Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣΗΜΟ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΙΔΟΥ....

Μπάβο στα παλληκάρια, μπράβο στους πατριώτες της εθνικής παλαιμάχων και όσους στηρίζουν την προσπάθεια αυτή και δη το Διαδικτυακό Κίνημα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου
Ιδού λοιπόν τι γίνεται αύριο, όπως μας ενημερώνουν οι συνέλληνες....

"Αύριο στις 30 Νοεμβρίου στις 3.30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» στο Αιγάλεω επί της Λεωφόρου Θηβών θα γίνει μεγάλος φιλικός αγώνας μεταξύ Acropolis FC Κηφισσού και Επίλεκτων Παλαιμάχων Εθνικής Ελλάδος που αφιερώνεται στο «Το Σπίτι της Αγάπης» όπως θα δεις και θα ενημερωθείς από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στα 2 πανό στην Πλατεία Ελευθερίας στην συμβολή Ιεράς Οδού και Λεωφόρου Θηβών.
Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι στα 2 πανό το σήμα των Επίλεκτων Παλαιμάχων Εθνικής Ελλάδος είναι η ελληνική σημαία, ένα φοβερό σήμα παρμένο από τον «Ανεξάρτητο Παρατηρητή» που εξακολουθεί να κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Τα ευχάριστα συμπεράσματα δικά σου.

Διαδικτυακό Κίνημα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου"!

Μπράβο παιδιά. Ας στηρίξουμε τον φιλανθρωπικό αγώνα. Έχει διπλή σημασία. Και για τη φιλανθρωπία που αποπνέει αυτός καθ΄αυτός ο αγώνας, αλλά και για τη στήριξη του εθνοσήμου μας. Του πραγματικού ελληνικού εθνοσήμου και όχι του...μαϊμού πού μας έχει επιβάλλει η ΕΠΟ!

1 σχόλιο:

  1. Και να φανταστείτε όλοι σας αυτά τα 2 πανό ήταν αναρτημένα στο σημείο αυτό του Αιγάλεω από τις 15 Νοεμβρίου!

    Επίσης να ξέρετε ότι το σήμα που αποικονίζει την ελληνική σημαία των Επίλεκτων Παλαιμάχων Εθνικής Ελλάδος τράβηξε την προσοχή όσοι το είδαν στο Αιγάλεω. Πρόκειται για ένα πετυχημένο σήμα που αξίζει πολλά και πρέπει να δώσει απαραραίτητ προσοχή η ΕΠΟ που πρέπει να το αποδεχτεί γιατί είναι αναγνωρισμένο και το κανονικό σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή