Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ: "ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΔΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ"!

Επειδή θέλουμε να προλάβουμε μερικούς ανώνυμους κουκουλοφόρους, διευκρινίζουμε ότι δεν είμαστε ούτε πρόκειται να γίνουμε κομμουνιστές. Δεν είμαστε με κανένα κόμμα, απεχθανόμαστε τα κόμματα και θεωρούμε ότι ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την καταστροφή της χώρας. 
Ο Νίκος Μπογιόπουλος μπορεί να είναι κομμουνιστής, αλλά πολλές φορές, μα πάρα πολλές φορές λέει στρογγυλά πράγματα και αλήθειες. Χθες λοιπόν από την εκπομπή του στο Real fm είπε ποια είναι η πρότασή...

του: "Να στείλουμε στο διάολο το ΔΝΤ. Αυτό προτείνω. Να τους πούμε στο διάολο και στους δανειστές και στο χρέος απέναντί τους το οποίο έχουμε πληρώσει δυο και τρεις φορές μέχρι τώρα"
Είπε και πολλά άλλα ο Νίκος Μπογιόπουλος, όπως ότι πρέπει να πάρουμε πίσω όσα έχουν ξεπουλήσει για ένα κομμάτι στους δανειστές οι προδοτικές κυβερνήσεις. Να πάρουμε πίσω τις τηλεπικοινωνίες, τον ορυκτό μας πλούτο κ.λ.π.
Να στείλουμε λοιπόν στο διάολο το ΔΝΤ και τους τοκογλύφους. 

5 σχόλια:

  1. Στείλε πρώτα ρε κομμουνιστή Μπογιόπουλε το βρομο κκε σου στο ΔΙΑΟΛΟ . ΣΊΧΑΜΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ το Στσλινικό Φασιστικό απόκομα το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ κκε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μισθός του Μπογιόπουλου είναι 5000 ευρώ . Τόσα του δίνει ο Χατζηνικολάου . Ας μας πει την γνώμη του για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ η για την Μακεδονία να τον καμαρώσουμε τον Κατσαπλιά του ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει ένα αιματοβαμένο χρέος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος προς εκατοντάδες απολυμένους από τα κάτεργα του ΚΚΕ . Αυτό κύριε Μπογιόπουλε το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΚΕ πότε θα το εξοφήσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως σε 500 χρόνια από τώρα το ΚΚΕ να πληρώσει τους απολυμένους από τα κάτεργα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή