Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ 64ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ!

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 64χρονου που είχε βρεθεί στις 21 Φεβρουαρίου τυλιγμένος με σεντόνια και δεμένος με σκοινιά, σε ισόγειο ...
διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και πίσω από το έγκλημα κρύβεται η σύντροφός του.   
Μετά έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, συνελήφθη μια 56χρονη γυναίκα, σύντροφος του θύματος, καθώς οι αρχές συμπέραναν πως εκείνη ήταν η δράστης.    
Η Γερμανίδα, που συζούσε με το θύμα στο διαμέρισμα, αναζητείτο από τις 21 Φεβρουαρίου και τελικά εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.   
Ο 64χρονος είχε βρεθεί τυλιγμένος με σεντόνια, δεμένος με σχοινιά και κολλητική ταινία, ενώ το κεφάλι του καλυμμένο με πλαστική σακούλα. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.   
Η ιατροδικαστική εξέταση κατέδειξε πως το θύμα είχε χάσει την ζωή του περίπου δύο μήνες πριν την ανεύρεση της σορού.   
Στην απολογία της η γυναίκα φέρεται να είπε πως εκείνο το βράδυ ο άνδρας είχε πιει και τσακώθηκαν, ενώ μάλιστα κάποια στιγμή ισχυρίζεται πως την έσπρωξε.   
«Του έδωσα 5-6 ηρεμιστικά χάπια σε πορτοκαλάδα. Δεν ξέρω αν πήρε κι άλλα. Δεν αισθανόταν καλά και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πέθανε», φέρεται να δήλωσε.   
Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι έμεινε δίπλα στο πτώμα 15 μέρες. Επιχείρησε να το δέσει με ιμάντες για να το μετακινήσει και να το βγάλει έξω από το διαμέρισμα, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Όταν άρχισε η έντονη δυσοσμία λόγω της αποσύνθεσης της σορού, αποφάσισε να φύγει.   Με lifo.gr, με πληροφορίες από ΣΚΑΪ και Έθνος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου