Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑΞΙΤΖΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ: "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ"!!!

Ένα απίστευτο περιστατικό με «πρωταγωνιστές» δυο Γερμανούς έλαβε χώρα την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης...

Η μεταφορά των δύο τουριστών από τη Γερμανία από ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου ήταν επεισοδιακή και αυτό γιατί αρνήθηκαν να πληρώσουν τον οδηγό ταξί με την… δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει χρήματα στην Γερμανία!
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται στην Κρήτη, καθώς πολλές φορές οι ιδιοκτήτες ταξί έρχονται αντιμέτωποι με την προσβλητική συμπεριφορά τουριστών.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι Γερμανοί τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν το ποσό των 40 ευρώ που έγραψε το ταξίμετρο για την διαδρομή Αγία Πελαγία-αεροδρόμιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν στο οδηγό ταξί πως είχαν πληρώσει την διαδρομή όταν έκλεισαν το τουριστικό τους πακέτο στην Γερμανία!
Ο οδηγός δήλωσε στους τουρίστες ότι δεν είχε πάρει από κανέναν χρήματα και πως βρέθηκε στο ξενοδοχείο για να τους παραλάβει μετά από κλήση που δέχθηκε από την ρεσεψιόν, ωστόσο, η ανταπάντηση τον άφησε εμβρόντητο: «Δεν πρέπει να σε πληρώσω, γιατί χρωστάτε λεφτά στην Γερμανία…».
Η συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα
Έπειτα από το επεισόδιο στο ταξί, άπαντες μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα, καθώς ο οδηγός ταξί ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., με τον Γερμανό να επιμένει πως δεν πρόκειται να πληρώσει για την κούρσα.
Με την απειλή της υποβολής μήνυσης, κάτι που θα σήμαινε παραμονή των τουριστών στο αυτόφωρο για το Σαββατοκύριακο, ο Γερμανός τουρίστας ζήτησε από τον οδηγό ταξί έναν τραπεζικό λογαριασμό για να του καταθέσει τα χρήματα όταν θα επέστρεφε στην πατρίδα του!
Η επιμονή του οδηγού ταξί να πληρωθεί άμεσα για το δρομολόγιο και η απειλή της … στενής, έκανε τους Γερμανούς να πληρώσουν το αντίτιμο της κούρσας και να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής.

Πηγή: www.ekriti.gr

5 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατρέψει τήν κάποτε ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ αυτή χώρα σε αποικία χρέους και Ισλαμοφασιστών με τους Γερμανούς ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ του ΧΑΣΑΠΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕΡ να λεηλατούν την χώρα σε όλη την επικράτεια . Πρέπει ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ να βρούμε την ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ για να μπορέσουμε μια μέρα να διώξουμε την κατοχική ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ , διαφορετικά θα μας εξοντώσουν με ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ . Όσοι συνεχίζουν να στηρίζουν τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ της αριστεράς δεν τους ενδιαφέρει η τύχη αυτής της χώρας και είναι όλοι τους ΡΑΓΙΑΔΕΣ και ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τους..."σβαϊν"!
    Δηλαδή σε λίγο αυτοί οι γότθοι θα μπαίνουν στα σπίτια μας και θα απαιτούν να τους ταΐσουμε; Ρε τα λιγούρια!!!
    Προτείνω να τους κρατάμε όμηρους, έως να πληρώσουν τις πολεμικες αποζημιώσεις, η μαντάμ και ο.... "δρομέας" με το δίτροχο...!!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό, ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*, ο δρομέας με το δίτροχο!

    Προς το παρόν, μας κρατάνε αυτοί εμάς ομήρους, και εκτός από αυτό έχουμε να διαχειριστούμε και την ελονοσία σε 12 Δήμους της χώρας (σημερινό δημοσίευμα). Οπότε, μια χαρά έρχονται αυτοί και μια χαρά κάνουν ό,τι θέλουν σε μια χώρα που δεν υπάρχει πλέον τίποτε όρθιο.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθάρματα όλοι τους . Κομμουνιστές της μάσας , συριζαίοι του ΚΕΡΑΤΑ και ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ του 4ου ΡΑΙΧ . Άι στο ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή