Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

7000 ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Εξωφρενικό. Η Ελλάδα βιώνει απίστευτη ανθρωπιστική καταστροφή. Περίπου 7000 μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, υποσιτίζονται! Δεν έχουν ούτε τα βασικά για την διατροφή τους. Ούτε καν νερό, ψωμί ή γάλα!
Το τραγικό και πρωτοφανές φαινόμενο που βιώνει η Ελλάδα, παρουσίασε σε ρεπορτάζ του το γερμανικό περιοδικό Spiegel. Μάλιστα, το περιοδικό γράφει ότι το Υπουργείο Παιδείας όχι μόνο αδιαφόρησε σε αντίστοιχα ρεπορτάζ Ελλήνων δημοσιογράφων, που δημοσίευσαν προ καιρού το θέμα, αλλά θεωρούσε ότι αυτά ήταν αποτέλεσμα λαϊκισμού και εντυπωσιασμού. Σήμερα όμως που το πρόβλημα λαμβάνει καθημερινά μεγαλύτερες διαστάσεις, το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί να αφυπνιστεί και να αντιμετωπίσει την τραγική κατάσταση και τις δυσμενείς συνέπειές της.
Μια γενιά χάνεται και καταστρέφεται από τις συνέπειες μιας ανθρωπιστικής καταστροφής που δημιούργησε η πολιτική του Μνημονίου, την οποία εξακολουθεί να τηρεί απαράλλαχτη η παρούσα, ακολουθούσα πειθήνια τις εντολές των δανειστών της!
Καταστρέφεται το μέλλον της Ελλάδος και οι πολιτικοί δωσίλογοι εξακολουθούν ασυγκίνητοι να υπηρετούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων και όχι των νέων της χώρας!
Εκληματίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου