Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ!

Με τις βαλίτσες στο χέρι έμειναν για δεύτερη φορά τα 100 "τυχερά" μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού, τα οποία επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Παρίσι για το ταξίδι-δώρο που τούς πρόσφερε ο κ. Στάϊκος.
Η δικαιολογία της αναβολής του ταξιδιού (όπως λένε οι πληροφορίες), ήταν: το πολύ κρύο που επικρατεί στο Παρίσι, πάγωσε τους σωλήνες και δεν υπάρχει ζεστό νερό στα ξενοδοχεία!
Φαίνεται αστείο, αλλά γεγονός είναι ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ αισθάνονται ότι εμπαίζονται και απόψε το βράδυ που συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΚΑΠΗ (οδός Αγαμέμνονος) αναμένεται να δώσουν το παρόν και να εκφράσουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους αρκετά μέλη που έτυχαν το ταξίδι-δώρο! Αναρωτιούνται -δικαίως- γιατί δεν ταξιδεύουν στο Παρίσι, την ώρα που αυτό τους υποσχέθηκαν. Και πότε τελικά θα ταξιδέψουν;
Ανώνυμο τηλεφώνημα που δεχθήκαμε στα γραφεία του "Παρατηρητή" και μας παρουσιάστηκε ως μέλος του ΚΑΠΗ Χολαργού, μας είπε: "¨Την πρώτη φορά δεν ταξιδέψαμε στο Παρίσι, για ανεξήγητους λόγους, χάνοντας την έκθεση για τον Μέγα-Αλέξανδρο που υπήρχε στο μουσείο του Λούβρου.Τώρα πάλι, μας είπαν ότι δεν πάμε γιατί είχαν παγώσει οι σωλήνες στα ξενοδοχεία! Μας κοροϊδεύουν, να μας το πουν ότι δεν πρόκειται να πάμε. Όχι να μας βάζουν να ετοιμάζουμε τις βαλίτσες και τελικά να ενημερώνουν τελευταία στιγμή ότι το ταξίδι αναβάλλεται"
Νομίζουμε ότι ο δωρητής του ταξιδιού κ. Στάϊκος, καλό είναι να στείλει  επιστολή στο Δ.Σ. του ΚΑΠΗ και να δώσει σαφείς καθησυχαστικές εξηγήσεις, διότι ήδη κυκλοφορεί ότι το ταξίδι ματαιώνεται οριστικά και ότι αυτό θα αντικατασταθεί με 4ήμερη εκδρομή σε κάποιο μέρος της Ελλάδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου