Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ"


Μας βγήκαν και... με κόκκινο ορισμένοι υπάλληλοι -απολυθέντες συμβασιούχοι του "Δημόκριτου" για το ρεπορτάζ μας με το οποίο στηρίζαμε τον αγώνα τους και καταδικάζαμε την απόλυσή τους από τις τάξεις του Ερευνητικού Κέντρου!
Τρία σχόλια που μας εστάλησαν, αν μη τι άλλο είναι αήθη και μας ψέγουν από πάνω!!! Τι λέτε ρε παιδιά; Αντί να μας πείτε και ευχαριστώ, μας ζητάτε και τα ρέστα;
Εμείς απαντάμε στα σχόλια τα οποία μάλιστα φθάνουν στο σημείο να μας...παραδώσουν και μαθήματα δημοσιογραφίας!
"Δεν έδιωξε η Διαμαντοπούλου, αλλά το Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ"Δ"!!!
Τι λέτε ρε παιδιά; Και το Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ σε ποιον δίνει λόγο; Μόνο του αποφασίζει πόσους θα προσλάβει και πόσους θα απολύσει και πότε θα τους απολύσει; Αυτοί δεν παίρνουν πολιτικές εντολές από κανέναν; Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν; Δηλαδή μπορεί  αύριο να αποφασίσουν να προσλάβουν 200 νοματαίους  γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την πολιτική τους προϊσταμένη Άννα Διαμαντοπούλου; Μην κοτσανολογείτε! Η απόφαση για το ξήλωμα των 70 συμβασιούχων πάρθηκε κατόπιν συνεννόησης και πολιτικής κυβερνητικής εντολής! Το Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ δεν αυθαιρετεί.
- διαγράψτε τους ερευνητες, δεν έδιωξαν ερευνητές
Και να σκεφθεί κανείς ότι αυτή την παρατήρηση να σβήσουμε την λέξη "ερευνητές" από το ρεπορτάζ, την έκανε μητέρα επιστήμονος, ξηλωθείσας από τον "Δημόκριτο" συμβασιούχου!!!
Το ερευνητές σημαίνει ότι είτε είναι επιστήμονες-απόφοιτοι Πανεπιστημίου κ.λ.π. είτε συμβασιούχοι , σε κάθε περίπτωση υποστηρίζουν την έρευνα. Σε ερευνητικό κέντρο βρίσκονται και ακόμη και τεχνικοί ή διοικητικοί υπάλληλοι να είναι, έχουν προσληφθεί με αντικειμενικο σκοπό να υποστηρίζουν την έρευνα του "Δημόκριτου". Γκέ-γκε;
- ουδέποτε ομάδα απολυθέντων είδε την Υπουργό
- από όλο το ρεπορτάζ η μεγάλη αλήθεια είναι "η εξέλιξη τελευταίας στιγμής", το υπόλοιπο ρεπορτάζ θέλει αρκετές διορθώσεις.
Εσείς είσθε απολυθέντες υπάλληλοι ή εκπρόσωποι της κας Διαμαντοπούλου; Κύριοι και κυρίες, εμείς έχουμε στα χέρια μας έγγραφα και την επιστολή διαμαρτυρίας των απολυθέντων μέ την οποία -εκτός των άλλων- καταγγέλλουν και την υποχρηματοδότηση της έρευνας στον "Δημόκριτο" επειδή νοιάζονται και για την έρευνα, κάτι το οποίο δεν κάνει η Κυβέρνηση και οδηγεί σε αργό θάνατο το Ερευνητικό Κέντρο!
Και εσείς τη μόνη αλήθεια που βλέπετε στο ρεπορτάζ είναι την ...τελευταία εξέλιξη, ότι δηλαδή επαναπροσλήφθηκαν 10 υπάλληλοι;
Μα είσθε παλαβοί; Σε λίγο θα μας πείτε ότι ΔΕΝ σας απέλυσαν κιόλας! Πείτε τους και ευχαριστώ ρε!
Και βρίσκετε να κατηγορήσετε εμάς που βγαίνουμε και στηρίζουμε τον αγώνα σας;
Καλά έκαναν και σας απέλυσαν τότε, όπως είπε και ο Δαραβίγκας στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου!
Ο Χίος και ο Βραχιολίδης έβγαλαν το ρεπορτάζ, ζητώντας και την γνώμη του επιστημονικού συνεργάτη του "Δημόκριτου" κ. Νίκου Κατσαρού,ο οποίος με την σειρά του καταδίκασε τις απολύσεις των 70 συμβασιούχων κι εσείς αντί για ευχαριστώ προς το ρεπορτάζ μας ,στάζετε χολή και δηλητήριο; 
Κρίμα, κρίμα! Αυτό τουλάχιστον δεν μας έχει ξανατύχει!



 

1 σχόλιο:

  1. Εγώ προσωπικά θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για ότι γράψατε και να σας πω ότι ότι αναφέρατε στο άρθρο είναι αλήθεια και αυτοί που προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο είναι τα γνωστά τσιράκια ....του δημόκριτου που έχουνε φέρει όλο αυτό το χάος στον Δημόκριτο(οι οποίοι μόνο συμβασιούχοι δεν είναι)
    ΑΠΟΥΛΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή