Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΝΗ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!- ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!-ΒΑΘΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ Χ.Α. ΈΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ΚΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ... ΣΤΑ ΦΑΥΛΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Περιμένουμε!


Συνελήφθη ο Ν.Μιχαλολιάκος - Ακολουθούν κι άλλοι...
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ










7)

Τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο γραμματέας της Χ.Α. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για στελέχη της ακροδεξιάς.

09:11 Αναζητούνται κι άλλοι βουλευτές.

09:00 Ραγδαίες οι εξελίξεις καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ όπου συλλαμβάνονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο συνελήφθη ο Ν. Μιχαλολιάκος. Και ακολούθησε η σύλληψη του Κασιδιάρη... ΄Οπερ σημαινει ότι η ηγεσία της Χ.Α. είναι ...ακέφαλη! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ της ψευδοδημοκρατίας μας!.. Αυτής που  κοντρολάρει με τον ένα ή άλλο τρόπο τους΄Ελληνες από το 1951!  
Και για να μην χάσουμε επεισόδια, θυμίζουμε ότι οι βάνδαλοι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ... παραμένουν στο απυρόβλητο, αν και επί 15/ετία καταστρέφουν τα ιστορικά εμπορικά κέντρα Αθηνών κι άλλων πόλεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου