Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΠΑΜ! ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ...

 ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!
ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΥΦΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Με πράξη υπουργικού συμβουλίου η «σφραγίδα» σε ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση διαταραχών κατά τον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα!
 Με Πράξη του υπουργικού συμβουλίου μπήκε η «σφραγίδα» σε ειδικό σχέδιο μέτρων έκτακτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση διαταραχών κατά τον εφοδιασμό της αγοράς με πετρέλαιο και πετρελαιοειδή, διαταραχών που μπορεί να προκληθούν ακόμα και από απεργίες μακράς διάρκειας!
Ο σχεδιασμός, που ήδη πήρε ΦΕΚ, προβλέπει ακόμα και τη πώληση καυσίμων με δελτίο ή και την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων! Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πράξη, τα έκτακτα μέτρα έχουν είτε εθελοντική μορφή όπως η μετακίνηση πολλών ατόμων με το ίδιο Ι.Χ. ή η ακύρωση δρομολογίων πλοίων χωρίς ελάχιστη πληρότητα είτε υποχρεωτική μορφή όπως ο περιορισμός της κυκλοφορίας οχημάτων, η ρύθμιση των θερμοστατών σε κατοικίες, ο καθορισμός ανώτατου ορίου εφοδιασμού καυσίμων με ειδικό δελτίο, η χρήση εναλλακτικών μορφών καυσίμων!
Σύμφωνα με παράγοντες του καθ' ύλην αρμόδιου υπουργείου Περιβάλλοντος, η Πράξη του υπουργικού συμβουλίου εκδόθηκε κατ' εφαρμογήν Κοινοτικής Οδηγίας, ενώ σημειώνουν ότι ανάλογος σχεδιασμός καλυπτόταν με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις.
Διαβάστε την πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου ΕΔΩ
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου