Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ!

Δείτε σε αυτό το εκπληκτικό βίντεο πώς συντελείται το θαύμα της ζωής, από τη στιγμή της σύλληψης και μετά. Ο Θεός, ο Μέγας Δημιουργός της Ζωής, από το Μηδέν, προσφέρει το πολύτιμο δώρο ζωής, χαρίζοντας στον άνθρωπο συναισθήματα και λογική, που κανέναν άλλο ον επί γης δεν διαθέτει. 
Ο άνθρωπος αντί να προσπαθήσει να μοιάσει στον δημιουργό του, τηρώντας το "κατ' εικόνα και καθ΄ομοίωση", έχει φτάσει στο άθλιο σημείο να θέλει να υποκαταστήσει τον Θεό, φτάνοντας μέσω πειραμάτων του μποζονίου, να καλλιεργεί υβριστικές ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να ερμηνεύσει το μυστήριο της δημιουργίας του σύμπαντος και της ζωής! Το μόνο που θα καταφέρει είναι -για μια ακόμη φορά- να φτιάξει μια νέα Βαβέλ! 
 Stavrosis-theophani
Σκοπός του ανθρώπου είναι να ομοιάσει στον Θεό και να προσφέρει αγάπη. Ακόμη και στον εχθρό του. Και βεβαίως να μετανοεί ειλικρινά. Όπως έκανε ο ληστής στις τελευταίες του στιγμές επάνω στον σταυρό του μαρτυρίου. Για να καταταγεί τελικά ανάμέσα στους εκλεκτούς του Κυρίου και να πραγματοποιηθεί η ρήση "και οι έσχατοι έσονται πρώτοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου