Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΡΑΓΙΑ, ΙΔΟΥ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΩΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΕ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ!

Ο Κυριάκος συνεχίζει το «άνοιγμα» στον μεσαίο χώρο...

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είναι το πρόσωπο-έκπληξη που, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατίας», θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας!
Αν και 74 ετών πλέον, ο κ. Μπουτάρης αισθάνεται ακμαίος και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην πολιτική σταδιοδρομία του, ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τώρα μάλιστα που στο τιμόνι της βρίσκεται ένας άνθρωπος που εκτιμά προσωπικά.

Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης και πιστεύει ότι με την κίνηση αυτή θα ολοκληρώσει το άνοιγμα στον λεγόμενο «μεσαίο χώρο» και θα προσελκύσει κεντρώους ψηφοφόρους.
Με μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, αναμένονται οι αντιδράσεις τόσο του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα όσο και του βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα, που είχε διεκδικήσει τη δημαρχία απέναντι στον κ. Μπουτάρη.

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της τελευταίας ΔΕΘ οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, με τον κ. Μπουτάρη να λέει ότι «δεν είμαι Νέα Δημοκρατία», αλλά να συμπληρώνει πως «τον κ. Μητσοτάκη τον στηρίζω, γιατί, προφανώς, είναι ο πιο καλός απ' όλους».
Υπογράμμισε δε πως «ο πρόεδρος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση, ακούει με άλλο αυτί όλες τις απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και έχει και τον τρόπο να φιλτράρει αυτά που πρέπει να κάνουν η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Περιφέρεια και το κράτος».
«Κοινή λογική»
Φιλοφρονήσεις επεφύλασσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που υπενθύμισε ότι η Θεσσαλονίκη έχει μπει στο δίκτυο των 100 πιο ανθεκτικών πόλεων. Απαντώντας, μάλιστα, στα θετικά σχόλια του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι, αν και «είναι γνωστό ότι με τον δήμαρχο προερχόμαστε από άλλους ιδεολογικούς χώρους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε ένα πεδίο κοινής λογικής. Διότι αυτό το οποίο λείπει σήμερα από τη χώρα, αυτό που λείπει κυρίως από τη Δημόσια Διοίκηση σε όλα τα επίπεδα, είναι ακριβώς αυτή η κοινή λογική».
Αυτή ακριβώς η συνάντηση άνοιξε τον δρόμο ώστε σήμερα πια Μπουτάρης και Μητσοτάκης να είναι πιο κοντά από ποτέ σε μια εκλογική συνεργασία που σίγουρα θα ξαφνιάσει πολλούς και θα συζητηθεί!
http://www.dimokratianews.gr/ (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου