Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

"ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ"! ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ...

Πρόσκληση

Οι πρόσφατες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, σε δημόσια...

εμφάνιση με το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη, για την κατασκευή γηπέδου σε τμήμα του πάρκου Γουδή, δηλαδή σε χώρο που έχει θεσμοθετηθεί ως «Μητροπολιτικό πάρκο πράσινου και αναψυχής» (Ν. 4277/2014 και έχει ενταχθεί στις ζώνες προστασίας του Υμηττού (Π.Δ. 187 Δ΄/2011), έχουν προκαλέσει δικαιολογημένες και έντονες αντιδράσεις.
Στο πλαίσιο αυτών των αντιδράσεων, η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή» και η «Διαδημοτική Επιτροπή για την προστασία του Υμηττού» 
σας καλούν σε δημόσια, ενημερωτική συζήτηση, με θέμα :
«ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ»,
την Τρίτη 4 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ.
στο Δημαρχείο στο Χολαργό (Περικλέους 55)
(στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»)

6 σχόλια:

  1. Οπως το μητροπολιτικό πάρκο στο Ελληνικό και το Γουδή που θα γίνονταν πάρκο.
    ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ??????? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!!! Η ΡΙΨΗ ΜΠΑΖΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ !!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ !!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ????? ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΖ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ HOT SPOT ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΤΟ ΠΑΡΚ ΝΤΕ ΠΡΕΝΣ .ΦΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Δ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ !!!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν θέλουν το Γουδή να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ας κατασκευάσουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό ξηλώνοντας το παράνομο hotspot λαθρομεταναστών των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου και να μην κατασκευαστεί το παράνομο τζαμί στον Βοτανικό που θα είναι ένοπλο ορμητήριο λαθρομεταναστών που θα σκοτώσουν Έλληνες με προτροπή Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΚΟΡΕΣ "ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΩΝ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή