Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

 Η Μέρκελ βλέποντας τον ελληνικό δωσιλογισμό και ραγιαδισμό, με τους πολιτικούς της να εξαθλιώνουν μέσα σε 2 χρόνια τον λαό, είναι έτοιμη να εφρμόσει την ίδια συνταγή και στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων!
Κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησής της, στην καγκελαρία, με τον πρωθυπουργό της ΠΔΓΜ Νικόλα Γκρούεφσκι.παρήχε τη στήριξή της στην επιθυμία της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ!
Μάλιστα η  Μέρκελ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, απευθύνοντας έκκληση σε Αθήνα και Σκόπια για συνέχιση της διαπραγμάτευσης και επίτευξη συμφωνίας στο θέμα της ονομασίας: "Το ζήτημα της ονομασίας πρέπει να διευθετηθεί. Για αυτό και εγώ θα συνέχιζα οπωσδήποτε τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και θα προσπαθούσα να βρω μια λύση. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε όλοι συνηθισμένοι στους συμβιβασμούς, διαφορετικά η Ένωση δεν θα μπορούσε να επιβιώσει", ήταν το μήνυμα που πέρασε η Καγκελάριος.

Τι σημαίνει αυτό; Σε λίγο η Μέρκελ αναμένεται μέσα στους εκβιασμούς που περνάει με τόση ευκολία στους Έλληνες πολιτικούς, να θέσει και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Περιμένετε τότε, να δείτε τι κωλοτούμπες θα κάνει ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου