Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

SOS! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΠΑΝΑΓΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΄ΠΟΛΕΜΟΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!! Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Το λέμε κι εμείς εδώ και καιρό χωρίς να είμασε διεθνολόγοι ή στρατιωτικοί αναλυτές. Το βλέπουμε ότι έρχεται, έρχεται ο πόλεμος με την Τουρκία. 
Ο καθηγητής κ. Μάζης προειδοποιεί για ελληνοτουρκικό επεισόδιο το οποίο έρχεται μέσα στον Γενάρη, στην περιοχή των Οινουσσών-Παναγιάς....

Τη συνέντευξή του παρουσιάζει και η σημερινή Ελεύθερη Ώρα. 
Ο καθηγητής κ. Μάζης σημειώνει μεταξύ άλλων για την επίθεση που προγραμματίζει η Τουρκία: "Φοβούμαι ότι τον Ιανουάριο είναι μια πολύ καλή περίοδος. Πιστεύω ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει και κάποια προβοκατόρικη ενέργεια στην περιοχή των Οινουσσών Παναγιάς στη διαδικασία του search and rescue, δηλαδή μετά από τα εγκλήματα από τα οποία θα κάνερι να τους εξαπολύσει σε θάλασσα....
Σας λέω ότι σε περίπτωση που δημιουργηθεί ένα ναυτικό επεισόδιο  στην Παναγιά στις Οινούσσες, είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε ανεξέλεγκτο επεσόδιο'.

Τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα για να αποτρέψει αυτές τις εξελίξεις;
Μάζης: Να χαλάσει τον κόσμο στην Ευρώπη και να πει ότι "προσέξτε αλλά τη δική σας πολιτική για τη βίζα θα πρέπει να την υποστηρίξετε και να βοηθήσετε την Ελλάδα με σκάφη του λιμενικού και του ευρωπαϊκού λιμενικού να μην επιτρέψουν σε κανέναν να πλησιάσει πέραν των τουρκικών χωρικών υδάτων. 

1 σχόλιο:

  1. Αυτα τα παιδαρελια-υπαλληλακια στυλ υπουργιτσες
    χεζονται απο τον φοβο τους μπροστα στα αφεντικα
    αλλα και απο την χαρα τους που θα παρουν τα αργυρια της προδοσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή