Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ PARKING Ή ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ;


Το Δημοτικό parking της οδού Περικλέους, το οποίο προσφέρει δωρεάν θέσεις στάθμευσης για τον κόσμο, κοντεύει να καταληφθεί από εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα! Εάν η δημοτική αρχή δεν λάβει άμεσα μέτρα, ο χώρος αργά η γρήγορα θα μετατραπεί σε μάντρα πεπαλαιωμένων οχημάτων ή κοινώς νεκροταφείο αυτοκινήτων!!!
Ήδη αυτή την στιγμή  τρία αυτοκίνητα του είδους σταθμεύουν επί μήνες στον χώρο.   Όλα έχουν σπασμένα τζάμια, το ένα δεν φέρει πινακίδες, ενώ σε άλλο υπάρχει κολλημένο στο τζάμι του και το ενδεικτικό σήμα προειδοποίησης από τον Δήμο προς τον ιδιοκτήτη, προκειμένου να το αποσύρει!!!
Και καλά βρε παιδιά, βλέπετε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο μέσα σε δημοτικό parking στην πόρτα του οποίου υπάρχει μεγάλη πινακίδα που ενημερώνει ότι τα αυτοκίνητα μπορούν να παραμένουν στον χώρο το πολύ 4 ημέρες και τοποθετείτε ειδικό προειδοποιητικό σήμα, δίνοντας ουσιαστικά το ελεύθερο στον  κάτοχό του να το διατηρεί επί μήνες στο σημείο;
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε δείχνουν του λόγου το αληθές. Εφόσον η δημοτική αρχή επιτελεί κοινωνικό έργο, οφείλει να απομακρύνει άμεσα τα οχήματα αυτά. Αφήστε που πολλοί έχουν αραγμένα τα οχήματά τους για μήνες στο δημοτικό parking και τους βάζουν κουκούλα για να μην τα ....καίει ο ήλιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου