Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αναλγησία Κυβέρνησηs: Eγκατέλειψε στην τύχη τους τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες!


 
Το επιβεβαιώνει και η Ε.Ε. !!!

Στο έλεος του Θεού βρίσκονται οι φτωχοί, άποροι και όλες οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, από την ημέρα που πάρθηκαν τα βάρβαρα οικονομικά μέτρα λιτότητας, εδώ και ένα χρόνο! Η Κυβέρνηση που θέσπισε το περίφημο επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με την ανάληψη των καθηκόντων της  τον Οκτώβριο του 2009, έριξε στον καιάδα όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες από τη στιγμή που ξεκίνησε το σαφάρι δίωξης των Ελλήνων –ελέω τρόϊκας!!!
Αυτό επιβεβαιώνει και η Ε.Ε. διά του Επιτρόπου σε θέματα Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ.  ΄Ολι Ρεν,  έπειτα από ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου. Η Ε.Ε. αν και τονίζει  τη σημασία αποζημίωσης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την κρίση, η Ελληνική Κυβέρνηση με την απάνθρωπη πολιτική της, στέλνει μια ώρα αρχύτερα στο θάνατο φτωχούς, άπορους, αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας!!!
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε. Επιτροπής υπάρχει από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενημερωτικός οδηγός στον οποίο η Επιτροπή υπογραμμίζει ότι τα όποια μέτρα λιτότητας δεν πρέπει να επιβαρύνουν τις κοινωνικές ομάδες που χρήζουν προστασίας, καθώς και να υπάρξει μέριμνα ώστε να αποζημιωθούν για τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις των πολιτικών που θα ακολουθηθούν.
       Ο ευρωβουλευτής κ. Παπανικολάου δήλωσε: " Είναι τουλάχιστον θλιβερό πως ένα χρόνο μετά την υπογραφή του μνημονίου, η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ως τρόπο μέριμνας για την αποζημίωση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων από τις αρνητικές επιπτώσεις των πολιτικών που ακολουθούνται, την μετατροπή του 13ου και 14ου μισθού σε χαρτζιλίκι. Αντιλαμβάνεται ως φιλοικογενειακή πολιτική τις περικοπές της τάξεως των 2 δις ευρώ  πολυτεκνικών και άλλων οικογενειακών επιδομάτων που προωθεί το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής. Είναι σαφές ότι στο πλάνο της κυβέρνησης δεν χωράει η πρόνοια, δεν χωράει η οικογένεια, δεν έχουν θέση οι πολίτες που χρήζουν κοινωνικής προστασίας".    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου