Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ! ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!

"Ο Αλέξης μου  πιέζεται πολύ..."!
Μάκη μου, τελικά ζούμε την απόλυτη παράνοια.

Κλέψανε, λέει το ρεπορτάζ, το κινητό της μητέρας Τσίπρα, ενώ αυτή ήταν σε νεκροταφείο.

Αμέσως, η μητέρα Τσίπρα "ενημέρωσε την ασφάλεια του...

Πρωθυπουργού" και με τα πολλά, αφού ενεπλάκη και η Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος, βρέθηκε το κινητό της μητέρας Τσίπρα "διότι υπήρχε κίνδυνος να διαρρεύσουν ευαίσθητα δεδομένα".

Μάλιστα.

Ερώτηση:
1. Τι ευαίσθητα δεδομένα δηλαδή θα διέρρεαν από την μητέρα Τσίπρα; τα κινητά των εγγονών; ενδεχομένως. ΟΚ, ας δεχτώ αυτό.  Μόνο αυτό, όμως.  Τίποτε άλλο ευαίσθητο δεδομένο περισσότερο από όλων των άλλων ανθρώπων δεν δέχομαι ότι είχε η μητέρα Τσίπρα μέσα στο κινητό της.  Διότι εάν δεχθώ ότι η μητέρα Τσίπρα είχε για παράδειγμα τον κωδικό της κάρτας της περασμένο στο κινητό της, το ίδιο μπορεί να έχει κάνει και οποιαδήποτε άλλη μητέρα.  Γιατί, δηλαδή, για την μητέρα Τσίπρα κινητοποιήθηκε το σύμπαν και για την οποιαδήποτε άλλη μητέρα δεν κουνιέται φύλλο;

2. Αφού, όπως λέει το ρεπορτάζ, η μητέρα Τσίπρα είπε στους αστυνομικούς "δεν ήταν ανάγκη να μπείτε σε τέτοια διαδικασία", ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ πήρε τηλέφωνο την ασφάλεια του πρωθυπουργού, και δεν πήρε τηλέφωνο τον πάροχο να της κάνει φραγή;
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή! Πόσο κόπανους μάς περνάει η μητέρα Τσίπρα;

Η μάνα η δική μου, δηλαδή, άμα χάσει το κινητό της, ποιος θα ενδιαφερθεί να της το βρει;
Δεν έχει η μάνα η δική μου και η δική σου "ευαίσθητα δεδομένα";

Είναι σαν την συνέντευξη που είχε δώσει πριν κάτι μήνες η μητέρα Τσίπρα, στην οποία έλεγε ότι στενοχωριέται που το παιδί της έχει πολλές ευθύνες και δεν τρέφεται σωστά.
Μάλλον δεν τον έχει δει τον γιό της πόσο έχει τροφαντέψει από την ανάληψη της εξουσίας και εντεύθεν!

Άντε, βοήθειά μας!  Τι να πω!

Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου