Σάββατο 9 Απριλίου 2011

σοκ! ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!

ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΩΛΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
"ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ" 
ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ!

Ένας ευϋπόληπτος Χολαργιώτης, έχοντας δημιουργήσει μια ευτυχισμένη, πολύτεκνη οικογένεια, άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να σχολιαστεί τίποτε σε βάρος του, βρίσκεται μπλεγμένος στο κύκλωμα των νονών της νύχτας και το όνομά του συνυπάρχει με τους άλλους 216 κατηγορούμενους του μεγάλου αυτού κυκλωματος, που εξάρθρωσε πριν από δέκα περίπου ημέρες το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας.
Η κατηγορία που βαρύνει τον Χολαργιώτη, φαίνεται πως είναι ατεκμηρίωτη, γιατί δεν εμφανίζεται να έχει διαπράξει κανένα αδίκημα! Απλά, η φωνή του ακούγεται να συνομιλεί τηλεφωνικά με έναν από τους εκβιαστές και από τα μεγάλα ονόματα του κυκλωματος.
Όπως υποστηρίζει ο ίδιος και οι δικηγόροι του, το να συνομιλεί κάποιος τηλεφωνικά δεν σημαίνει ότι έχει διαπράξει και αδίκημα, διότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει στο τηλέφωνο τον καθένα.
Ο ίδιος ο Χολαργιώτης "ούτε υπήρξε μέλος καμιάς συμμορίας, ούτε κανένα ποινικό αδίκημα διέπραξε και το μόνο που κοίταζε ήταν η δουλειά του και η οικογένειά του".
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ...δέσουν την υπόθεση, όμως ο Χολαργιώτης δεν φαίνεται να έχει συμμετάσχει πουθενά στο κύκλωμα, παρά μόνον ακούγεται να συνομιλεί τηλεφωνικά μέ έναν από τους εκβιαστές, χωρίς πάλι -όπως λένε οι πληροφορίες- να τεκμηριώνεται κάποιο αδίκημα από την συνομιλία αυτή.
Γι' αυτό τόσο ο ίδιος όσο και οι δικηγόροι του υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι σε περίπτωση που οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, θα αθωωθεί πανηγυρικά.
Όμως, ο ίδιος λέει ότι είναι μεγάλη αδικία να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη από μια απλή τηλεφωνική συνομιλία και αυτή την στιγμή να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να προφυλακισθεί, ενώ έχει απολυθεί και από την δουλειά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου