Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Αυτό είναι το σχέδιο του Νίκου Χατζηνικολάου για το Real ΤV

πηγή: http://karxarias.blogspot.com

Αυτό είναι το σχέδιο του Νίκου Χατζηνικολάου για το Real ΤV


O Kαρχαρίας σας αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του σχεδίου του Νίκου Χατζηνικολάου για το Real TV, τον τηλεοπτικό σταθμό που επιθυμεί να δημιουργήσει ο εκδότης - παρουσιαστής - δημοσιγράφος, για να ολοκληρώσει τον όμιλο Real. Λοιπόν έχουμε και λέμε, ο Νίκος Χατζηνικολάου ΔΕΝ θέλει να πάει στο......Κοntra Channel και εκεί να φτιάξει τον Real ΤV, αφού αν και συνεταίρος του είναι ο γιος του Κουρή, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θέλει με τίποτα να συνεργαστεί με τον πατέρα Κουρή, στον οποίο ανήκει το Kontra Channel.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο ισχυρός χρηματοδότης του, έχουν βγει στη γύρα τις τελευταίες μέρες και ψάχνουν εναγωνίως να αγοράσουν τηλεοπτική συχνότητα για να στεγάσουν το Real TV. Μάλιστα λέγετε ότι είναι τέτοια η... βιασύνη τους που δεν τους ενδιαφέρει αν είναι ακόμα και τοπικής εμβέλειας ο σταθμός και όχι πανελλαδικής.

O νέος σταθμός Real ΤV θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα.

Ο Real TV θα πλαισιωθεί από τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους από το περιβάλλον Χατζηνικολάου και ειδικά από πρώην συνεργάτες τουαπό τον Alpha. Ο ίδιος ο κυρ Νίκος έχει θέσει βέτο να ΜΗΝ είναι κανένας τεχνικός και διοικητικός από το Alter! Δεν θέλει να πάρει κανέναν στο νέο του κανάλι...

1 σχόλιο:

  1. Σωστή η σκέψη τού κυρίου Χατζηνικολάου το να μη μπλέξει με τον μπαμπά Κουρή, σίγουρα ξέρει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή