Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ  &  ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΧΩΡΟΥ   


ΚΥΡΙΑΚΗ  5  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 6.00 μ.μ.    ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ  «ΕΡΜΗΣ»   
Λεωφ. Μεσογείων 256, 5η στάση   (πρώην JUMBO)   

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε στα εγκαίνια του νέου μας χώρου στο Εμπορικό κέντρο ΕΡΜΗΣ (στο χώρο του πρώην Jumbo), για να ανταλλάξουμε ευχές, να κόψουμε την πίττα μας, να μοιραστούμε σκέψεις και απόψεις, με μουσική και σπιτικές νοστιμιές.

Αλλάζουμε χώρο, δεν αλλάζουμε στόχους!

Με στήριγμα την ενότητα, την αλληλεγγύη, την πίστη στις αρχές μας και όραμα για ένα καλύτερο αύριο, στοχεύουμε τον καινούργιο χρόνο, από το καινούργιο μας στέκι, σαν Δημοτική κίνηση να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν στους δύσκολους κοινωνικούς αγώνες που απαιτούνται για την ανατροπή της ζοφερής πολιτικής πραγματικότητας που μας επιβάλλεται.

Ελάτε να περάσουμε όμορφα και να αντισταθούμε με τον τρόπο μας στην κρίση !!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

 Παράλληλες δράσεις
1. Συλλέγουμε τρόφιμα και φάρμακα για να τα προσφέρουμε στους «Γιατρούς του Κόσμου». Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη. Λεπτομέρειες για τις ανάγκες της οργάνωσης στην ιστοσελίδα της : http://mdmgreece.gr/
2.  Συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα παραστατικά για την υποβολή ομαδικού εξώδικου προς τη ΔΕΗ για την μη πληρωμή του χαρατσιού (δηλ. το λογαριασμό της ΔΕΗ, την απόδειξη πληρωμής μόνο της αξίας του ρεύματος και των δημοτικών τελών από το ΑΤΜ της τράπεζας και την ταυτότητά μας – όλα σε φωτοτυπίες).
«ΕΡΜΗΣ» - Λεωφ. Μεσογείων 256, 5η στάση  (πρώην JUMBO) -  info@dipoxo.gr  -   www.dipoxo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου