ρε μλκ αιγιωτη εισαι ικανος να γινει 6,5ρ κ να εισαι με τα καδρονια στο κεφαλι κ να κραζεις τoν ανθρωπο !!!!! αιγιωτη θελω να σου απονειμω το οσκαρ της μαλκιας!!! RESPECT Κ ΣΕ ΣΕΝΑ:p

      Διαγραφή
  44. θα ξαναγινει αλλος σεισμος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ρισπεκτ από Πάτρα..!!
    ελπίζω αυτός να ήταν ο κύριος σεισμός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μύρωνα μας έσωσες από μεγάλη λαχτάρα σήμερα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σε ακούσαμε και πήραμε τα μέτρα μας! Μη μασάς στις κακίες και δυσπιστίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 5R κοντά σε Πάτρα ναυπακτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κάποιος υπεύθυνος να ενημερώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. πιστευετε πως αυτος ήταν ο σεισμός που περιμένατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι. Έρχεται κ' άλλος.

      Διαγραφή
    2. Να ζήσης σης Σεισμούλη
      Και Χρόνια Πολλά
      Μεγάλος να γίνεις
      Με ρίχτερ 9….

      Διαγραφή
    3. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    4. ετσι καταντησαν οι περισσοτεροι ελληναραδες,μλκς ,ψευτομαγγες ,υβριστες κ πονηροι! Και δυστυχως κ τους πιτσιρικαδες σαν τα μουτρα τους τους εκαναν...
      Και το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι η κριση ε???
      Ναι ειναι πολυ μεγαλο αλλά ακομα μεγαλυτερο ειναι η ξεφτιλισμενη προσωπικοτητα των πολλων ! Πως γινατε ετσι βρε ζωα ? Δε ντρεπεστε ?

      Διαγραφή
  51. δεν περίμενα ποτέ ότι θα έπαιρνα μάθημα ζωής από το ίντερνετ. Για την πρόβλεψη του Μύρωνα είχα την τύχη να μάθω πριν 4 μέρες από ποστ ξαδέλφης μου στο Facebook. Το έψαξα λίγο περαιτέρω και ευτυχώς βρήκα μόνο το άρθρο της εφημερίδας και όχι τα σχόλια εδώ. Λέω ευτυχώς γιατί αν τα είχα δει, πιθανότατα θα έκανα καζούρα στο παιδί. Κι όμως καμμια φορά φίλοι μου, το προφανές δεν είναι προφανές! Ας γίνει σε όλους μάθημα. Ποτέ να μη ρισκάρουμε να αδικήσουμε κάποιον. Ποτέ να μην είμαστε απόλυτοι. Πάντα να κρατάμε τη γνώμη μας για τον εαυτό μας. Κι αν στο τέλος είμαστε εμείς που είχαμε δίκιο, να μην χτυπιόμαστε επειδή χάσαμε μια καλή ευκαιρία καζούρας. Να είμαστε περήφανοι που δείξαμε ανωτερότητα. Κ. μύρωνα, σε ευχαριστω από την πλευρά μου, όχι γιατί με γλύτωσες από το σεισμό. Αλλά γιατί με έκανες καλύτερο άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα σαs ! K''Παπαδοπουλε ! Θα μπορουσα να ερθω σε επαφη μαζι σαs ? Mπορειτε να με βρειτε στο facebook. Ευχαριστω !

      Διαγραφή
  52. τι 5 ριχτερ λετε ρε παιδια....4 ηταν ο σεισμος τα ξημερωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Να τοον προσλαβετε με μισθο 4.000 τον μηνα ! Μπορει να σωσει ζωες στο μελλον.....
    Αν κ στην αμερικη μυρωνα θα σου εδιναν τριπλασιο μισθο απο τον παραπανω !
    Καλιφορνια φιλε πρεπει να πας ...μπας κ σωσεις 10000 ζωες πριν τον μεγαλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. κυριε μυρωνα πειτε μας αν περιμενετε καποιο μεγαλυτερο αυτες τις μερες να ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 2 me giro xirino k ENA me kotopoulo delivera k grigora giati pinao axiomatouxe malaka pou ton ekrazes kiolas k stiximatizes tin thesi sou xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εγώ δεν είδα σε κανένα ειδικό για σεισμούς σάιτ σεισμό μεγαλύτερο από 4,4 στην Πάτρα! Όποιος έχει πληροφόρηση από κάποιο έγκυρο σάιτ για μεγαλύτερο σεισμό ας δώσει λίνκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://m.emsc.eu/earthquake/earthquake.php?evid=400779

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ο σεισμός ήταν εντάσεως 4,9 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 30 χλμ ΒΑ της Πάτρας και 23 χλμ ΒΑ του Ρίου. Το εστιακό βάθος ήταν μόλις 1 χλμ.


      Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο:
      2014-09-21 00:43:40.3 UTC 38.35 N ; 21.83 E
      Depth 11 km 4.9

      Γεωδυναμικό ινστιτούτο Αθηνών (συμφωνεί και το Πανεπ. Πάτρας):
      2014 SEP 21 00 43 39.2 38.36 21.84
      17 χιλιόμετρα βάθος (και όχι 11) 4.5 Ρίχτερ (και όχι 4,9)

      Άρα δεν ήταν 4,9 αλλά 4,5

      Γεγονός πάντως είναι ότι ΔΕΝ υπήρξε κανένας καταστροφικός ή τουλάχιστον ισχυρός, σεισμός. Άλλως τε στην περιοχή κάνει τακτικά σεισμούς μικρών μεγεθών ή "σμήνη σεισμών" και με απόκλειση +- 4 με 5 ημερών μπορεί ο οποιοσδήποτε να "προβλέψει" σεισμούς σ' αυτή την περιοχή (όπως και στην περιοχή των επτανήσων ή την περιοχή της Βόρειας Κρήτης).

      Και μην παρεξηγείται κανείς για το ότι τον Μύρωνα δεν τον παίρνει κανείς ή μάλλον οι περισσότεροι δεν τον παίρνουν στα σοβαρά. Εδώ τον καθηγητή τον Βαρώτσο που τις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ μεθόδους του έχουν ασπαστεί και εφαρμόζουν πολλά κράτη με προβλήματα σεισμών, στην Ελλάδα τον αμφισβητούν και τον χλευάζουν, τις προαισθήσεις του Μύρωνα θα έπαιρναν στα σοβαρά;;; Να είμαστε σοβαροί!

      Διαγραφή
    3. Πιο κουτοπονηρος ελληναρας δε γινεται... Ολοι οσοι τον κραζανε κανοον τουμπεκι τωρα κι εσυ τα ιδια? Ειπε σε 3 μερες και την 4η στις 19 εκανε 4αρι στη πατρα και το βραδυ της επομενης 4,9 (4,7 για αλλουσ) και 4,3 αργοτερα ! Πετυχε επικεντρο ,ημερομηνια κ λιγο μικροτερη ενταση... Ποια αποκλιση κ μπουρδες λες .... Δωσε εσυ ημερομηνια επικεντρο κ ναι θα το πετυχεις Προσκυνα ρε κουτοπονηρε - ακομα πιο γελοιοσ γινεσαι με αυτα που λες !!!!

      Διαγραφή
    4. Thn 3h hmera ekane to 4ari stis 19

      Διαγραφή
  57. Κ ΜΥΡΩΝΑ ΚΑΙ Κ ΜΑΚΗ : ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 10ΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ?????? ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ????????ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμε 6.11

    Ελληνικά τα έγραψα και είναι ξεκάθαρα αυτά που είπα. Ξαναδιάβασε όσα έγραψα και μετά τα ξαναλέμε.

    Α... Και για να εξηγούμαστε 4 έως 4,5 Ρ'ιχτερ ΔΕΝ είναι ισχυρός σεισμός και είναι κατά πολύ μικρότερος των τουλάχιστον 5,2 της πρόβλεψης. Και πρέπει να καταλάβεις ότι στην Ελλάδα και σε διάφορες περιοχές ενεργών ρηγμάτων γίνονται καθημερινά σεισμοί και μέσα σε 10 ημέρες (+- 3 με 5 ημέρες) είναι πολύ πιθανόν να γίνει σεισμός μικρής έντασης 3 έως 4,5 Ρίχτερ.

    Τον καταστροφικό σεισμό στην Κεφαλλονιά τον είχε διαισθανθεί;;;
    Τον σεισμό κοντά τη Μήλο που ήταν σχεδόν 6 Ρίχτερ τον είχε αισθανθεί;;;
    Πόσους σεισμούς έχει διαισθανθεί και δεν έγιναν;;;
    Πόσους άλλους σεισμούς έχει διαισθανθεί και έγιναν;;;;

    Και για να τελειώνουμε γιατί δεν έχω όρεξη να γράφω απλά για να αντιδικώ: Δεν λέω ότι ο άνθρωπος δεν έχει αυτό το χάρισμα να διαισθάνεται τους σεισμούς. Το εξήγησα όσο πιο απλά μπορούσα με το παράδειγμα του ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Βαρώτσου. Αν δεν το κατάλαβε κάποιος δεν είναι δικό μου πρόβλημα! Απλά είπα ότι 4,5 Ρίχτερ ΔΕΝ είναι ισχυρός σεισμός ούτε κάτι σπάνιο για τον Ελλαδικό χώρο!

    Δεν αντιλέγω ότι έγιναν και πάρα πολλοί μετασεισμοί, μικροί μεν πολλοί δε, πράγμα που μπορεί να μείωσε την ένταση ενός μεγαλύτερου σεισμού. Γι' αυτό ας λέει πιο τακτικά τις προβλέψεις του ο Μύρωνας, ή μάλλον πότε διαισθάνεται σεισμούς ώστε να μπορέσουμε να τον αξιολογήσουμε σωστότερα (και πάντα με καλή πρόθεση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4,9 me το ευρωμεσογειακο 4,7 γραφουν ολες οι εφημεριδεσ στη πατρα !
      Ειχαμε χρονια να δουμε τετοια ενταση εδω...Οποτε τα επιχειρημα σου οτι προεβλεψε κατι συνηθισμενο πυ γινεται καθε 10 μερες δεν ισχυει... ( ΚΑΝΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ)....O μυρωνας δεν ειπε οτι θα γινει 3 με 4,5ρ καπου ΕΛΛΑΔΑ σε 10 20 μερεσ!!!!!! Ηταν απιστευτα ΑΚΡΙΒΗΣ!!!!!!Ενας αντικειμενικος ελληνας καταλαβαινει οτι ειναι απιστευτη η ακριβεια του μυρωνα !!!!
      Το τι εκανε το 08 η περσυ ειναι δικαιωμα του...
      Τωρα διασθανθηκε κ τωρα μαλλον τολμησε να το πει κ ΔΙΑΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!!

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος22 Σεπτεμβρίου 2014 - 6:18 μ.μ.

    Κ ΜΥΡΩΝΑ ΚΑΙ Κ ΜΑΚΗ : ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 10ΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ?????? ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ????????ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τί γράφω δεν φταίω εγώ.

    Αλλά αφου το παρατραβάς και ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις τί είπα, για να θυμηθούμε τί έλεγε το προαίσθημα:
    "Ο σεισμός θα χτυπήσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Το επίκεντρο του σεισμού εκτιμώ ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στο Αίγιο και την Πάτρα, ο δε σεισμός θα έχει ισχύ 5,2 έως 5,9 ρίχτερ, για να μην πω πάνω από 6 βαθμούς."

    Και τώρα ας δούμε τί έγινε:
    Ένας συνηθισμένος (ρωτήστε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ή τον Τσελέντη στο Πανεπιστήμιο Πάτρας για τη συχνότητα σεισμών τέτοιου μεγέθους στον κΚορινθιακό κόλπο γενικά) σεισμός μικρής έντασης σεισμός 4,5 αντί 5,2 έως 6 της πρόβλεψης, στην Ναύπακτο αντί μεταξύ Πάτρας και Αιγίου και 5 ημέρες μετά αντί 2 με 3. ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ έεεεεεε;;;;;;;

    Τώρα αν θέλεις να πιστεύεις ότι ο κάθε Μύρωνας μπορεί να προβλέψει σεισμούς και ότι η πρόβλεψή του απαληθεύτηκε απόλυτα, πίστευε! Δικό σου είναι το πρόβλημα. Και στην επόμενη πρόβλεψη πάρε τα βουνά να σωθείς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. "Απόλυτη δικαίωση-απίστευτα ακριβής-δικαιώθηκε πανηγυρικά". Τα διαβάζετε αυτά που γράφετε; Έγινε ένας συνηθισμένος σεισμός 4,7 R (το 4,9 πού το βρήκατε;), δηλαδή καμία σχέση με την "πρόβλεψη" του εν λόγω κυρίου. Ο σεισμός έγινε στη Ναύπακτο, δηλαδή όχι μεταξύ Αιγίου και Πάτρας. Ούτε στην ημέρα δεν έπεσε μέσα, που λέτε. Πρόβλεψη σημαίνει: ώρα, τόπος, μέρα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. Οπότε σοβαρευτείτε και σταματήστε να το τραβάτε από τα μαλλιά, για να δικαιώσετε τη μεγάλη σας δημοσιογραφική επιτυχία. Έλεος. Να λέτε ευχαριστώ που στην Ελλάδα οι εισαγγελείς έχουν σοβαρότερες δουλειές από το να ασχολούνται μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόβλεψη σημαίνει: ώρα, τόπος, μέρα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. Ξεχασες να ζητησεις κ την ωρα μλκ !!!
      Έγινε ένας συνηθισμένος σεισμός 4,7 R .Ναι καθε 3 μερες εδω πατρα 4,7 κανει
      Ούτε στην ημέρα δεν έπεσε μέσα, Ναι αντι για παρασκευη(που εγινε ο 1ος 4,1)εγινε ο μεγαλος σαββατο βραδυ!
      δηλαδή καμία σχέση με την "πρόβλεψη" του εν λόγω κυρίου
      Εγω ενα θα σου πω !!! Αν εισαι ο τυπος με το αξιωμα παραπανω: Ασε τις μλκιες και κανε το ντελιβερα

      Διαγραφή
  62. 2014-09-21 00:43:39 (UTC)
    2014-09-21 03:43:39 (local)
    3 km SW of Nafpaktos, Greece
    10.0km
    5.2 Mwp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://seismo.geology.upatras.gr/ Για τα προηγούμενα στοιχεία...γιατί ξέφυγαν μερικοί-μερικοί...!Πάντως το θέμα είναι οτι οι μετασεισμοί είναι πολλοί,αισθητοί,ανησυχητικοί και στα τόσα χρόνια που ζω εδώ,πολύ κοντά στο επίκεντρο,δε θυμάμαι τέτοια ακολουθία,περίεργη ατμόσφαιρα...ας ελπίσουμε ότι αυτό ήταν...Μύρωνα ενημέρωσέ μας,πραγματικά το χρειαζόμαστε!!!Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή την ημερομηνία δεν την δείχνει στο λινκ που έδωσες, αλλά αυτό που δείχνει εκεί δεν είναι το ακριβές μέγεθος αλλά το αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου που δεν έχει αξιολογηθεί από κάποιο επιστήμονα. Αυτό το γράφει με αστερίσκο (*) στο κάτω μέρος των ενδείξεων. Άρα το καλύτερο είναι να μένουμε στα επίσημα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που σχεδόν πάντα συμφωνεί και με τον Τσελέντη (όταν αυτός επεξεργαστεί τα στοιχεία του αλγόριθμου που λέγαμε) που είναι ότι ο μεγαλύτερος σεισμός δεν ξεπέρασε τα 4,5 Ρίχτερ.

      Τώρα αν εσύ θέλεις να ήταν 5,2 δεν αλλάζει τίποτα. Και 10 Ρίχτερ να τον κάνεις το ίδιο κούνημα είναι.

      Μην το κουράζετε το θέμα και μην το ξεχειλώνετε απλά και μόνο για να αποδείξετε ότι δίκαια και ορθώς τρομάξατε από τα προαισθήματα κάποιου συνανθρώπου μας που ΚΑΚΩΣ τα κοινοποίησε και ανησύχησε τους κατοίκους της περιοχής. Και στο κάτω κάτω της γραφής, σε τί σας βοήθησε αυτή η πρόβλεψη;;;; Ή σε τί θα σας βοηθήσει μιά μελλοντική πρόβλεψη-προαίσθημα;;;; Θα πάρετε τα βουνά με όλους τους συγγενείς (πράγμα επικίνδυνο λόγω κατολισθήσεων) ή θα ξενιτευτείτε στη Σκανδιναβία που δεν κάνει σεισμούς;;;;

      Να εύχεστε να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ στην περιοχή σας 5,2 Ρίχτερ γιατί τότε, και μόνο τότε,θα καταλάβετε την διαφορά από τον 4,5 Ρίχτερ, αλλά ίσως είναι λίγο αργά γιατί μπορεί να νομίσετε ότι έγινε αντιστροφή των πόλων της Γης ή ότι ο σεισμός ήταν 15 Ρίχτερ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Γιώργο εισαι κουτοπονηρος κ ψευτης !!!Γραφεις στα κατοχικα οτι 'είχε προβλέψει 5,2 με 5,9 σεισμό που θα γινόταν μέχρι τις 17/9' Το 17 το ονειρευτηκες???? 16/9 εκανε τη προβλεψη οτι σε 3 μερες σεισμος Πατρα ! Στις 19/9 παρασκευη απογευμα 4.1 16 χμ ΝΑ απο ΠΑΤΡΑ(http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=400606)!!!! Ακριβης ημερομηνια κ επικεντρο !!! Επομενη μερα σαββατο βραδυ 4.9 (http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=400779) κ μετα απο μιση ωρα 4.3! Αρε ελληναρα γιωργαρε που ολα τα απαξιωνεις ! Κι εσυ Μυρωνα μη λες σε 3 μερες σεισμος πατρα ! Επρεπε να πεις σε 3 μερες 4,1 πατρα κ το βραδυ της 4ης 4,9 στις 3 και 45 συμφωνα με ευρωμεσογειακο η 4.7 συμφωνα με αλλους! Δεν μας ειπες ωρα φιλε μυρωνα...;) ΥΓ οταν κ αν ξανακανει προβλεψη για την περιοχη σου ο μυρωνας εσυ γιωργακη ξερεις ,κατσε μεσα σπιτι κ σχολιαζε αν τα 6,7 R τα δινει αλλο σιτε 6.5 ! Αλλα εισαι ικανος ρε μλκ με δοκαρι στο κεφαλι σου να λες οτι ο σεισμος εγινε τριτη αντι για δευτερα και το το επικεντρο ηταν 10 μετρα πιο κει!

      Διαγραφή
    3. Αν σου αρέσει να σου προκαλούν φόβο, τότε καλά κάνεις και πιστεύεις τον κάθε ένα που κάνει "προβλέψεις". Προφανώς πιστεύεις και στον αντίχριστο και στη δευτέρα παρουσία!!!

      Δεν απαντάς όμως πώς θα σε βοηθήσει το να ξέρεις ότι μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες ίσως γίνει σεισμός. Θα κοιμάσαι στο ύπαιθρο;;; Μέσα στο αυτοκίνητο;;; Στις πλατείες;;;; σε αντίσκηνα;;; Έλεος ρε φίλε!!! Άντε και το έκανες μιά φορά, δύο φορές και δεν έγινε σεισμός, θα το συνεχίσεις επ' άπειρον ή θα αγνοήσεις τις επόμενες "προβλέψεις";;;;

      Φίλε μου, δεν βγαίνει τίποτα με το να ζεις συνεχώς με τέτοιες φοβίες, γιατί απλά ΔΕΝ ΖΕΙΣ. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη ζωή σου, όση είναι γραφτή σου να ζήσεις και σταμάτα να βασανίζεσαι!!!

      Διαγραφή
  64. ''''' Γιώργος • 23 Σεπτεμβρίου 2014 - 8:17 μ.μ.

    Στις 15 έστειλε το μέιλ, στις 16 έγραψαν στο σάιτ και στις 17 συμπληρώθηκαν οι 3 ημέρες! Απλά είναι τα πράγματα'''''
    Οσοι διαβασαν την προβλεψη στις 16\9 (σε 2 3 μερες ειπε) (ακομα κ οσοι τον εβριζαν) ειπαν με το φτωχο μυαλο τους οτι ο ποιητης εννοει 18 με 19 σεπτεμβρη ! Εσυ περιμενες σεισμο στις 17 ε???? Ρε γελοιοποιησε τελειως με οσα γραφεις!
    Α κ ωραιο το επιχειρημα σου σχετικα με το που πιστευω ...
    Αφου ρωτας θα σου πω πως πιστευω στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό !
    Τρεχει τπτ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ευλόγησον και απάντα γιατί το κάνεις συνεχώς γαργάρα!

    Πώς θα σε βοηθήσει το να ξέρεις ότι μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες ίσως γίνει σεισμός. Θα κοιμάσαι στο ύπαιθρο;;; Μέσα στο αυτοκίνητο;;; Στις πλατείες;;;; σε αντίσκηνα;;; Έλεος ρε φίλε!!! Άντε και το έκανες μιά φορά, δύο φορές και δεν έγινε σεισμός, ή ήταν ένας μικρού μεγέθους ασήμαντος συνηθισμένος για την περιοχή σεισμός, θα το συνεχίσεις επ' άπειρον ή θα αγνοήσεις τις επόμενες "προβλέψεις";;;;

    Και αυτή η "πρόβλεψη" που συζητάμε, όποτε κι αν έγινε, όσο μέγεθος και αν είχε και όπου κι αν έγινε, ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ και τί σου προσέφερε εκτός από φόβο και ανησυχία;;;;

    Απάντησέ μου για να καταλάβω. Και η απάντησή σου να είναι εδώ γι' αυτά που συζητάμε και όχι σε κάποιο άλλο φόρουμ, γιατί η παραπάνω απάντησή σου αφορά συζήτηση σε άλλο φόρουμ!!!

    Υ/Γ.: Α... και όταν έχω προαίσθημα στις 15 του μήνα για 2=3 ημέρες μετά η μέτρηση αρχίζει από την επομένη ή από την ημέρα που έχω το προαίσθημα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ma καλα 'Γιωργο' εισαι ηλιθιος ή παριστανεις τον ηλιθιο????
      Ρωτας συνεχεια σε τι θα βοηθουσε μια ακριβης προβλεψη σεισμου ???
      Ολοι οι γεωλογοι κ σεισμολογοι μισο αιωνα τωρα δαπανουν δισεκατομυρια σε ολο τον κοσμο για να ανακαλυψουν μεθοδο προβλεψης σεισμων . Η ιδια η Νασα προσπαθει να μελετησει φαινομενα στην ατμοσφαιρα για να προβλεψει σεισμους ! Ο λογος που τα δαπανουν γιωργακη ειναι για να σωσουν ανθρωπινες ζωες!!!!!!!!!!!!(σοβαρος δε νομιζεις?)
      Ψαξε κ θα δεις επιτυχημενες προβλεψεις πολλες...
      4 φεβρουαριου πολη Χαιτσενγκ Κινα(1.000.000 κατοικοι τοτε) χτυπηθηκε απο 7.3 ριχτερ και ισοπεδωθηκε !!!!! Μια μερα πριν η πολη εκκενωθηκε με εντολη της κυβερνησης βασιζομενη σε περιεργα φαινομενα οπως τα φιδια που βγηκαν στους δρομου με τα χιονια ,γαβγισματα σκυλιων , μαρτυριες ανθρωπων που ενιωθαν περιεργα(ηλεκτρισμο ,μουδιασματα ,ζαλη χωρις λογο) κ το δηλωσαν στις αρχες!!!! Η πολη ισοπεδωθηκε αλλα σωθηκαν οι κατοικοι!!!!! (λιγες απωλειες απο καποιους που εμειναν στα σπιτια τους κ κοροιδευαν καλη ωρα......)

      Διαγραφή
    2. Επειδή πολλά μας τα'πες...όπως είναι λογικό και αυτονόητο,αν ήδη γνωρίζουμε για ένα σεισμό μπορούμε να κάνουμε πολλά,όπως να εξασφαλίσουμε τα κεφάλια μας,απομακρύνοντας όποια αντικείμενα θα μπορούσαν να πέσουν,γενικά να βελτιώσουμε τη θέση άλλων προς αποφυγή τραυματισμών-ατυχημάτων,να εξασφαλίσουμε και να διασφαλίσουμε τα μέλη της οικογένειας που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα,ηλικιωμένοι,αμεα,να ελέγξουμε τα σπίτια μας,το σημείο που παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας και άλλα πολλά...!,Πάντως ούτε τα βουνά να παρουμε,ούτε αντίσκηνα να στήσουμε....Όσοι μένουμε στη περιοχή καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά...εσύ λες τα δικά σου...και υποτιμάς συνεχώς και τη νοημοσύνη μας!Εχουμε ζήσει σεισμούς μεγαλύτερους και μπορούμε να κρίνουμε...αντιστροφή των πόλων της γης μπορεί να γίνει μόνο με τις μαλακίες που λες,,,,γι'αυτό ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ!!!!

      Διαγραφή
  66. Μην είσαι ευκολόπιστος και μην προκαλείς φόβο στον κόσμο. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

    1. Η μοναδική πρόβλεψη σεισμού που έχει καταγραφεί στην ιστορία της ανθρωπότητας, συνέβη στις 4 Φεβρουαρίου του 1975 στην Κίνα στην πόλη Haicheng, όταν για καιρό εκδηλώνονταν όλο και ισχυρότεροι μικροσεισμοί. Κάποια στιγμή αποφάσισε η κυβέρνηση λόγω των πρόδρομων συμπτωμάτων που καταγράφονταν να εκκενώσει την πόλη Haicheng και πράγματι εκδηλώθηκε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εκκένωσης της πόλης εκεί ο μεγάλος σεισμός, που ήταν 7,3 Richter. Από τότε όμως δεν προέκυψε ξανά τέτοια ευτυχής συγκυρία, να προαναγγελθεί δηλαδή λόγω προσεισμών ένας επερχόμενος ισχυρός σεισμός.

    2. Η πόλη Haicheng είχε πληθυσμό 90.000 και όχι 1.000.000

    3. Επειδή αποφάσισαν να εκκενώσουν την πόλη μόλις λίγες ώρες πριν τον σεισμό υπήρξαν 1.328 νεκροί που δεν πρόλαβαν να φύγουν.

    Όλα τα άλλα που λες είναι κουταμάρες γιατί, όπως και εσύ παραδέχεσαι, χρόνια τώρα προσπαθούν γεωλόγοι, σεισμολόγοι η NASA, δαπανώντας εκατομμύρια, να κάνουν προβλέψεις με πάρα πολλούς τρόπους αλλά δεν το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα και εσύ θέλεις να πείσεις εμένα και άλλους ανθρώπους ότι κάποιος έχει το χάρισμα να προβλέπει σεισμούς!!!

    Δεν θα συνεχίσω άλλο την συζήτηση γιατί δεν οδηγεί πουθενά! Είναι δικαίωμά σου να φοβάσαι και να τρέμεις εγκαταλείποντας το σπίτι σου κάθε φορά που ακούς "προβλέψεις". Ελεύθερος άνθρωπος είσαι, μυαλό έχεις, σκέψου και κρίνε μόνος σου πράττοντας ανάλογα!

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ζήσης σης Σεισμούλη
      Και Χρόνια Πολλά
      Μεγάλος να γίνεις
      Με ρίχτερ 9….

      Διαγραφή
    2. Έριξες πολύ χαμηλά το επίπεδο με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ χαρακτηρισμούς.
      Μάθε πρώτα να φέρεσαι και απέκτησε τρόπους ανθρώπινης συμπεριφοράς και μετά ασχολήσου με τους σεισμούς και τις διαισθήσεις άλλων ανθρώπων.

      Μακάρι να ξεπεράσεις κάποια στιγμή τις φοβίες που σε βασανίζουν. Ειλικρινά στο εύχομαι ολόψυχα.

      Το επίπεδό μου όμως δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σου.

      Διαγραφή
    3. ΧΑχαχαχαχαχχαχα
      Εχεις κι επιπεδο ψευτη της συμφορας ??? Μ αρεσει που το βουλωνεις τελικα μετα απο τοσα ψεμματα ! Ετσι σας αξιζει ! Οσο λετε ψεμματα εμεις θα γραφουμε αληθειες για να το βουλωνετε!!!
      Αντε τραβα τωρα σε κανα ρουμανικο σιτε να ενημερωθεις....
      (σιχαινομαι τους ψευτες ...ειδικα τους δημοσιογραφους..ασχετα απο φυλο...)

      Διαγραφή
  67. Νίκησες ανώνυμε και ανόητε φίλε μου.
    Πράγματι η βλακεία είναι ανίκητη!!!!

    Υ/Γ.: Έχω μια πληροφορία που μου είπε ένας φίλος του εξαδέλφου του μπατζανάκη μου. Είδε λέει όνειρο ότι θα γίνει καταστροφικός σεισμός 3,5 έως 4,2 Ρίχτερ στην περιοχή σου. Τρέχα στο αντίσκηνο!!! Μην ξεχάσεις τον σάκο με τις προμήθειες για ώρα ανάγκης. Α... και μην ξεχάσω. Το είπε και ο Ιησούς: Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι!!!! Τυχερέ... έ τυχερέ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τελειωσαν τα επιχειρηματα κ το ριξες στον αυνανισμο ??? Ετσι ξεφτιλισμενε , δειξε ποιοσ εισαι...Θα το παρεις το μαθημα σου στη πορεια της ζωης σου μαλακισμενο γιωργο κ θα με θυμηθεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ευγε μυρωνα!καιρος ειναι να σε πιστεψουν μερικοι απιστοι θωμαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. kiomos bgike alithinos paidia ... se 2 meres akribos

    ΑπάντησηΔιαγραφή