Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΘΗΝΑΙΟΙ: ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ!


Οργιάζουν οι συμμορίες λαθρομεταναστών σε βάρος των επαγγελματιών και των κατοίκων
 

Με κίνδυνο της ζωής μας πήγαμε στο κέντρο της Αθήνας και φωτογραφίσαμε την αθλιότητα με τις συμμορίες των λαθρομεταναστών να λυμαίνονται το βιος των ελεύθερων επαγγελματιών.   Κανείς δεν τους ενοχλεί, κανείς δεν τους ελέγχει. Κατά μήκος της λεωφόρου Πατησίων και συγκεκριμένα από το ύψος του κτιρίου του ΟΤΕ έως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, οι λαθρομετανάστες έχουν στήσει παζάρι εκατοντάδων μέτρων πάνω στα πεζοδρόμια, ακόμη και σε διαβάσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες, δίπλα στις εναπομείνασες ανοιχτές επιχειρήσεις, πάνω σε περίπτερα, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν! 

Οι φορολογούμενοι από την άγρια φορολογία και την κρίση επαγγελματίες δεν τολμούν να μιλήσουν. Οι συμμορίες των λαθρομεταναστών είναι πέντε-πέντε ή και 10-10! Γι’ αυτό και με φόβο ψυχής τούς βγάλαμε φωτογραφία, χωρίς να μας αντιληφθούν. Σε διαφορετική περίπτωση θα μας επιτίθονταν! 

Αυτή είναι η Αθήνα του 2011! Η Αθήνα που ονειρεύεται να έχει και αύξηση του τουρισμού της στην τρέχουσα περίοδο μπας και ανασάνει οικονομικά! 


Σκατά θα έχει,  έτσι όπως την κατάντησαν οι κυβερνώντες. Τριτοκοσμική πόλη, στην οποία οι πολίτες της αισθάνονται και είναι αιχμάλωτοι των λαθρομεταναστών.  Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου