Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..."

γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος
Αρκάδας
Πίσω από όλη αυτή την σιχαμερή εκστρατεία δήθεν υπέρ των ισλαμιστών λαθροπροσφύγων είναι ο...



 ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εφαρμόζει το ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ελλάδος με την μεταφορά σε πρώτη φάση 7.5 εκατ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ και σε δεύτερη φάση, ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
 Οι Γενίτσαροι Δοσίλογοι και Ανθέλληνες ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ALEXIS και ΦΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ γλείφουν το 4ο ΡΑΙΧ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕ εισπράττοντας ΟΦΙΤΣΙΑ σε Τούρκικους Οντάδες . Το Ένδοξο Έθνος των Ελλήνων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πια γιατί οι Νεοέλληνες Γραικύλοι και Ραγιάδες στηρίζουν απατεώνες και καθάρματα.
Εχθρός του ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ είναι ΕΝΑΣ και μόνο. Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ, οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του Κιουταχή και τα Απομεινάρια του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΕΜΑΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, δεν θα ησυχάσουν εάν δεν ξεριζώσουν και την τελευταία ΙΚΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε αυτή την ...... ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ.

Είναι Ντροπή,  Αίσχος και ΚΑΤΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ σε αυτή την πόλη να υπάρχουν 15 υποψήφιοι Δήμαρχοι από τις υγιείς δυνάμεις, την ώρα που οι ΑΓΕΛΕΣ ΛΥΚΩΝ (ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ) κατασπαράζουν τη χώρα μας . Θέλουμε ΕΝΑΝ Δήμαρχο από τον χώρο της κεντροδεξιάς που θα ενώσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ γύρω από μια ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με ένα ποσοστό πάνω από 60% . Σε αντίθετη περίπτωση οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΩΝ και τα ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ και θα αρπάξουν / λεηλατήσουν τις περιουσίες σας.
 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ .

58 σχόλια:

  1. Είσαι ο μόνος που έχεις το ψυχικό σθένος κσι γράφεις άρθρα για το συμφέρον της Πατρίδος και μόνον . Σε ακολουθώ και είμαι μαζί σου . Αντώνιος Θεοδωρακόπουλος Άνω Χολαργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα στον τόπο μας και αυτός είναι ο ρόλος του σύριζα . Λίγοι γράφουν αυτά που γράφεις εσύ . Η Ελλάδα έχει χαθεί δεν υπάρχει επιστροφή . Συμφωνώ και εγώ ένας Δήμαρχος . Ο καλύτερος . Δ Π . ΧΟΛΑΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα κορίτσι 15 χρονών αυτοκτόνησε σε μια διεφθαρμένη Ελλάδα που φροντίζει μόνο λαθρομετανάστες . Θεανώ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ . ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ . ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ . ΠΡΟΧΩΡΑ . Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έκλεισαν τα σύνορα οι εχθροί της Ελλάδος και θα την αιματοκυλήσουν μαζί με τους πράκτορες της Τουρκίας . Όσοι ψήφισαν συριζα ανελ θα το μετανιώσουν αλλά θα είναι αργά . Αυτή την στιγμή στην Τουρκία υπάρχουν άλλα 4 εκατ. μουσουλμάνοι που θα έρθουν στην χώρα μας χωρίς να τους εμποδίσει η κυβέρνηση . Έρχεται μεγάλο κακό και οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3 πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα μικρό παιδί αυτοκτόνησε και το κομματόσκυλο κάνει πλάκα . Αυτοί είναι οι σιχαμένοι που ψηφίζουν άχρηστους και Μαυρογιαλούρους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3 πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήδη οι ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ ενοχλήθησαν και έβαλαν τα γιουσουφάκια τους να κλαψουρίζουν . Εάν φοράς παντελόνια γράψε επώνυμα τις απόψεις σου ΜΙΑΣΜΑ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΕ της σφαλιάρας . ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ . ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3 πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ο 8:51μμ, πρέπει κάποτε να ξυπνήσεις από τον λήθαργό σου και να δείς ό,τι το ''πουλόβερ'' πού αναφέρεις, έχει αρχίσει να ..."ξηλώνεται"!!! Πριν είναι μη αναστρέψιμα τα γεγονότα,
      τουλάχιστον ξύπνα, γιατί μάλλον ''ευφυής'' δεν είσαι...!
      Μ.Φ.π,σ,Ε.

      Διαγραφή
  12. Είναι ιστορικά γνωστό .ότι τις σπάνιες φορές κατά τις οποίες οι Έλληνες ήσαν ενωμένοι μεγαλούργησαν. Το χειρότερο ελάττωμά μας, δυστυχώς πανάρχαιο είναι η διχόνοια. Αυτή είναι ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού. Το να θέλει κανείς να ενώσει τους Έλληνες σε εθνικό επίπεδο,αποτελεί χίμαιρα. Ας κάνουμε όμως εμείς την αρχή και ας ενωθούμε, τουλάχιστον, στον Δήμο μας όσοι πιστεύουν σε αξίες και το κριτήριο τους είναι οι πράξεις και τα αποτελέσματα.Ας σκοτώσουμε την αρχομανία και τα μικροσυμφέροντα. Από τα σταλινικά απολιθώματα δεν περιμένουμε τίποτα διότι αυτοί μονίμως πλέκουν το σάβανο του Ελληνισμού. Αυτό αποδεικνύουν οι πράξεις και οι επιλογές τους . Ας δώσουμε εμείς το παράδειγμα της ενότητος με αντικειμενικό κριτήριο την ικανότητα των Δημάρχων που ψηφίζουμε.Ας πάψουμε να είμαστε χίλια κομμάτια και ας μάθουμε να στηρίζουμε τον βέλτιστο όχι τον επικοινωνιακό ή ακόμα χειρότερα όποιον νομίζουμε ότι θα μας κάνει προσωπικές εξυπηρετήσεις. Ας κάνουμε εμείς την αρχή στην πόλη μας και που ξέρεις μπορεί να το μιμηθούν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι ιστορικά γνωστό .ότι τις σπάνιες φορές κατά τις οποίες οι Έλληνες ήσαν ενωμένοι μεγαλούργησαν. Το χειρότερο ελάττωμά μας, δυστυχώς πανάρχαιο είναι η διχόνοια. Αυτή είναι ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού. Το να θέλει κανείς να ενώσει τους Έλληνες σε εθνικό επίπεδο,αποτελεί χίμαιρα. Ας κάνουμε όμως εμείς την αρχή και ας ενωθούμε, τουλάχιστον, στον Δήμο μας όσοι πιστεύουν σε αξίες και το κριτήριο τους είναι οι πράξεις και τα αποτελέσματα.Ας σκοτώσουμε την αρχομανία και τα μικροσυμφέροντα. Από τα σταλινικά απολιθώματα δεν περιμένουμε τίποτα διότι αυτοί μονίμως πλέκουν το σάβανο του Ελληνισμού. Αυτό αποδεικνύουν οι πράξεις και οι επιλογές τους . Ας δώσουμε εμείς το παράδειγμα της ενότητος με αντικειμενικό κριτήριο την ικανότητα των Δημάρχων που ψηφίζουμε.Ας πάψουμε να είμαστε χίλια κομμάτια και ας μάθουμε να στηρίζουμε τον βέλτιστο όχι τον επικοινωνιακό ή ακόμα χειρότερα όποιον νομίζουμε ότι θα μας κάνει προσωπικές εξυπηρετήσεις. Ας κάνουμε εμείς την αρχή στην πόλη μας και που ξέρεις μπορεί να το μιμηθούν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Παραλάβατε ΈΘΝΟΣ, το μετατρέψατε σε οίκο ανοχής και...ισλαμικό χαλιφάτο θα το παραδώσετε"!!!
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;;;
    Η χώρα βουλιάζει στον βούρκο της αλλοπρόσαλλης και άθλιας πολιτικής που εφαρμόζουν, όντας ''ασκούμενοι'', οι ερασιτέχνες και συμπλεγματικοί της συγκυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Αγωνιούν μόνο για τα "οφίκιά" τους που επιτέλους(!) απέκτησαν, εξαργυρώνοντας την αναμονή και διαλεκτική δεκαετιών, στους "διαδρόμους" της αριστερής μπουρδολογίας και ψευδοθολοκουλτούρας!!
    Εσμός από αριστερούς Διεθνιστές, μαζί με μεταλλαγμένους δηθενιστές, που εξακολουθούν να εμμένουν από "ιδεοληπτικό ψυχαναγκασμό", επαναλαμβάνοντας τα τραγικά λάθη των "μπολσεβίκων πατεράδων τους", χωρίς να διδαχθούν από το παρελθόν και κυρίως, χωρίς κανέναν ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ για το ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράττουν εις βάρος του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, με την μωροφιλοδοξία και την άκρατη αδιαλλαξία τους!!!
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ η "κυβέρνηση της ...αριστεράς και της προόδου" -θυμάστε το παλαιό μότο- από την στιγμή που απώλεσε οριστικά το... πολυδιαφημισμένο(!) "Ηθικό Πλεονέκτημα", απροκάλυπτα πλέον οδηγεί την χώρα με το ..."νέο αφήγημα(!)" σε όλεθρο και εν τέλει στην "εξαφάνισή της" από τον χάρτη των πολιτισμένων Χριστιανικών κρατών!!!
    Γι΄ αυτό επαναλαμβάνω, παραλάβατε ΈΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ σας επιτρέπουμε να το μετατρέψετε σε οίκο ανοχής, όπου ο κάθε ανώμαλος μπαίνει όποτε θέλει, κάνει την "δουλειά του", χωρίς να δίνει λογαριασμό... και ισλαμικό χαλιφάτο ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ να το παραδώσετε, όταν οι ορδές των μουσουλμάνων γκρεμίσουν τις Εκκλησιές ΜΑΣ και στην θέση τους ορθώσουν τα τζαμιά ΤΟΥΣ!!!
    Ξεκουμπιστείτε τώρα, όχι μόνο από την κυβέρνηση και την πολιτική...ξεκουμπιστείτε από την Ελλάδα...πρίν την καταστρέψετε εντελώς!!! ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ(!!) και ο λαός δεν επιθυμεί και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ άλλο, την παραμονή της "πρώτης φοράς"...αριστεροφασιστεράς σας!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε λίγες ημέρες πλησιάζει η 25η Μαρτίου και πολλοί έχουν ξεχάσει τα 400 χρόνια Σκλαβιάς και Φυλακής όπου οι Τουρκομογγόλοι Φονιάδες και φίλοι του Τσίπρα εξόντωσαν 12.5 εκατ. Έλληνες μέσα από αμέτρητα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ . Εμείς οι πραγματικοί Έλληνες δεν ξεχνούμε τα εγκλήματα της Σταλινικής συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Ελληνισμού και θα έρθει μέρα που θα τους κάνουμε να το πληρώσουν ακριβά . Χρέος όλων μας είναι να στηρίξουμε για Δήμαρχο αυτόν που πράγματι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας και όχι τον κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ . Ο χρόνος θα δείξει πιος είναι ο καλύτερος και τους άλλους θα τους στείλει στα αζήτητα . ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΑΝΕΛ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ότι και να λέει ο καθένας η να σκέφτεται η ιδέα του Παναγιώτη Αλεξόπουλου για έναν Δήμαρχο ικανόν και άξιο από την κεντροδεξιά πιστεύω ότι είναι σωστή και πρέπει όλοι να το σκεφτούμε . Αυτό το χάλι με πολλούς υποψηφίους από την ίδια παράταξη μόνο κακό κάνει σε όλους μας και δίνει δικαίωμα στους απατεώνες της αριστεράς να μας χλευάζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3 πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...εσύ κάποτε πρέπει να ξυπνήσεις από τον λήθαργό σου.
      Το πουλόβερ που αναφέρεις έχει αρχίσει να... "ξηλώνεται"!
      Τουλάχιστον "ξύπνα", γιατί μάλλον ευφυής δεν είσαι...!
      Μ.Φ.π,σ,Ε.

      Διαγραφή
    2. 3 πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ

      Διαγραφή
  19. Μια μικρή μειοψηφία αρουραίων είναι οι λωποδλυτες συριζο ανελ στον Δήμο μας και έχουν καβαλήσει το καλάμι οι ξεφτιλισμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτός είναι κατάντημα ενός ελεεινού αριστερού συστήματος που έχει μετατρέψει την νεολαία σε κουρδισμένες Μαριονέτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προσεξε μη φας μερικα Πακιστανικα πουλακια και ερθεις στα ισα σου. Τοτε μονο πουλοβερακια θα πλεκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3 πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων Παπάγου Χολαργού δεν θέλει λαθρο πρόσφυγες στον Δήμο μας . Το ίδιο και η κεντροδεξιά . Κανείς δεν θέλει αυτό το χάλι που συμβαλινει στο Σχιστό και στο Ελληνικό να συμβεί και εδώ όπου ναρκωτικά , πόρνες , άγριες συμπλοκές μεταξύ τους και Ιμάμηδες έχουν κάνει την ζωή των κατοίκων κόλαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η απάντηση του δήμαρχου με τον παπαγάλο του είναι τα πουλάκια που πλέκανε πουλόβερ. Πολυ καλό επιχειρημα από έναν άχρηστο δήμαρχο. Ουστ ρεεεεεερε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Τσίπρας του βρομο συριζα διόρισε την αδελφή του αληταρά Καρανίκα στο Δημόσιο . Η Ξανθούλα όπως την λένε την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ της αριστεράς βρίζει μέρα νύχτα την Σημαία , την Ελλάδα και όλες τις Εθνικές Εορτές . Αυτή η βρώμα πριν λίγα χρόνια έβριζε τον ταξιτζή που δολοφόνησαν αριστεροί τρομοκράτες στην Πάρο . Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό το ΣΚΥΛΟΛΟΙ του Τσίπρα είναι μεγάλη πληγή για την Ελλάδα και τα Ελληνόπουλα . Γ.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ . ΟΛΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΚΑΙ Μ&//#&#Σ ΕΙΣΑΙ . ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ; ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ Μ$#@&$@Α ; ΤΟΣΟ Μ#$/&/#Σ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΕ ΦΛΩΡΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3 πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι επικεφαλής των παρατάξεων αντί να διορίζουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους στο Δημόσιο ας ασχοληθούν με τα προβλήματα του Δήμου μας όπως η Καταπάτηση του Υμηττού στο κορακοβούνι από την ΕΥΔΑΠ όπου είναι όλα αυθαίρετα εκεί γύρω και δεν μιλάει κανείς . Πολύ καλή η σκέψη για έναν Δήμαρχο που θα ενώσει την πλειοψηφία των κατοίκων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο συριζαίος Καρανίκας διόρισε όλο του το σόι στο Δημόσιο . Οι συριζαίοι άρχισαν το πλιάτσικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ . ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο δήμαρχος έβαλε τα τσιράκια του να γράφουν για πουλάκια και πουλόβερ. Όσο ξεφτίλας είναι αυτός τόσο ξεφτίλας είσαι και συ που τα γράφεις. Εικοσαρικάκι πήρες ε. Τόσο δίνει στα παπαγαλάκια γνωστή τακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Ελληνικό γίνεται χαμός από τους λαθροπίθηκους του Αφγανιστάν . Τα ίδια θα γίνουν και εδώ .

      Διαγραφή
  32. Η περιοχή γύρω από την εκκλησία Φανερωμένης και η Βουτινά είναι σε αθλία κατάσταση . Πρέπει να γίνει από την αρχή ανάπλασης όλης της περιοχής . Συμφωνώ και εγώ για ένα Δήμαρχο που να έχει και ανθρωπιά μέσα του και όχι για καμιά δεκαριά υποψηφίους που να θέλουν να βολευτούν και μόνο . Δεν θέλω ο Χολαργός που γεννήθηκα να γίνει τριτοκοσμικό ανατολίτικο παζάρι λαθρομεταναστών και να μαζευτούν όλοι οι εγκληματίες εδώ . Η πρόταση του Τίγκα είναι όλο ασάφειες και δεν λύνει το πρόβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια φίλε ΑΡΚΑΔΑ . Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν οι ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ . Έχουν χάσει τον ύπνο τους . Δεν γνωρίζουν ότι αυτή την φορά δεν έχει κορόιδα . Εύχομαι ολόψυχα η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ να αγκαλιασθεί από χιλιάδες κατοίκους και να ακουσθεί η φωνή μας για μια ισχυρή Δημοτική Αρχή .

      Διαγραφή
  33. Αυτοί που τό έσκασαν από την Συρία και εισέβαλαν παράνομα στην χώρα μας δεν είναι πρόσφυγες . ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ την ώρα που χιλιάδες κορίτσια πολεμούν τους ΙΑΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ και ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ πεθαίνοντας για την ΕΛΑΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδος τους . Αυτοί που σκοτώνουν και βιάζουν αθώωους Έλληνες δεν είναι πρόσφυγες . Είναι δολοφόνοι και απάνθρωπα κτήνη που οι ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ του βρομο συριζα τους έφεραν στην Πατρίδα μας για μια νέα στυγνή σκλαβιά . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η προδοσία αυτής της κυβέρνησης της αριστετάς δεν έχει πάτο . Αφαιρούν την Ελληνική Ιθαγένεια από ομεγενείς στις Ρωσικές Δημοκρατίες και την δίνουν σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρο Αφγανούς Πακιστανούς . Μιλάμε για Μεγάλα Τομάρια οι συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η προδοσία αυτής της κυβέρνησης της αριστεράς δεν έχει πάτο . Αφαιρούν την Ελληνική Ιθαγένεια από ομεγενείς στις Ρωσικές Δημοκρατίες και την δίνουν σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρο Αφγανούς Πακιστανούς . Μιλάμε για Μεγάλα Τομάρια οι συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΨΩΡΙΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ . Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΕΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΖΗΤΩ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 . ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ . Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΕΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΖΗΤΩ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 . ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη Βραχιολίδι πάρε και τον Αλεξόπουλο μαζί σου στο βραδυνό δελτίο του Μυλωνάκη . Είναι ο μόνος που φοράει παντελόνια στον Δήμο μας εδώ και πολλά χρόνια . Όποιος τον αγνοήσει θα πάθει ζημιά . Τον εμπιστεύονται πολλοί για τις Πατριωτικές του θέσεις και τον ακολουθούν .

      Διαγραφή
  38. Οι συριζαίοι βαφτίζουν πρόσφυγες πράκτορες της Τουρκίας και δολοφόνους ισλαμιστές . Η χώρα μια μέρα θα γίνει Ολοκαύτωμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπραβο ολοι πρεπει να στηριξουμε την κινηση και πρεπει να κατεβει συνδιασμος με επικεφαλη τον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ. εξω οι ξενοι απο την ελλαδα.
    υγ. στηριζουμε ολοι εφημεριδα δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. pou pas re panagiotaki fasistako an den eixes tis plates ton xryson aygon tis perioxis, tha psaxnes trupa na mpeis mesa. FASISTES KOYFALES ERXONTAI KREMALES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως εσύ ο συγκεκριμένος είσαι πολύ ''μικρός'' για να μπορέσεις να κρεμάσεις οποιονδήποτε Έλληνα Πατριώτη, γιατί είσαι γυμνοσάλιαγκας και φερέφωνο των εθνοπροδοτών...!
      Αν τώρα, επιμένεις να στήσεις κρεμάλες για να κρεμάσεις φασίστες, τότε ''ξεκίνα'' από τους αρχηγούς σου, τους τσιπροκαμμένους...και μετά βλέπουμε και για σένα, κοιμισμένε...!!
      ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

      Διαγραφή
  41. Μάθε και γράψε Ελληνικά βλάκα γιουσουφάκι του Αλή Πασά και μπάσταρδο του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕΡ . Εάν φοράς παντελόνια ΑΝΑΝΔΡΕ ΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ να σε καμαρώσουμε και όχι να κρύβεσαι σαν τον αρουραίο στον βούρκο της ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε ψωριάρη λαθροσυριζαίε του Ηρώδη πως του ξέφυγες και δεν σε έπνιξε .......... Όλοι οι αριστεροί είναι κότες και απεολούν εκ του ασφαλούς οι λουλούδες .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οι μεγαλύτεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ είναι οι συριζαίοι που γλείφουν την Μέρκελ και αρπάζουν σπίτια Ελλήνων για να τα δώσουν σε λαθρο πήθικους του ΣΦΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ . ΝΕΦΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αλεξοπουλε σταματα να γράφεις όλη την ώρα με διαφορετικά ονόματα. Είσαι αστείος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εσύ ρε βλάκα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΗ ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ αν έχεις αρ........ . Ο Αλεξόπουλος εδώ και 30 χρόνια σας ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ... είπε ο ανώνυμος σχολιαστης που παθιασμενα στηρίζει Αλεξοπουλο... Ρε "Αρκαδα" στα αλήθεια πιστεύεις ότι δεν έχουμε καταλάβει ότι τα γράφεις όλα τα σχόλια μόνος σου; Μη σταματας όμως... Γελάμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όταν θα σε πηδήξουν οι ισλαμοποίθηκοι σου εσένα και την οικογένεια σου έλα να κάνεις τα παράπονα σου στον Αλεξόπουλο . Τότε να ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε Νίκο ....... η δεν σε λένε Νίκο . Εσένα ρε ΒΛΑΚΑ έβαλαν να κάνεις τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ; Τόσο ξςφτίλας είσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ρε Νίκο ....... η δεν σε λένε Νίκο . Εσένα ρε ΒΛΑΚΑ έβαλαν να κάνεις τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ; Τόσο ξςφτίλας είσαι ; Κρίμα τα νιάτα σου ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αρκαδα είσαι για τα πανηγύρια. .. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή