Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΣ: ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ...ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ!

Τι είναι τούτος ρε; Μιλάμε για τον Τρύφωνα. Ναι. τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος αφού κατάργησε τα μετρητά από την αγορά με τα capital controls και με τις πιστωτικές κάρτες, αφού υποχρέωσε όλους τους ...

πολίτες να πληρώνουν μόνο με πιστωτικές κάρτες, βάζοντας ακόμη και τους υδραυλικούς να μεταφέρουν το μηχανάκι pos από σπίτι σε σπίτι, αφού και η γιαγιά από το χωριό κουβαλάει πλέονμαζί την πιστιωτική κάρτα, τώρα λέει στους πολίτες να παραχωρήσουν στο κράτος το σπίτι τους, επειδή δεν έχουν μετρητά για να πληρώσουν τον φόρο κληρονομιάς!!! 
Δείτε το πιο κάτω βίντεο με τις δηλώσεις του Τρύφωνα στη βουλή και ειδικά στο 1.20'' όπου λέει ότι επειδή οι πολίτες δεν έχουν μετρητά για να πληρώσουν τον φόρο κληρονομιάς να παραχωρήσουν το σπίτι τους στο Δημόσιο! 
Δήμιος κανονικός! Ή...σατανικός! Μέχρι και τις μασέλες του κοσμάκη θα πάρει. Τον ξεδοντιάζει τελείως...

1 σχόλιο: