Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! 4-1 ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ...ΑΝΤΙΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Ξέφραγο αμπέλι η εθνιή μας ομάδα ποδοσφαίρου, με παιδαριώδη λάθη ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από την Κροατία στον αγώνα μπαράζ με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν βέβαιος ο αποκλεισμός της. Άντε...γεια που θα έλεγε και ο Τσουκαλάς.

21 σχόλια:

  1. Η εθνική ομάδα που έχει ως σήμα την κακοποίηση παραποίηση της ελληνικής σημαίας, των τατουάζ, των κουστουμιών με τις γραβάτες που έχουν την κακοποίηση παραποίηση της ελληνικής σημαίας επιβεβαίωσε ότι είναι ξέφραγο αμπέλι στον αγώνα με την Κροατία και έκανε αυτό:

    ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ!!!

    Γι΄ αυτό...

    Να ξηλωθεί όλη η νέα διοίκηση της ΕΠΟ που μεταδίδει αφελληνισμό, σιχαίνονται το σήμα με ελληνική σημαία και όσοι παίκτες δεν μπορούν να πάνε σπίτια τους από το να δηλώνουν υποταγή και να τρώνε πολλά μπαλάκια για να μην χαλούν τα τατουάζ τους και να μην λερωθούν οι φανέλες τους με το σήμα κακοποίηση παραποίηση ελληνικής σημαίας!!!

    Και κάτι ακόμα: Στις φανέλες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών (και σε όλες τις εθνικές ομάδες ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος) να μπει το σήμα με την ελληνική σημαία. Αυτά για την κατεστραμμένη και διαλυμένη ΕΠΟ που και αυτή δήλωσε υποταγή στην ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που έπαιξε χτες με την Κραατία και διασύρθηκε δεν ήταν η αληθινή Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου Ανδρών που να έχει σήμα την ελληνική σημαία. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ είδα κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, "χτυπητά" κενά στην άμυνα των Κροατών. Αν την Κυριακή στο "Γ.Καραϊσκάκης", εμφανιστεί μία σοβαρή Εθνική ομάδα, που θα αποφύγει τα τραγικά αμυντικά λάθη που έκανε στον αγώνα και τους "πιέσουμε" στην άμυνά τους με ασφυκτικό "pressing", τότε δεν αποκλείω τίποτα, ακόμη και ανατροπή...!
    Ίσως να ακούγομαι...αιθεροβάμων, μετά την κακή ομολογουμένως, παρουσία της Πέμπτης, αλλά και οι Κροάτες έχουν τις αδυναμίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΕΣΣΑΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ...
    ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΣΤΑ...ΤΕΣΣΕΡΑ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αύριο Κυριακή βράδυ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ξανά στα τέσσερα θα είναι η μνημονιακή εθνική ομάδα με την Κροατία και θα δηλώσει πρώτα ξανά υποταγή και μετά θα φάει μπόλικη ισοπέδωση για να επιβεβαιώσει τα τέσσερα μνημόνια που έφαγε η Ελλάδα και οι Έλληνες θα είναι πάλι στα τέσσερα!!!!
    Η μνημονιακή εθνική ομάδα θα έχει φυσικά και το μνημονιακό σήμα παραποίση ελληνικής σημαίας με τις 4 κάθετες γραμμούλες της υποταγής που κοιτούν προς τα κάτω στα παπούτσια των ποδοσφαιριστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το εθνόσημο που έχουν οι φανέλες της εθνικής είναι αυτό που έχουν εδώ και 50 και περισσότερα χρόνια, ακόμη και φωτογραφίες υπάρχουν με το ίδιο και απαράλλαχτο το εθνόσημο από το 1968 και πιο πίσω!
    Αυτός, που εδώ και μερικά χρόνια, έχει εμμονή με το εθνόσημο και συνεχώς βρίζει, χωρίς και ο ίδιος να ξέρει τον λόγο, μήπως θέλει να καταργηθεί εντελώς από τις φανέλες?Μήπως θέλει να εξυπηρετήσει κάτι?Ας μην ξαναγράψει τίποτα για αυτό το θέμα,γιατί μας έχει κάνει τσουρέκια τα.......και επειδή τις κακίες του για τις εθνικές ομάδες δεν μπορεί να τις βγάλει αλλιώς,ξεσπάει στο δήθεν κατά την γνώμη του,εθνόσημο.
    Με αυτό το εθνόσημο η εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2004.Με αυτό το εθνόσημο η εθνικές ομάδες καλαθοσφαίρισης έχουν κατακτήσει τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επανειλημμένως.Με αυτά τα εθνόσημα έχουν πάρει δεκάδες αθλητές μας ολυμπιακά, παγκόσμια και πανευρωπαϊκά μετάλλια.
    Το εθνόσημο στις φανέλες όλων των εθνικών ομάδων και των αθλητών,είναι η Ελληνική σημαία και είναι μια χαρά,γιατί και τα χρώματα είναι αυτά που πρέπει και ο Σταυρός της ορθοδοξίας είναι σε περίοπτη θέση για να τον βλέπουν όλοι!!
    Επιτέλους σταμάτα το αυτό το παραμύθι περί αλλοιώσεως της ελληνικής σημαίας...οφείλεις να σεβαστείς τους αθλητές που έχουν τιμήσει τα εθνικά χρώματα με τους παγκόσμιους άθλους τους!
    Αλλιώς εξυπηρετείς "κάτι" που υποπτευόμαστε πολλοί από εμάς, αν συνεχίσεις το ίδιο παραμύθι,με τις..."γραμμές που κοιτούν τα παπούτσια".
    Αν είναι δυνατόν να υπάρχει τόση βλακεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε πονεσε αλλα ειναι η αληθεια φιλε.
    Οσο πικρη κι αν ειναι.Οι αθλοι και οι επιτυχιες καλες ειναι αλλα οταν εχουμε κατρακυληση σαν λαος και σαν εθνος τοσο χαμηλα οπως σημερα οι επιτυχιες των αθλητων πανε περιπατο...
    Τα εχουμε ισοπεδωσει ολα και τα εχουμε ξεπουλησει..ΟΛΑ...Επομενως τι να τον κανεις τον αθλητισμο οταν εχουν καταρρευση ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρουφολογίες από έναν μπαρουφολόγο.
      Δεν απάντησες.Είπες τα ίδια και τα ίδια.Βγάζεις την κακία σου για την Ελλάδα και αν δεν το έχεις καταλάβει γίνεσαι εθνομηδενιστής,στο επισημαίνω για να μην νομίζεις ότι μπορείς να κοροϊδέψεις.Όσο για το αν με πόνεσε η δική σου "αλήθεια", ε δική σου είναι και κανείς νοήμων άνθρωπος δεν θα σε πάρει στα σοβαρά, με αυτά που γράφεις.
      Αν έχεις να αντιτάξεις σοβαρά επιχειρήματα για να υποστηρίξεις την γνώμη σου,εδώ είμαι.

      Διαγραφή
    2. Ότι και να υποθεί δεν υπολογίεται από κανέναν.

      Διαγραφή
    3. Ότι και να πεις φίλε είναι λόγια του αέρα.

      Διαγραφή
  8. Εμείς φιλαράκο θέλουμε και γουστάρουμε αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή. Τελεία και παύλα.
    Ότι άλλο λες φιλαράκο είναι υπερβολικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "[...]σιχαίνομαι το σήμα με ελληνική σημαία"
      Έτσι ακριβώς διατύπωσες τις..."σκέψεις σου" στο σχόλιό σου 10Νοεμ, 11:49π.μ
      Η "αλήθεια" ΣΟΥ, σε αποκάλυψε!
      Δεν σου φταίει η μορφή του εθνόσημου λοιπόν, αλλά το ίδιο το εθνόσημο, η ελληνική σημαία!
      Αυτό σε ενοχλεί αλλά δειλιάζεις να το αποκαλύψεις...
      Α και το "έτσι γουστάρω" και το "τελεία και παύλα" δεν καταγράφεται ως επιχείρημα.
      Συνέχισε έτσι, στο παράλληλο σύμπαν που κατοικείς και κάποια στιγμή θα δεις και τα παπούτσια να κοιτούν τις "κάθετες γραμμούλες".

      Διαγραφή
    2. Εμείς φιλαράκο θέλουμε και γουστάρουμε αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή και αυτό θέλουμε να υπάρχει σε όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία θέλουμε, με αυτό πωρονόμαστε, με αυτό πορευόμαστε, με αυτό ενθουσιαζόμαστε γιατί είναι η ελληνική σημαία..
      Ότι άλλο λες φιλαράκο είναι υπερβολικό και χωρίς λογική, δεν σε υπολογίζουμε, δεν υπάρχεις.
      Τρεχα αλλού να βρεις παράλληλο σύμπαν και κάθετες γραμμές και παπούτσια που κοιτούν κάθετα και να μην κατηγορείς άδικα όπως κάνεις κανέναν που υποστηρίζει αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία.

      Διαγραφή
    3. Εσύ ζεις σε παράλληλο σύμπαν και ΕΣΥ μιλάς για "κάθετες γραμμούλες" που κοιτούν τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών.
      Ξεχνάς και τις βλακείες που λες;
      Για την "ταμπακέρα" έχεις την δυνατότητα να απαντήσεις;
      Το σήμα των αθλητικών εμφανίσεων, δεν είναι απαραίτητο να είναι "πιστό" αντίγραφο της ελληνικής σημαίας. Αν και σε αυτήν την περίπτωση δεν διαφέρει ούτε στα χρώματα αλλά ούτε και στην ουσία του σχεδιασμού.Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες.Και όταν λες το "εμείς" τι εννοείς;Ότι έχει και άλλους σαν και σένα που θεωρούν "υπαίτιο" ένα σήμα για τα δεινά της Ελλάδας;
      Και εσύ ψηφίζεις;;;;;;;;;;;;;;;
      Με κυβερνούν αυτοί που εσύ ψηφίζεις;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Εμείς φιλαράκο θέλουμε και γουστάρουμε αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή και αυτό θέλουμε να υπάρχει σε όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία θέλουμε, με αυτό πωρονόμαστε, με αυτό πορευόμαστε, με αυτό ενθουσιαζόμαστε γιατί είναι η ελληνική σημαία.
      Όλα τα άλλα είναι αέρας κοπανιστός.

      Διαγραφή
  9. Ότι και να πεις εσύ 12 Νοεμβρίου 2017 - 10:54 μ.μ. έχασες οριστικά την μπάλα και την πέταξες έξω από το γήπεδο. Είσαι εκτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...έχετε καλή ποιότητα ζωής εκεί στον πλανήτη Ανδρομέδα;
      Οξυγόνο έχετε;Γιατί βλέπω ότι ο εγκέφαλος δεν οξυγονώνεται σωστά και νετάρεις!!

      Διαγραφή
    2. Ότι έχεις πει πήγαν όλα στον βρόντο, δεν έχεις κανένα επιχείρημα, γι΄ αυτό:

      Εμείς φιλαράκο θέλουμε και γουστάρουμε αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή και αυτό θέλουμε να υπάρχει σε όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Αυτό το σήμα με την ελληνική σημαία θέλουμε, με αυτό πωρονόμαστε, με αυτό πορευόμαστε, με αυτό ενθουσιαζόμαστε γιατί είναι η ελληνική σημαία.

      Διαγραφή
  10. -Να ξηλωθεί όλη ΕΠΟ με τους παρατρεχάμενους της.
    -Να ξηλωθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή.
    -Να μπει το σήμα με την ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2 Ερωτήσεις μόνο και όποιος ξέρει απαντά:

    Ποιο είναι το ΦΕΚ του 1968 που αυτό το σήμα που είναι μια κακή απομίμιμση ελληνικής σημαίας που έχουν οι φανέλες της εθνικής είναι αυτό που έχουν εδώ και 50 και περισσότερα χρόνια;

    Ποιος είναι αυτός που σχεδίασε αυτό το σήμα που είναι μια κακή απομίμιμση ελληνικής σημαίας και τι καταγωγής είναι;
    Εδώ η ΕΠΟ δεν τολμά σκόπιμα να βάλει στο site της ποιος σχεδιάσε αυτό σήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή