Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΤΕΓΗ: "ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΛΥΣΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ"!!!

φωτό αρχείου
Δελτίο Τύπου 7

                                                     20 Φεβ. 2017

Επείγουσα Λύση Στέγασης της Τριμελούς Οικογένειας
Να υπάρξει επιτέλους ευαισθησία κ.Δήμαρχε Λύστε έστω ένα ζήτημα


Έχουμε συγκλονισθεί όλοι μας, όπως και όλη η τοπική μας κοινωνία από την ανάρτηση του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή» σχετικά με την περιπλάνηση της άτυχης οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα μια μάνα με τρία παιδιά και πολλά προβλήματα βρίσκεται στον δρόμο! 
Η οικογένεια αυτή,  που σύμφωνα με την....


ανάρτηση από την περασμένη Τετάρτη είναι στον δρόμο, φιλοξενείται πότε από τον ένα και πότε από τον άλλο. Είναι κρίμα που τόσο εύκολα οι αρμόδιοι φορείς απήντησαν ότι δεν μπορούν να φιλοξενήσουν για λίγες μέρες αυτή την οικογένεια και είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Πιστεύουμε ότι το θέμα μας αφορά όλους και η εξεύρεση λύσης είναι απολύτως απαραίτητη. Η αναλγησία δεν επιτρέπεται σε κανένα από αυτούς που μπορούν να δώσουν λύση. Νομίζω ο Δήμος θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία, γιατί λύση υπάρχει και μάλιστα θα λέγαμε εξαιρετικά εύκολη.

Όπως είναι γνωστό οι δημότες μας Σταύρος και  Ειρήνη Κακογιάννη άφησαν, επί της οδού Βουτσινά 51 στο Χολαργό, κληροδότημα στο Δήμο ένα οικόπεδο έκτασης 800 περίπου τμ. με διώροφη κατοικία επιφάνειας 220 τμ. Συγκεκριμένα, οι γενναιόδωροι συμπολίτες μας που έφυγαν από τη ζωή άφησαν την κατοικία τους στο δήμο Παπάγου-Χολαργού  με τον όρο να λειτουργήσει ως Ίδρυμα Προστασίας και Περίθαλψης αστέγων, ανήμπορων, οικονομικώς αδυνάτων, υπερήλικων ατόμων (Κακογιάννειον Δημοτικόν Γηροκομείον). 

Ο Δήμος μας όμως, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή της διαθήκης κ. Παπαδάκη, αποφάσισε να αλλάξει το χαρακτήρα της διάθεσης και να δημιουργήσει στο ισόγειο του κτηρίου Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ στον πρώτο όροφο θα δημιουργήσει Δημοτική Ιματιοθήκη.

               Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 

Κύριε Δήμαρχε,

Δημοτική Ιματιοθήκη ΔΕΝ χρειάζεται ή καλλίτερα θα λέγαμε ότι χρειάζεται πολύ – πολύ  λιγότερο από τον ξενώνα αστέγων, ανήμπορων και οικονομικά αδυνάτων.

Συνεπώς να σταματήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες για την κατασκευή της Δημοτικής Ιματιοθήκης που θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση είναι πολυτέλεια και αύριο κιόλας να στεγαστεί η δύστυχη οικογένεια. Ο πρώτος μάλιστα όροφος του κτηρίου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορείτε και πρέπει να το κάνετε.

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης σας υπενθυμίζουν και σας ερωτούν:
Χώρους για τέτοιες δραστηριότητες υψηλού κοινωνικού χαρακτήρα, χώρους από κληροδοτήματα έχετε.
Δημότες ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένους έτοιμους για προσφορά έχετε.
11.000.000 Ευρώ ταμειακά διαθέσιμα έχετε.
Διάθεση να κάνετε κάτι και να βοηθήσετε έχετε;

ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας 
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου

Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Ελευθέριος Πέππας

10 σχόλια:

  1. Χαχαχαααα ! Κύριε Τίγκα θες και τα λες αυτά η σου ξεφεύγουν ; Είναι ποτέ δυνατόν ο Λιάκος να ασχοληθεί με τους άστεγους ; ο Λιάκουρας μόνο όπου υπάρχει φανφάρα , εκδήλωση , δεξίωση , απονομή βραβείων στον κάθε άχρηστο και γενικά όπου υπάρχει θέμα για αυτοπροβολή !! Τον μάθαμε πια. Απλά περιμένουμε το 19 να τον μαυρίσουμε και να τον στείλουμε από κει που ήρθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός της αυτοπροβολής του,ο Λιάκος απονέμει βραβεία σε προέδρους συλλόγων για να μαζεύει ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάποιο χώρο του πολυτελέστατου ΚΑΠΗ δεν μπορεί να στεγαστεί η μάνα με τα τρία παιδιά της μέχρι να βρεθεί στέγη;Εκτός από τις εκδρομές,τις ταβέρνες,τα ούζα και τις ψήφους που φέρνει το κλειστό κλαμπ ΚΑΠΗ, ο Οργανισμός που λέγεται κοινωνικής μέριμνας μεριμνά για τους έχοντες ανάγκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από όλους τους αρμόδιους στην κοινωνική πολιτική κανείς δεν ανέλαβε πρωτοβουλία ώστε να βρεθεί μια προσωρινή στέγη για μια μητέρα με τα τρία παιδιά της που οι όποιες συνθήκες την οδήγησαν στο δρόμο;Κανείς δεν σκέφθηκε οτι χρειάζονται ψυχική στήριξη από τα δημοτικά ιατρεία;Οτι τους είναι απαραίτητο ένα στοιχειώδες προσωρινό επίδομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 3.58 για να τα σκεφθούν αυτά πρέπει να ασχοληθούν.Γιαυτό,σκέψου πριν ψηφίσεις το 19.

      Διαγραφή
  5. Τί λέτε αγαπητοί ανώνυμοι συμπολίτες μας;Τί λέτε κε Τίγκα;Δεν ξέρετε οτι ο δήμαρχος και οι αιρετοί της παράταξής του ασχολούνται τώρα με τις αντιδημαρχίες και τις άλλες θέσεις,κυρίως εκείνες που έχουν και κάποια αμοιβή;Για μια άστεγη οικογένεια θα ενδιαφερθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας δουλεύεις άγρια κύριε Τίγκα . Μόνο η καρέκλα σε ενδιαφέρει . Εσύ στην οικογένεια σου έχεις δέκα δουλειές . Στην δικιά μου οικογένεια είναι όλοι άνεργοι γι αυτό και δεν σε πιστεύω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι για την καρέκλα πασχίζουν.Για να την διατηρήσουν όμως είναι καλό να κάνουν και κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 0 /100
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ 0/100
    ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 0/100
    ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 0/100
    ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ 100/100
    ΦΑΝΦΑΡΕΣ 100/100
    ΜΑΣΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ 100/100
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ : ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ;
    Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ρε φίλε τι σε πειραξε ο δήμαρχος ; νέος είναι πολιτικό παρελθόν έχει πολλά ψέμματα λέει κανένα έργο ουσίας δεν κάνει προβέλει την κεφάλα του τι αλλο θέλεις δηλαδή. Όπως όλοι οι Έλληνες πολιτικοί. Σε τί διαφέρουν δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι εεεεε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή