Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-"ΒΟΜΒΑ"! ΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ...

Μας δόθηκε η Δήλωση Αρχών μεταξύ Τίγκα-Στάικου, γεγονός που...

σηματοδοτεί την από κοινού κάθοδό της στις εκλογές του 2019. Μάλιστα, η είδηση συνοδεύεται και με την πληροφορία ότι το σχήμα Τίγκα-Στάικου αναμένεται να στελεχώσουν μεγάλα ονόματα της τοπικής κοινωνίας Παπάγου-Χολαργού, έτσι που θα προκαλέσουν...πολτικό σεισμό! 
Δημοσιεύουμε το κοινό μανιφέστο ,ε τις υπογραφές των δύο ανδρών:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΧΩΝ

Οι υπογράφοντες Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και Χαράλαμπος (Μπάμπης) Στάικος μετά από διεξοδική συζήτηση και ανάλυση της επικρατούσης σήμερα στο δήμο μας κατάστασης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κάθε άλλο παρά καλή μπορεί αυτή να χαρακτηρισθεί.
Έτσι λοιπόν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ο οποίος σταθερά και με μόνο κέντρο δράσης τον άνθρωπο παρακολουθεί από πολύ κοντά τα ζητήματα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και έχει άποψη, άποψη που στηρίζεται σε επιχειρήματα και ρεαλισμό, αλλά και ο Μπάμπης Στάικος ο διακεκριμένος Αρχιτέκτων-Μηχανικός με την προσφορά του μια προσφορά που και γι' αυτόν το κύριο χαρακτηριστικό είναι ο άνθρωπος, αποφάσισαν για το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της να συνεργασθούν με προοπτική την αλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου το 2019. Την άποψη αυτή συμμερίζονται και πολλοί άλλοι συνδημότες.
Ένας δήμος, που έχει αυτά τα ιδιαίτερα και ίσως μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά, δηλαδή είναι στην παρυφή του Υμηττού, είναι σε απόσταση εννέα (9) λεπτών από το Κέντρο της Αθήνας και κατοικείται από κατοίκους πολύ υψηλού επιπέδου, είναι κρίμα να είναι σε αυτή την κατάσταση.
Κατά την άποψη μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια άλλη δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες, ήτοι:
Την κοινωνική προστασία.
Την ασφάλεια.
Το παιδί - Σχολεία
Την καθημερινότητα

Δηλώνουμε και δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε το συμφέρον των συμπολιτών μας με ΑΝΘΡΩΠΙΑ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και με ΔΟΥΛΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ - ΔΩΥΛΕΙΑ σε 24ωρη βάση και μακριά από τις ανούσιες, σπάταλες και χωρίς νόημα εκδηλώσεις προβολής.
Χαράλαμπος (Μπάμπης) Στάικος.
Σας θέλουμε όλους κοντά μας αρωγούς και συνοδοιπόρους. 

72 σχόλια:

  1. Κίνηση ΜΑΤ για Τίγκα , ολέθριο λάθος Αποστολόπουλου. Δεν ζύγισε καλά την μεγάλη απήχηση της προσφοράς του Στάικου στους Παπαγιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία κε Στάικε. Το αξίζεις. Ο Παπάγος είναι δίπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιέ μου φίλε και συμμαθητή Μπάμπη στα είπα στο τηλέφωνο στα λέω και δημόσια. Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία. Να είσαι έτοιμος να φας χοντρή συκοφαντία και χοντρή λάσπη από τον Λιάκουρα και το τσίρκο του. Σε φοβούνται αδερφέ και θα κάνουν τα πάντα για να σου κόψουν ψήφους. Γερό στομάχι ναχεις και να τους αντιμετωπίζεις όλους. Σου θυμίζω την ρήση μας στο Λονδίνο "never strike first always strike back".
    Ο φίλος σου Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους ένα καλό και σοβαρό σχήμα. Άντε να ξεβρωμίσει το Χολαργός από τους άχρηστους. Κύριε Στάικε ο Χολαργός σας γνωρίζει ελάχιστα. Κυρίως από την επέκταση του ιερού Ναού Ταξιαρχών. Παρόλα αυτά το όνομά σας είναι γνωστό για τις μεγάλες προσφορές στον Παπάγο. Καλή επιτυχία . Από την παρούσα δημοτική αρχή δεν περιμένουμε τίποτα. Ελπίζουμε στο καινούργιο που αντιπροσωπευετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαααα !!! Ο Λιάκουρας και το πατσουροασκέρι του έπαθαν μεγάλο ντουβρουτζά. Μπράβο μάγκες θα σκίσετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΓΚΑΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαύρο στον άχρηστο.
    Τίγκας - Στάικος μαζί για να ξαναπάρει ο δήμος την όψη που του αξίζει.
    Καλή σας επιτυχία.
    Κάτι νέο γεννήθηκε και θα αντρωθεί μέσα από τη στήριξή μας.
    Όλοι μαζί να βοηθήσουμε ένα σοβαρό σχήμα χωρίς υπεροψία και αυτοπροβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για τη συνεργασία. Ο Αποστολόπουλος θα βαράει το κεφάλι του όταν ο κύριος Στάικος φέρει στην παράταξη Τίγκα 2.000 ψήφους. Μεγάλο λάθος δήμαρχε. Πολύ μεγάλο που δεν αξιοποίησες τον κύριο Στάικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπορεί ένας κατώτερος (Λιάκουρας) κοινωνικά,ηθικά,μορφωτικά να δεχθεί να συνεργαστεί κομματικά-παραταξιακά με ανώτερο!!δεν γίνονται τέτοιου είδους συνεργασίες!!φαίνεται η διαφορά και ο κατώτερος δεν το θέλει, κατάλαβες αγαπητέ συμπολίτη;;ο κατώτερος ως κομπλεξικός κρατά το prestige για πάρτη του!!!

      Διαγραφή
    2. Και βέβαια το κατάλαβα αγαπητέ συμπολίτη. Ο Λιάκουρας ως πτυχιούχος με πέντε μεταπτυχιακά και οκτώ διδακτορικά πως να συνεργαστεί με ένα φτωχό στρατηγό και ένα μηχανικάκο που δεν τον ξέρει κανείς. Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο Λιάκουρας συνεργάζεται μόνο με επιστημονάρες του επιπέδου του. Από Harvard και πάνω. Είσαι σωστός.

      Διαγραφή
  10. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ. ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αποστολόπουλος έχει σοβαρό θέμα στην παράταξή του.
    Όλοι σφάζονται για μια καρέκλα.
    Για αυτό έκανε την εκδήλωση στο Χαλάνδρι. Οι περισσότεροι δεν ήταν καν Χολαργιώτες.
    Εκμεταλλευτείτε το.
    Καλή επιτυχία.
    Μαζί σας όσοι δεν φαντάζεστε.
    Μπράβο για τη συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λιάκουρα την πάτησες. Θα σούρθει από κει που δεν το περιμένεις. Πάρε το πατσουροασκέρι και άντε στα ταλέντα.
    Μπράβο για την κίνησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς τα επτάμιση πτυχία (το μισό δεν το πήρε ακόμη) που έχει ο δήμαρχος δεν τον άφησαν να κατέβει στο επίπεδο του Στάικου που έχει μόνο ένα ώστε να συνεργαστεί μαζί του. Κύριε Στάικε κάτσε και διάβασε. Όπως ο δήμαρχος αν διαβάσεις κι εσύ μπορείς να πάρεις άλλα έξι πτυχία μέχρι τις εκλογές ώστε να σου κάνει την πρόταση συνεργασία ο υπερεπιστήμονας δήμαρχος. Όλα ζήτημα θέλησης είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πτυχίο Ιατρικής το πήρες δήμαρχε η ακόμη ? Έχω ένα σφάχτη στο ζερβό νεφρί και ψάχνω τζάμπα γιατρό επειδή είμαι άφραγκος. Αν το πήρες γράψε μου νάρθω να με εξετάσεις.

      Διαγραφή
  14. Ρε Μπάμπη για δήμαρχο σε περιμέναμε και μας προέκυψες μαζί με τον Τίγκα. Δεν πειράζει. Ο Τίγκας είναι πολύ σοβαρό άτομο. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή επιτυχία κύριε Στάικε. Είσαι πάντα Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια κύριε Στάικε.
    Ο Σύνδεσμος Μακεδόνων και Θρακών είναι στο πλευρό σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλά συγχαρητήρια ! Θα σκίσετε ! Νέα δημοτική αρχή το 19. Επιτέλους κάτι σοβαρό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η βοήθεια που προσφέρατε κύριε Στάικε θα σας επιστραφεί. Δεν ξεχνώ και το αναφέρω δημόσια. Στα θέματα υγείας είστε πάντα στο πλευρό των αδυνάτων. Το όνομά μου στη διάθεση της ιστοσελίδας. Χωρίς την βοήθειά σας στην δύσκολη κατάσταση της υγείας μου πριν επτά χρόνια , τώρα ισως δεν ήμουν εν ζωή. Να είστε πάντα καλα. Θα σας βοηθήσουν 50 άνθρωποι με την ψήφο τους.
    Ιωάννα Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χωρίς φανφάρες , χωρίς πυροτεχνήματα , χωρίς σπατάλες , με σταθερές κινήσεις μέχρι τις εκλογές . Έτσι θα πάρετε τον δήμο. Ο νυν δήμαρχος έκανε ακριβώς τα αντίθετα και για αυτό τον σιχάθηκε ο κόσμος. Μόνο οι " βολεμένοι" τον υποστηρίζουν και τα "παπαγαλάκια" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΕΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΟ......ΠΑΡΙΣΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΛΑ BY STAIKOS ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε φίλε μου ζητώ συγγνώμη που δεν βελτίωσα την ποιότητα της ζωής σου με ένα ταξίδι στο Παρίσι που η ακύρωσή του δεν οφειλόταν σε μένα. Δυστυχώς το Πολυιατρείο δεν σου προσφέρει ιατρική βοήθεια. Δυστυχώς το Κηποθέατρο δεν σου προσφέρει πολιτισμό. Δυστυχώς ο ιερός ναός Αγίου Γεωργίου δεν σου προσφέρει κατάνυξη. Λυπάμαι που το ταξίδι στο Παρίσι δεν βελτίωσε την ζωή σου. Ακολούθησε τη παράταξη που θα σου προσφέρει πολλα ταξίδια για να είσαι ευτυχισμένος. Εγώ θα μείνω με τους χιλιάδες συνδημότες που τους ενδιαφέρει η ουσιαστική ανθρώπινη βοήθεια ουσίας τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη τους.

      Διαγραφή
  21. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ : ΜΟΛΙΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ . ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΑΓΚΡΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΩΝΗΣ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ; ΤΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ. ΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΙΑ ΗΔΗ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 7.56,ας δουλέψει η παράταξή σας σοβαρά και μετά μπορείτε να ειρωνεύεστε ή να κριτικάρετε.Η δουλειά δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

      Διαγραφή
  22. Είναι αλήθεια.
    Ο δήμαρχος κάνει δωρεά ταξίδια στο Παρίσι.
    Δήλωσε και ο παππούς μου συμμετοχή όταν έμαθε οτι ο δήμαρχος μοιράζει τζάμπα βιάγκρα.
    " Επιτέλους παιδί μου" μου είπε "χάρη στον δήμαρχό μας θα ξανανιώσει ο γιαραμπής , θα ψηφίζω Αποστολόπουλο συνέχεια".
    Ευχαριστούμε δήμαρχέ μας.
    Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άρχισαν τα "παπαγαλάκια" του βλαχοδήμαρχου να τιτιβίζουν. Τόσο νωρίς ; Τόσο πολύ τον φοβάστε τον Στάικο τσουρόμαγκες ; Μη χαμπαριάζεις φίλε Μπάμπη. Είμαστε πολλοί μαζί σου και θα απαντάμε όπως τους αρμόζει. Στο σπίτι του κρεμασμένου φιλαράκια δεν μιλάμε για σχοινί. Ο Σταικος δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο εκλεγμένο , ο βλαχοδήμαρχός σας έδωσε τόσες και τόσσς υποσχέσεις που δεν τις κράτησε που θα έπρεπε να γραφουμε από δω ως το Βερολίνο. Λουφάξτε λοιπόν στα λαγούμια σας και ασχοληθείτε με το πως θα βγάλει η παράταξή σας δυό τρεις έδρες. Τόσο σας κόβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον άνθρωπό μας. Τον "δικό μας Μπάμπη " , τον απλό τον ήπιο τον ταπεινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε Μπάμπη επιτέλους έκανες το μεγάλο βήμα. Ο Κώστα Τίγκας είναι η καλύτερη επιλογή για να συνεργαστείς μαζί του. Ο μόνος που κάνει σοβαρή αντιπολίτευση. Φαντάζομαι ότι δεν χαμπαριάζεις από λάσπες και συκοφαντίες. Να τα περιμένεις αυτά και να απαντάς ανάλογα. Άλλωστε είσαι μαχητής της ζωής και αυτό το ξέρουμε όλοι όσοι μεγαλώσαμε μαζί σου.
    Καλή επιτυχία φίλε μου.
    Θανος Ηλιόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επί τέλους ένα σχήμα που διακρίνεται για την σοβαρότητά του.Μαζί σας και οι Χολαργιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε Τίγκα,κύριε Στάικε,μπορείτε να λειτουργήσετε ένα δήμο-πρότυπο με επίκεντρο τον δημότη.Ολοι, παπαγιώτες και χολαργιώτες,περιμένουμε να βγείτε μπροστά με ένα σοβαρό σχήμα ικανών,μορφωμένων και αποτελεσματικών συνεργατών που θα εργαστούν μαζί σας όχι για την προσωπική προβολή τους,για δεξιώσεις και φωτογραφίες,αλλά για το καλό της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τώρα ήρθε η ώρα των σοβαρών συνεργασιών και την αξιόπιστων προγραμμάτων που θα τα υλοποιήσουν σοβαροί και αξιόπιστοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όταν μου έδωσες τις 30.000 που σου ζήτησα για να μη χάσω το σπίτι μου κατάλαβα τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!
    Έμαθα αργότερα και για τη εγγύηση που πλήρωσες στον κοινό μας φίλο για να γλυτώσει τη φυλακή.
    Όποιος σε αμφισβητησει στείλτον σε μένα.
    Είσαι τόσο ταπεινός που ποτέ δεν μου τα ζήτησες πίσω και ποτέ δεν αναφέρθηκες σε αυτά.
    Ορκίστηκα τότε να σε βοηθήσω αν μπορέσω κάποτε.
    Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία.
    Είσαι πιο πάνω από αδερφός για μένα.
    Φίλε μου ΜΠΑΜΠΗ θα σου φέρω πάνω από 100 ψήφους με κάθε τρόπο που μπορώ.
    Να είσαι πάντα δυνατός και να πάρεις στην κοινωνία την θέση που σου αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα βλέπεις "δημαρχούκο";
    Τα βλέπω να λες.
    Πολλά τα σχόλια, που ουσιαστικά είναι καταγγελτικά για την διοίκησή σου, αλλά εσύ..."αλλού για αλλού". Ας είναι.
    Τώρα είναι αργά και μάλλον, ήρθε και η ώρα που πρέπει να αναλογιστείς ποια ήταν το λάθη σου.
    Εδώ που έφθασες πρέπει να σκεφτείς αν τελικά...
    "ο γιαλός ήταν στραβός, ή στραβά αρμένιζες τρία ολόκληρα χρόνια;"

    σε κάθε περίπτωση πάντως, παραθέτω ακόμα ένα απόφθεγμα,
    από τον ΣΩΚΡΑΤΗ αυτή την φορά.
    ``Από άνθρωπο αγράμματο μην απαιτείς αρετή΄΄

    και βέβαια, το αγαπημένο μου απόφθεγμα...
    ``Δει τον αγαθόν άνδρα(άρχοντα)παυόμενον της αρχής
    μη πλουσιώτερον αλλά ενδοξότερον γεγονέναι΄΄
    [ΒΙΑΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ όπως πάντα το σχόλιό σου "to the point". Συμφωνώ και επαυξάνω σε ότι αναφέρεις.

      Διαγραφή
  33. ΝΑ ΚΑΤΆΘΕΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΣ
    ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    Ο ΔΕ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΟΥ ΤΙΣ ΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΕΛΕΟΣ - ΤΣΙΚΡΙΚΟΝΗ - ΝΙΚΑΚΗ
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΥΜΦΩΝΟ
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΑΙΚΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
    Κ. ΣΤΑΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συγχαρητήρια φίλε μου καλέ Μπάμπη. Πάντα άρχοντας πάντα υπεράνω από μικρότητες πάντα βοηθός χωρίς αντάλλαγμα.
    Όλοι σε περιμέναμε για δήμαρχο. Δεν πειράζει. Μαζί με τον Τίγκα θα προσφέρεις πολλά.
    Βαρεθήκαμε τους άχρηστους και τους κενούς.
    Μαζί σου φίλε μέχρι την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΙΚΗ.
    Ο κολλητός σου συμφοιτητής Κώστας ή Κωστάρας όπως με αποκαλούσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ήρθε η ώρα το πατσουροασκέρι να πάει σπίτι του , όπως και ο κάθε τυχάρπαστος που βρήκε μια καρέκλα και νόμιζε ότι έπιασε τον πάπα από κει που δεν πιάνει μελάνι.
    ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕ
    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπράβο κ.Στάϊκο , μπράβο κ.Τίγκα επιτέλους πρυτάνευσε η λογική για το καλό του Δήμου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι ευχάριστη έκπληξη αγαπητέ φίλε Μπάμπη.
    Τώρα διάβασα την ανακοίνωση της συνεργασίας σου με τον κο Τίγκα.
    Είναι ο καλύτερος που θα μπορούσες να συνεργαστείς.
    Πολλά συγχαρητήρια.
    Καιρός να αλλάξει κάτι καλό και να δούμε πάλι να γίνονται έργα σημαντικά στην πόλη μας.
    Προχώρα και να σε δούμε στον τομέα των δημοτικών έργων όπου θα διαπρέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μακάρι να πετύχετε για το καλό της πόλης μας. Αρκετά πια. Μας έπνιξαν τα σκουπίδια και η βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.
    ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
    ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΓΚΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλή σας επιτυχία. Τέλειος συνδυασμός. Θα σας ακολουθήσουν πολλοί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο δήμαρχος θα χάσει τον ύπνο του. Σίγουρα δεν περίμενε τέτοια σύμπραξη. Θεωρούσε "τελειωμένο" τον Στάικο. Ο Τίγκας έκανε την καλύτερη πολιτική κίνηση της δεκαετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις τόσες δηλώσεις συμπαράστασης και αγάπης στην κοινή προσπάθεια με τον άξιο και αγαπητό φίλο Κώστα Τίγκα. Να είστε όλοι υγιείς και αισιόδοξοι.
    Σας ευχαριστώ από καρδιάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Να είστε πάντα καλά κύριε Στάικε.
    Καλή σας επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πολλά συγχαρητήρια !!!
    Από τις δικές σας κινήσεις εξαρτάται αν θα κερδίσετε τις εκλογές.
    Ο Αποστολόπουλος τέλειωσε.
    Όλοι περίμεναμε μια τέτοια κίνηση με νέα δυναμική.
    Έχετε δυνατό πυρήνα.
    Καλή επιτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΠΡΑΒΟ!Τώρα μόλις διάβασα την είδηση της συνεργασίας σας.Υστερα από πολλά χρόνια ο δήμος μας θα δει καλλίτερες ημέρες.Πλαισιωθείτε με δημότες
    ικανούς και σοβαρούς που θα δουλέψουν για το καλό όλων μας και είμαστε στο πλευρό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλή επιτυχία και κάθε προκοπή κύριε Στάικε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γέμισε η ανάρτηση με πρωτοφανή σχόλια υπέρ σας κύριε Μπάμπη.
    Ο κόσμος δεν ξεχνά.
    Σας τιμά και θα συνεχίσει να σας τιμά μέχρς ότου πάρετε μια θεσμική θέση στο δήμο μας.
    Είστε ο μόνος που πρόσφερε τόσα πολλά.
    Κανείς τους δεν πρόσφερε τίποτα ανιδιοτελώς.
    Κανείς δεν θα γίνει ποτέ " Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ".
    Είστε η έννοια του "ΚΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"
    Καλή σας επιτυχία.
    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλή επιτυχία .
    Καλωσορίζουμε την νέα δημοτική αρχή.
    Δήμαρχος Τίγκας , στα δημοτικά έργα ο Στάικος. Επιτέλους να ξεκουμπιστούν οι άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ότι σπέρνεις , θερίζεις κύριε δήμαρχε.
    Όλη αυτή η "έκρηξη" συμπαράστασης στον κύριο Στάικο θεωρείς ότι είναι τυχαία ;
    Αν υπήρχε σωστή διοίκηση από σένα και τους συνεργάτες σου , θα υπήρχε το ίδιο "πάθος" για αλλαγή στη δημοτική αρχή ;
    Ο αξιόλογος σίγουρα κύριος Στάικος νομίζεις ότι θα είχε την ίδια ανταπόκριση αν τον αξιολογούσες εσύ πρώτος;
    Ο κόσμος είδε την απαξίωση ο κόσμος είδε ότι τον είχες " ξεχασμένο" επίτηδες τόσα χρόνια και αντέδρασε ανάλογα με πρωτοφανή δείγματα συμπαράστασης.
    Αν υπήρχε σωστή διοίκηση χωρίς σπαταλες χωρίς απραξία χωρίς αυτοπροβολή τότε ισως να ήταν όλα διαφορετικά.
    Ο κόσμος βαρέθηκε τους ψεύτες.
    Ας πρόσεχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΟΝΤΩΣ "ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ" ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΙΚΟ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.
    ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΚΑΘΟΔΟΥ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ .
    ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΜΑΤΟ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ "ΗΛΙΑ ΜΑΣ" ΟΠΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ "ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ".
    ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΨΕΜΑΤΑ , ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ , ΕΠΑΡΣΗ ,ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ, ΤΟΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ , ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑΙΚΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.
    ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ .
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ .
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΛΕΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πριν πάω στη δουλειά είπα να σου γράψω κι εγώ όπως τόσοι άλλοι ένα ολόψυχο
    " ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΑΜΠΗ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δήμαρχε νομίζω ότι πρέπει να τον "κλέψεις" από τον Τίγκα τον Στάικο. Έχεις χρόνο. Βάλτα κάτω και σκέψου το. Κανείς δεν θα ήθελε απέναντί του τον Στάικο. Βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα. Τόση στήριξη σε υποψήφιο είχαμε να δούμε από τον καιρό του Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συμπολίτη μην υποτιμάς τόσο πολύ τον Σταϊκο!!!χαζός είναι ο Σταϊκος να πάει με έναν αποτυχημένο (ήπιος χαρακτηρισμός) ΔΗΜΑΡΧΟΎΚΟ;;;

      Διαγραφή
  57. Τεράστιες οικονομικά εύρωστες επιχειρήσεις υπάρχουν στον δήμο μας.
    Ένα σουπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας , ένα μεγάλο διαγνωστκό κέντρο , ένα μεγάλο νοσοκομείο και πολλές μικρότερες.
    Πολλά έσοδα , πολλά εκατομμύρια.
    Από όλους αυτούς του οικονομικά "δυνατούς" συμπολίτες μας ας βγει έστω και ένας που έβαλε τόσα πολλά χρήματα σε προσφορές , σε δωρεές , σε βοήθειες όπως ο κύριος Στάικος.
    Γράφει ένας πιο πάνω " να καταθέσει ο Στάικος το "πόθεν έσχες". Τι με νοιάζει εμένα αν το καταθέσει η όχι. Εμένα με νοιάζει που ο υπερήλιξ πατέρας μου εξυπηρετείται στο δημοτικό Πολυιατρείο αφού μένει απέναντι. Χωρίς την προσφορά του Στάικου δεν θα είχε αυτή την δυνατότητα.
    Ας βάλουν και οι άλλοι "πλούσιοι" όσα έβαλε ο Στάικος και θα τους χειροκροτήσουμε όλοι.
    Καλή επιτυχία ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Όλος ο τοπικός τύπος και όλα τα ηλεκτρονικά μέσα πρέπει να στηρίξουν τη νέα κίνηση.
    Όλοι μαζί να αλλάξουμε κάτι σ αυτο τον ταλαιπωρημένο την τελευταία τριετία δήμο.
    Μπουχτίσαμε από εκδηλώσεις χωρίς ουσία μόνο για να φωτογραφίζεται ο δήμαρχος.
    Μπουχτίσαμε από τα ψέματα.
    Μπουχτίσαμε από τον απλησίαστο δήμαρχο.
    Όλοι μαζί με Τίγκα - Στάικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο. ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΧΑΣΕ. ΤΟΝ. ΥΠΝΟ. ΤΟΥ. ΣΤΟΠ.
    ΚΑΛΕΣΕ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. ΣΥΣΚΕΨΗ. ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΓΙΑ. ΝΑ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. ΤΟ. ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΣΤΑΙΚΟΣ. ΣΤΟΠ.
    ΑΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ. ΣΤΟΠ.
    ΤΩΡΑ. ΤΗΝ. ΠΑΤΗΣΕ. ΣΤΟΠ.
    ΚΑΛΗ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΚΥΡΙΕ. ΣΤΑΙΚΕ. ΣΤΟΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Απίστευτο είναι και πρωτόγνωρο. Κανείς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δεν είχε ποτέ τέτοια αποδοχή. Εδώ δεν μιλάμε για "φαινόμενο" Στάικου. Εδώ μιλάμε για "τυφώνα" . Ούτε για δήμαρχος να κατέβαινες. Χαίρομαι πολύ για σένα φίλε Μπάμπη. Τίποτα δεν πάει χαμένο τελικά. Ο Θεός δεν ξεχνά. Ανταποδίδει το καλό που έκανες. Η αγάπη των συνδημοτών σου είναι η καλύτερη ανταμοιβή όπως είπες και συ στην τιμητική εκδήλωση των Θεσσαλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. άρες μάρες κουκουνάρες , τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δήμαρχε πάρε τον Στάικο μαζί σου.
    Δώστου μια αντιδημαρχία για να ξαναβγαίνεις άλλα δέκα χρόνια.
    Το πιο δυνατό όνομα του Παπάγου το χάρισες στον Τίγκα.
    Μεγάλο λάθος.
    Διόρθωσέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ.
    ΜΕ ΣΤΑΙΚΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΧΗΤΕΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλή σας επιτυχία κύριε Στάικε.
    Ο Θεός βοηθός σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο Β ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή