Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ..ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΕΡΓΑ!!!

Χολαργός, 25 Οκτωβρίου 2016
«Best City Awards”
Χρυσό Βραβείο για την πόλη μας στον τομέα "Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση"

Σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα...

24 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων η Τελετή Απονομής των Best City Awards.
Στην τελετή παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, Σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών, αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας μας.
Τα Best City Awards έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν καινοτόμα έργα που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες. Οι υποψήφιες καλές πρακτικές επιδεικνύουν πως η αξιοποίηση νέων καινοτόμων ιδεών, λύσεων ή τεχνολογιών, καταφέρνουν να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, εξασφαλίζοντας σταθερότητα, υγεία, πολιτισμό, καθαρό περιβάλλον, εκπαίδευση, ασφάλεια, υποδομές κ.ά., αλλά και να δεσμεύουν τους πολίτες να είναι ενεργοί και υπεύθυνοι.

Η πόλη μας απέσπασε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση», για την υλοποίηση του Προγράμματος Διαχείρισης Βιοαποβλήτων ‘Waste 2Bio’, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Βασίλειο Ξύδη και συνεχίστηκε με την παρούσα.
Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου