Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!


Οι άθλιοι υπηρέτες του Μνημονίου, αυτοί που έχουν ανοίξει την κερκόπορτα για να παραδώσουν τη χώρα στους εχθρούς, αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο με τον πιο δόλιο εθνοπροδοτικό τρόπο, οδηγώντας στην φτώχια, την εξαθλίωση και την αποσύνθεση τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που εγκλημάτισαν σε βάρος της Μακεδονίας μας, παραδίδοντας το όνομά της στο γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων. 
Όπως υπηρετούν τα σχέδια των εχθρών της Πατρίδας τα τελευταία δύο χρόνια, με τον ίδιο τρόπο υπηρέτησαν τα συμφέροντα των αλλοεθνών που στοχεύουν στον κατακερματισμό της Ελλάδος και την παράδοση της Μακεδονίας και  Θράκης στους εχθρούς μας. 
Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης που καταδικάζει τη χώρα μας για την ...παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, αποτελεί συνέχεια εγκληματικών λαθών της ελληνικής Διπλωματίας και των επικεφαλής της Υπουργών Εξωτερικών, από την δεκαετία του 1990 και εδώ. Από τότε που ο Μητσοτάκης έλεγε αδιάφορα  το "όνομα της Μακεδονίας σε λίγα χρόνια θα ξεχαστεί" , μέχρι τον ανεκδιήγητο Δρούτσα που με την παντελώς αδιάφορη στάση του οδήγησε την  Ελλάδα "γυμνή" στο Δικαστήριο της Χάγης, φτάσαμε σε έναν ακόμη  διεθνή διασυρμό, τις συνέπειες του οποίου θα κληθούν να επωμιστούν οι επόμενες γενιές. 
Τα πολιτικά ανδρείκελα των τελευταίων δύο-τριών δεκαετιών έχουν φέρει τον τόπο στα πρόθυρα της καταστροφής, τέτοια που καταγράφεται στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας του έθνους μας. 
Το δυστύχημα είναι ότι αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί οσφυοκάμπτες των ξένων συμφερόντων, παραμένουν στην ηγεσία του τόπου, λες και έχουν βαλθεί μαζί με την κερκόπορτα που άνοιξαν, να παραδώσουν και τα κλειδιά της Ελλάδος στους εχθρούς μας. 
Η χώρα μας  κυριολεκτικά αλώνεται από τη Γερμανία της Μέρκελ, υποτασσόμενη στα κελεύσματά της, με την υπογραφή των ενοίκων της μνημονιακής κυβέρνησης Παπαδήμου.
Σήμερα η Γερμανία θα κουνάει περιχαρής την απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης, ως ένα ακόμη μέσον εκβιασμού της χώρας μας. "Ή αναγνωρίζετε τα Σκόπια ως Μακεδονία ή δεν παίρνετε άλλη δόση" θα είναι ο νέος εκβιασμός, όπως επίσης "Ή συμβιβάζεστε με σύνθετη ονομασία στα Σκόπια ή αλλιώς τα βάζουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποκλειστικά ως "Μακεδονία" και εσάς σας πετάμε έξω για να γυρίσετε στη δραχμή"!
Εκβιασμοί δίχως τέλος για την Ελλάδα, από μια ευρωπαϊκή Δικτατορία στην οποία γίναμε υποτελείς, ταπεινωμένοι, δουλοπρεπείς, όχι γιατί το θέλαμε αλλά γιατί με την βία οδήγησαν εκεί τον τόπο μοιραίοι εθνοπροδότες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου