Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ!

Την ουρά κάτω από στα σκέλια έβαλαν οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι του διαμερίσματος Χολαργού-Παπάγου, μόλις έμαθαν ότι η Ν.Δ. δεν δίνει το χρίσμα σε κανέναν και προσπαθώντας να ...σώσουν τον εαυτό τους αναζήτησαν προστασία κάτω από την σκέπη των δύο παλαιοντολογικών αυτοδιοικητικών!

Πρώτος απ’ όλους ο Κώστας Τίγκας,  
ενώ μόλις πριν από 2-3 μήνες σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα μας, χαρακτήριζε τους Νικολάου-Ξύδη "δημάρχους του χτες", προσχώρησε στον συνδυασμό του Νικολάου!!! Όσο και αν τιμούμε -και τιμούμε- τον Κώστα Τίγκα για το ήθος και την εντιμότητά του, εν τούτοις η ενέργειά του να υπαχθεί στο ψηφοδέλτιο του Νικολάου, αποτελεί μεγάλη πολιτική γκέλα και ανακολουθία προς τις διακηρύξεις του. Δίνει δηλαδή σαφή εντύπωση στους ψηφοφόρους του, ότι άλλα έλεγε και άλλα έκανε!
Η Σοφία Χρήστου           
και αυτή προβλέπεται να συνεργαστεί με το ψηφοδέλτιο του Νικολάου. Όμως, ακόμη περιμένουμε να μας απαντήσει στο ερώτημα που της υποβάλλαμε, πώς είναι δυνατόν να συνεργάζεται με έναν υποψήφιο Δήμαρχο που καταχρέωσε τον δήμο του (Νικολάου) και όχι με τον δήμαρχο που αφήνει οικονομικά υγιή τον δήμο του. (Ξύδης).
Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος θα συνεργαστεί με τον Ξύδη.       
Όλοι οι παραπάνω, υποβάλλουν τα σέβη τους στις μπαγιάτικες και δίχως προοπτική μέλλοντος υποψηφιότητες Νικολάου-Ξύδη! Τα κριτήρια με τα οποία ο καθένας επιλέγει τον έναν ή τον άλλον Δήμαρχο, είναι καθαρώς προσωπικά και δεν αφορούν στο συμφέρον του δήμου. Επειδή η Σοφία Χρήστου και ο Κώστας Τίγκας τα ...τσούγκρισαν με τον Ξύδη, προσχώρησαν στον Νικολάου!!! Ενώ, ο Χρήστος Δασκαλόπουλος, όντας αριστερός, συνεργάζεται με τον ακροδεξιάς αντίληψης Ξύδη!!!
Είναι δυνατόν όμως να γίνεται αυτοδιοικητική πολιτική με προσωπικά κίνητρα; Να πούμε "Καληνύχτα σε Χολαργό-Παπάγο";
Δεν θα το κάνουμε. Από την εφημερίδα μας θα δώσουμε τον αγώνα μας να αποδοκιμαστούν και να καταψηφιστούν οι πολιτικοί δεινόσαυροι Νικολάου-Ξύδης.

Την ώρα που η εφημερίδα δινόταν για εκτύπωση, η Ντίνα Καλλιοντζή εξακολουθούσε να παραμένει αυτόνομη υποψήφια. Αν και η ίδια είχε δηλώσει ανοιχτή σε συνεργασίες, εκφράζοντας μάλιστα την εκτίμησή της προς τον Ξύδη, εντούτοις κρατούσε αρχές και πολιτικό ήθος, εξαντλώντας έως τελευταίας στιγμής τις όποιες πιθανότητες είχε να συγκροτήσει ανεξάρτητο συνδυασμό. Μπράβο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου