Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ!


Οι ραγιάδες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, Παπανδρέου, Δρούτσας, κ.α. υποδέχθηκαν τον σουλτάνο Νταβούτογλου, του άνοιξαν τις πύλες της Θράκης για να κάνει επιθεώρηση στις εκεί μειονότητες και αφού ως άλλος Πιουριφόϊ επιθεώρησε τα ...αγήματά του, έφυγε για την Τουρκία!
Βεβαίως φρόντισε προηγουμένως να δηλώσει ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο αλλά στην Μεσόγειο Θάλασσα, θέλοντας προφανώς να προλάβει την ελληνική κυβέρνηση από το να ορίσει την ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη)!
Σιγά μην μιλήσει ή μην κάνει τίποτε ο ραγιάς Παπανδρέου!
Δεν τολμάει να ψελλίσει την λέξη ΑΟΖ και το μόνο που αρθρώνει και αυτό με δυσκολία, είναι η...οριοθέτηση της υφαλλοκριπίδας!  Σιγά μην είναι και της...κωλοτρυπίδας του Αιγαίου, μεγάλε!
Εδώ το Ισραήλ έχει ορίσει την ΑΟΖ συμπεριλαμβάνοντας και την ΑΟΖ της Ελλάδος (με το Καστελόριζο μέσα), το ίδιο έχει κάνει και η Κύπρος και οι ραγιάδες δικοί μας πολιτικοί μιλάνε μόνο για υφαλλοκρηπίδα, αφήνοντας το ελεύθερο στην Τουρκία να μας ξεφτιλίζει ευθαρσώς ακόμη και μέσα στο σπίτι μας!
Ας μην αμφιβάλλετε ότι ο Παπανδρέου τα έχει κάνει πλακάκια με τον Νταβούτογλου και ετοιμάζεται μετά την οικονομία, να ξεπουλήσει και τα εθνικά  μας δίκαια στο Αιγαίο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου