Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ο ΞΥΔΗΣ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ -ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ- ΤΗΝ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


eforiaxolupdated
Νέα επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος κ. Ξύδης στο Υπουργείο Οικονομικών για το πολύκροτο θέμα της ΔΟΥ Χολαργού, χρησιμοποιώντας μάλιστα δημοσίευμα της εφημερίδος μας:
Στη συνέχεια των ύπερθεν σχετικών, σας διαβιβάζουμε συνημμένως το δημοσίευμα με θέμα  «Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Δ.Ο.Υ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!! ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΕΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ 25.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ!» το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indobserver.blogspot.com.
Αυτό το δημοσίευμα αναφέρεται στις παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται, κατά την άποψη του συντάκτη του, από το Δήμο Αγίας Παρασκευής και από τρίτους ώστε η ενοποιημένη Δ.Ο.Υ. Αγίας Παρασκευής να παραμείνει στο μισθωμένο οίκημα εντός των ορίων του Δήμου Αγίας Παρασκευής και να μην εγκατασταθεί στο νεότευκτο κτίριο που υπάρχει στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού ιδιοκτησίας του Υπουργείου Οικονομικών.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι και η Δημοτική Αρχή γίνεται δέκτης αυτών των πληροφοριών, οι οποίες μας ανησυχούν και οι οποίες δημιουργούν κακές εντυπώσεις και σχόλια στην κοινωνία του Δήμου μας σε βάρος του Υπουργείου σας και της πολιτικής του ηγεσίας.
Πιστεύουμε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή δεν θα ευοδωθούν και οι Υπηρεσίες του Υπουργείου σας θα ενεργήσουν όπως απαιτείται ώστε να διασφαλιστεί το συμφέρον του Δημοσίου και να μην επικρατήσουν οι παρασκηνιακές ενέργειες οι οποίες θα εκθέσουν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου σας σε μία κρίσιμη για τη Χώρα μας περίοδο.
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης
Συνημμένα: Ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας
indobserver.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Τώρα είναι που η Δ.Ο.Υ. δεν πρόκειται να μείνει Χολαργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε, στην επόμενη επιστολή σου προς το Υπουργείο, μην ξεχάσεις να επισυνάψεις και το δημοσίευμα αυτό:

    http://indobserver.blogspot.gr/2012/09/blog-post_1550.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όλα αυτά, το δημοσίευμα όμως του Παρατηρητή για τη Ναυαρχίδα του Ξύδη, σε ποιο Υπουργείο πρέπει να σταλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή