Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΘΗΛΥΚΟΣ ΠΟΥΤΙΝ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ...5 ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ! ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΕΒΡΑΙΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΡΑΧΗΛ"!

Είναι ο θηλυκός Πούτιν! Η Ραχήλ Μακρή, με πυγμή και χριστιανική πίστη αταλάντευτη και με αμετακίνητες πατριωτικές θέσεις. Τη Ραχήλ Μακρή, που καταγγέλλει τους εθνοπροδότες και έχει όραμα την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους δανειστές, δικαίως την παρομοιάζουν με τον Πούτιν χαρακτηρίζοντάς την "θηλυκό Πούτιν"! Διότι και ο Ρώσος ηγέτης διαπνέεται από παρόμοιες αξίες και ιδανικά! 
Και όμως, δεν λείπουν εκείνοι οι οποίοι κατηγορούν την Ραχήλ Μακρή ότι είναι Εβραία, λόγω ονόματος "Ραχήλ" και ότι στην πραγματικότητα... 

κρύβει αυτή της την ιδιότητα!
Άκουσον άκουσον! Ή πρόκειται περί σκοπίμου δολιότητας για να χτυπήσουν την Μακρή ή φαίνεται ότι αγνοούν την ορθόδοξη πίστη της Ελληνίδας βουλευτού. 
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας Υπέρτιμος και Έξαρχος Άνω Μακεδονίας κ. Θεόκλητος  είναι ο πνευματικός της πατέρας. 
Πέραν τούτου, η ίδια δίνει καταλυτικές απαντήσεις επί των...κατηγοριών αυτών: 

Τι απαντά λοιπόν η Ραχήλ Μακρή σε όσους την κατηγορούν ότι δεν είναι Χριστιανή Ορθόδοξη;

"Τι ερώτηση είναι αυτή; Μα Χριστιανή Ορθόδοξη είμαι! Χα χα χα! Ποιος τα λέει αυτά τα χαζά; Αυτά δείχνουν ότι δεν γνωρίζουν τι θα πει Ορθοδοξία! Από πότε τα ονόματα καθορίζουν το θρήσκευμα; Δηλαδή το Γαριφαλιά, το Αφροξυλάνθη τι είναι, καθολικά ονόματα;

Για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι, το Σύνταγμα και ο Ιησούς πρεσβεύουν το δικαίωμα στην ανεξιθρησκεία, επομένως δεν αποτελεί το θρήσκευμα κατηγορία! Το όνομά μου προέρχεται από την Παλαιά Διαθήκη και μάλιστα από την γενιά του Ιησού. Η Παλαιά Διαθήκη αναγνωρίζεται και την επικαλούνται οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Όταν κάποιος παντρεύεται και διαβάζουν το περίφημο «Αυξάνεσθε και Πληθύνεσθε» και αναφέρουν τη γενιά του Ιησού αναφέρουν και το όνομα «Ραχήλ»!

Το όνομά μου το γιορτάζει η Εκκλησία μας! Είναι αμόρφωτοι όσοι τα λένε αυτά! Όσοι συνδέουν το όνομα με το θρήσκευμα δείχνει ότι δεν ξέρει σε τι θρησκεία πιστεύει! Σα να λέω εγώ έναν "Ιωάννη" ότι δεν είναι Έλληνας! Δεν είναι Ελληνικό όνομα! Δε θα του άρεσε να του το πω! Αλλά δε σκέφτονται αυτοί που τα λένε αυτά ότι πολλά από τα ονόματα που έχουν δικοί μας άνθρωποι είναι Εβραϊκά; Π.χ Άννα, Μαρία, Ιωάννης, Αποστόλης, Ιακωβος! Και τι σχέση έχει το θρήσκευμα με το τι άνθρωπος είσαι; Δηλαδή, όσοι είναι Χριστιανοί είναι καλοί και όλοι οι άλλοι, ΟΧΙ;;; Και οι Εβραίοι όλοι Σιών; Να τελειώνουμε με αυτή τη βλακεία που δείχνει έλλειψη βασικών γνώσεων Θρησκευτικών και Ιστορίας! Άλλωστε, ούτε το Σταυρό μου θα έκανα ούτε πέντε κομποσκοίνια θα φορούσα!!!"

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΑΧΗΛ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...

3 σχόλια:

  1. Αυτοδιαφημιση λογω εκλογων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Η ΡΑΧΗΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ(ΙΩΗΛ 4:14)."ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ."(ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ"ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ"ΤΗΣ 23/7/2016 ΣΕΛΙΔΑ 51)

      Διαγραφή