Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ 
ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Αυξάνονται και πληθύνονται οι λαθρομετανάστες στον Χολαργό! Η κατάσταση μέρα με την μέρα επιδεινώνεται σε βάρος της ποιότητας ζωής της πόλης και των ελεύθερων επαγγελματιών οι οποίοι εν μέσω τραγικής οικονομικής κρίσης, βλέπουν τους παράνομους μετανάστες να τους αρπάζουν την ελάχιστη πελατεία, με την πραμάτεια τους απλωμένη καταμεσής των πεζοδρομίων!
Από την 3η στάση Χολαργού έως και την 6η στάση (παλαιό jumbo), καθημερινά πραγματοποιείται ένα πανηγύρι παράνομης αγοράς από λαθρομετανάστες, τούς οποίους η δημοτική αρχή αδυνατεί να αντιμετωπίσει. Οι δημοτικοί αστυνόμοι, οι οποίοι κάνουν καθημερινές περιπολίες, βλέπουν ότι με τις απλές συστάσεις, παίζουν ένα κρυφοκυνηγητό το οποίο περισσότερο διασκεδάζουν οι λαθρομετανάστες, παρά ενοχλούνται από αυτό. Κάνουν ένα διάλλειμα 5-10 λεπτών και μόλις οι δημοτικοί αστυνόμοι φύγουν, ξαναστήνουν το εμπόρευμά τους λες και δεν έχει συμβεί τίποτε!
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δασκαλόπουλος μάς είπε ότι ...εξετάζει με την νομική υπηρεσία του δήμου, εάν είναι εφικτή και υλοποιήσιμη η λύση που του πρότεινε ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ",  το ψέκασμα με σπρέϋ των εμπορευμάτων των λαθρομεταναστών, παρουσία αστυνομικού οργάνου ή δημοτικού αστυνόμου. Έχει παρέλθη περίπου ένα 20ήμερο από την ημέρα που προτείναμε την δραστική και ήδη εφαρμόσιμη σε άλλες περιοχές λύση και ο κ. Δασκαλόπουλος ακόμη ...ψάχνει την λύση! Το ίδιο δάστημα οι παράνομοι μετανάστες-μικροπωλητές, έχουν αυξηθεί σαν τις ακρίδες!
Είναι σαφές ότι έχουν δώσει...σύρμα ανάμεσά τους ότι στον Χολαργό δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο και γι' αυτό τον λόγο έχουν κάνει επιδρομή στην περιοχή.
Το Πάσχα πλησιάζει και οι επαγγελματίες περιμένουν πώς και πώς να βγάλουν τα σπασμένα όλων των προηγούμενων μηνών, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους και κυρίως να αποπληρώσουν το ΦΠΑ και την περαίωση στην εφορία, οι περισσότεροι από τους οποίους τα χρωστάνε! Βλέποντας όμως ότι μέσα σε όλα έχουν να αντιπαλέσουν τους λαθρομετανάστες οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι, νιώθουν κυριολεκτικά καταδικασμένοι!

Τι να πούμε ρε παιδιά; Επιτέλους τόσο πολύ κοσκίνισμα χρειάζεται;
Ζούμε σε ευνομούμενη Πολιτεία ή τελικά είμαστε έρμαιο του κάθε παράνομου;
Δήμαρχε Ξύδη, έχεις δείξει ευαισθησία προς τους επαγγελματίες και την τοπική αγορά. Χρειάζεται τόλμη και δραστικές αποφάσεις, τις οποίες έχεις αποδείξει ότι μπορείς να πάρεις.
Ιδού λοιπόν η πρόκληση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου