Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΡΕΠΟΥΣΗ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!


repousi-gkazi

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΣ Ή ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ;
«Με στόχο την ευκολότερη ένταξη και προσαρμογή των παιδιών της μειονότητας στο Δημοτικό Σχολείο, εξετάζεται η προοπτική στελέχωσης των υφιστάμενων δημόσιων νηπιαγωγείων με εκπαιδευτικούς που να κατέχουν τη μητρική γλώσσα των παιδιών της μειονότητας ή... και της ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα;», ήταν η ερώτηση της Μαρίας Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) προς τον αρμόδιο υπουργό.
Η βουλευτής της Α' Πειραιά, τονίζει ότι «η Πολιτεία δεν πρέπει να ασκεί τιμωρητική πολιτική απέναντι στα παιδιά της μειονότητας παρά την ενδεχόμενη, σε κάποιες περιπτώσεις, ευθύνη των γονιών τους» , ρωτά να μάθει και «αν προγραμματίζεται η έκδοση συγκεκριμένης εγκυκλίου ή η προώθηση άλλης νομοθετικής ρύθμισης που να δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα».
Με λίγα λόγια, ζητά από την Πολιτεία να υποκύψει στον εκβιασμό του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που ζητούν δίγλωσσα μειονοτικά νηπιαγωγεία.
pentapostagma.gr

1 σχόλιο:

  1. Ολο το ψάχνετε και το γυρίζετε από εδώ και το πάτε από εκεί!! Τι είναι η Ρεπούση και ξανά-μανά, τι είναι η Ρεπούση!

    Σύμφωνα με το http://neataksi.blogspot.gr/2012/10/corpus-christi_10.html

    ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΒΡΑΙΑ!!!

    Και μια μικρή απορία:
    Ολοι ξέρουμε ότι Εβραίοι και οργανωμένες Εβραϊκές συνοικίες και εκκλησίες ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΚΑΝΑΛΙ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, κλπ) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ (ονόματα), ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ (δεν υπάρχει δηλαδή ΚΑΝΕΝΑΣ Εβραιογενής πολιτικός στο Κοινοβούλιο), ΠΟΣΟΥΣ & ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ή ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή