Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

αποκλειστικό!!! ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ!


Ο Δήμαρχος Χολαργού Δ. Νικολάου απευθύνει μέσω του τοπικού Τύπου πρόσκληση-πρόκληση προς τον Δήμαρχο Παπάγου Ξύδη για να δώσουν συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα (η ώρα, ακόμη και τυχόν αλλαγή στην ημέρα μπορεί να συμφωνηθούν) με βασικό θέμα τα οικονομικά των δύο δήμων.
Ο κ. Νικολάου σε σύντομες δηλώσεις του προς τους τοπικούς εκδότες, είπε:
"Ο δημότες Χολαργού-Παπάγου που θα προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν τον νέο δήμαρχο πρέπει να γνωρίζουν ποια είναι τα οικονομικά του δήμου τους. Δεν μπορεί να εμφανίζεται τεχνηέντως ότι ο δήμος Χολαργού είναι γεμάτος χρέη και ο αντίστοιχος δήμος Παπάγου ότι είναι απολύτως υγιής οικονομ ικά. Ο κ. Ξύδης ας έρθει στην συνέντευξη τύπου και ας εξηγήσει στους δημοσιογράφους αν χρωστάει, πόσα χρωστάει ή τελικά δεν χρωστάει τίποτε και έχει αποθεματικό, όπως διατείνεται ο ίδιος. Ας βγάλει ο καθένας μας τα οικονομικά του δήμου του ενώπιον των δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου".
Με την πρόσκληση-πρόσκληση αυτή που απευθύνει ο κ. Νικολάου αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις αμέσως προσεχείς ημέρες ή και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου