Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!



Η κοινωνία βράζει από οργή και αγανάκτηση εδώ και ένδεκα μήνες. Από τότε που ο Παπανδρέου αποφάσισε να βάλει την χώρα στη μέγγενη του ΔΝΤ. Από τότε που συνεθλίβησαν οι μισθοί, οι συντάξεις και τα επιδόματα. Από τότε που η Κυβέρνηση καταλύοντας κάθε έννοια του Συντάγματος, ψήφισε υπακοή της Ελλάδος στο Μνημόνιο, το οποίο εκτός των άλλων υποθήκευε ακόμη και την Ακρόπολη.
Η κοινωνία σχηματίζει μέτωπο κατά των απαράδεκτων και αυθαίρετων αυξήσεων (από 40%-50%) στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Όταν μάλιστα βγαίνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από την Βουλή και ονομάζει παραβάτες τους πολίτες που δεν πληρώνουν (γιατί δεν έχουν) τα διόδια ή τα εισιτήρια των λεωφορείων και με μοχλό την Δικαιοσύνη θα τους συλλαμβάνει και θα τους οδηγεί στην φυλακή, τότε οσονούπω η λάβα της οργής θα σκεπάσει τα πάντα.
Ο Παπανδρέου ενεργεί ως δικτάτορας και όχι ως Πρωθυπουργός μιας Δημοκρατικής χώρας, πόσο μάλλον της χώρας που γέννησε την Δημοκρατία.

Η Κυβέρνηση Παπανδρέου, αποστασιοποιημένη από τα προβλήματα του καθημερινού πολίτη, οδηγεί την χώρα στην απόλυτη καταστροφή και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της. Η τρόϊκα το δήλωσε καθαρά κατά την τελευταία της επίσκεψη στην Αθήνα: «Υποθηκεύστε τους κρατικούς σας πόρους και την δημόσια περιουσία σας».Μπήκε κατευθείαν στο ψητό η τρόϊκα αφού είδε ότι ο Παπαδρέου τηρεί ως πειθήνιο σκυλάκι ό,τι της ζητήσει.
Και όπως υπέγραψε το Μνημόνιο εν μία νυκτί, όπως τα νομοσχέδια υπογράφονται από τον Παπακωνσταντίνου και απλά έρχονται προς κύρωση στην Βουλή, έτσι υπολογίζουν ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου θα υποθηκεύσει τους κρατικούς πόρους και την δημόσια περιουσία της!
Όμως ο Έλληνας δεν θα αντέξει άλλη ταπείνωση. Αρκετά τον ξεφτίλησε μέχρι τώρα αυτή η Κυβέρνηση των αρνησιπάτριδων και υποτακτικών στα κελεύσματα των χαρτογιακάδων της τρόϊκας.
Η οργή ολοένα και φουντώνει. Οι πορείες αντίστασης κατά των φασιστικών μέτρων της Κυβέρνησης συνεχώς γιγαντώνονται.  Πυκνώνει τις τάξεις τους και το μέτωπο των πολιτών κατά της πληρωμής των διοδίων.
Το καζάνι αναμένεται να σκάσει και να κάψει όλους αυτούς που σχεδίασαν την υποδούλωση της χώρας στους διεθνείς κερδοσκόπους και τοκογλύφους.
Ο Παπανδρέου θα έχε την τύχη του Μουμπάρακ, που γκρεμίστηκε από την εξουσία λόγω του λαϊκού ξεσηκωμού. Ο Αιγύπτιος βέβαια ήταν ένας δικτάτορας. Ο Παπανδρέου αποφασίζει δικτατορικά τον θάνατο της Ελλάδος και του Έλληνα με δημοκρατικό προσωπείο.  
    

3 σχόλια:

  1. ειναι μεγαλος αλητης-φασιστας-να φυγει αυτος και η παρεα του////ο λαος στο δρομο////θανατος και στους τριακοσιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπανδρεου θρασιδειλε φασιστα φυγε εσυ και η παρεασου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με ελικοπτερο θα φυγει το παιδι, και θα παει απευθειας σρο μαιαμι οπου θα περασει ζωη βασιλικη!και οι ελληνες στα σκατα που μας αφησε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή