Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!

Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος σε κληματαριά που υπήρχε στην αυλή του σπιτιού – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο πατρικό του σπίτι…

Απαγχονισμένος βρέθηκε χθες το απόγευμα (23-06-2016) στην αυλή του πατρικού του σπιτιού, στην περιοχή του Κλήματος Φυτόκου ένας άνδρας, ηλικίας 57 χρόνων. Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο από κληματαριά σε ύψος 2,5 μέτρων, στην αυλή του σπιτιού το οποίο είχε αναγκαστεί πρόσφατα να πουλήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τον 57χρονο είδαν κρεμασμένο περίπου στις 17.00 το απόγευμα, γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Από τις έρευνες που ακολούθησαν δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας. Αυτή την περίοδο, οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού έκαναν έργα ανακαίνισης.

4 σχόλια:

  1. Ο Κουμγιουτζόπουλος να μας πει σε αυτές τις τραγικές καταστάσεις όπου φτωχοί άνθρωποι βάζουν τέλος στην ζωή τους με μαρτυρικό τρόπο πως πρέπει να αντιδράσουμε . Έχει λένε 8 προτάσεις για να κάνει τον Χολαργό Παρίση . Εμείς θέλουμε μόνο μια για να σώσουμε τα σπίτια μας από τον ΑΛΗΤΟ POUSTARA ΤΣΊΠΡΑ . ΜΊΛΑ ΧΆΡΗ ΜΊΛΑ MHN KANEIS TO KOΡΟΙΔΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.....................!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια κρίματα, έρχεται η ώρα που πληρώνονται τις μετρητής.
    Ζω για την στιγμή που θα δω να κρεμούν τους υπεύθυνους για αυτούς τους θανάτους! Δεν θα λυπηθώ καθόλου να δω κρεμασμένους τους απατεώνες και κατά συρροή δολοφόνους συριζαίους, αρκετούς δε, γνωστούς στην περιοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε δίκαιο,είναι πολύ άδικο να χάσω την ζωή του επειδή αυτοί οι αλήτες υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο για να μην φύγουν πιστεύω ότι θα τους τιμωρησεί ο Θεός η ο Διάβολος το άδικο δεν το θέλει κανείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή